Sfatul batranelor (9)

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

io nu pot sa mananc pizza decat cu blat special :(

ema, nu stiu de ce supa vorbesti - la noi la tara nu e in meniu :)). daca e vorba de vispannetje nu e cu melci. nu stiu cum e waterzooi, dar nu stiam de melci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ai dreptate despre "ceafa la gratar" dar parca nici reputatia asta proasta de "junk" nu o are.

Asa facem si noi hamburgerii - pe gratarul de acasa, sub aceeasi explicatie (ilogica) cum ca nu ii cumpar de la McDonald. Nu spun ca aia or fi 100% sanatosi dar cred ca nu sunt mai "bolnavi" decat orice mancare mancata intr-un restaurant. E clar insa ca exista o prejudecata ca tot ce vinde McDonalds este junk.

Si aici exista pizze cu toate minunile - problema este ca copiii o vor numai pe aceea "plane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Mamaaa, imi ploua in gura! Creveti, scoici, animale marine... Ma duc sa imi fac un gris cu lapte sa imi revin.

Mergi la inceput

Chiar asa: stie cineva sa imi zica si mie care e diferenta intre gris si faina? Numai de granulatie? Si ce e ala 'grau dur'?

Mergi la inceput

Eu cica slabesc. Am mancat DUPA masa de seara o ditai banana si o portocala.

Faza ieri, daca sunteti sensibile nu cititi:

In timp ce MANCAM a mica o ca se incordeaza si se bulbuca usor si scoate niste zgomote asemanatoare scrematurilor (tipa are 3 ani si poarta chiloti, ca cica face la oala) taica-su lasa curcanu din furculita si se repede la ea. Ba, tu faci kk?? Da, facea. Dat jos chiloti, transportat materialu in oala, pus copil pe oala, copilu deja er relaxat si cu mocutza fericita - gatase.

Intrerup si eu curcanul caci meanwhile mirosul invadase camera, si procesez oala la baie. Pe jos pan baie zaresc niste bilute maronii, la o cercetare atenta descopar ca era acelasi material ca cel din oala, insa de la o alta sursa. Tip discret la tatalor sa cerceteze chilotii lu copilu mare, ati ghicit - maron. Grrrr.

Am dat naibii toata masa si le-am dus la dus pe amandoua...

Epilog: azi de dimineata cand ne treziram vine a mare la mine: "Mami, eu te iubesc mult, da am facut pipi in pat!"

Mergi la inceput

alra

Mergi la inceput

Gata, nu mai aveti nimic amuzant de zis? Sau se apropie sarbatorile si v-a dezamuzat total extrasul de cont?

Al meu intra in depresie temporara de cate ori ii mai remintesc cate o persoana de avem sa ii luam cadou. Ii zic si eu pe rand ca daca ii comunic suma totala, se arunca de pe veranda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

intre doua avioane mai scriu si eu pe-aci, in rest se pare ca trag toti de mine de n-am timp nici sa citesc macar.

in seara asta am zburat spre Tg Mures. ok, am urmarit ceata toata ziua (la un moment dat ma gandeam ce povesti inventez daca nu reusesc s-ajung, ca de amanat nu mai pot sa aman deplasarea, stau altele la coada), studiam sosirile si plecarile pe site-ul aeroportului si ma miram ca se zboara. ajung seara in aeroport, totul ok, cursele zburau la timp. pentru a noastra se anunta 30 min intarziere, pana la urma decolam. la un moment dat ne vorbeste capitanul, si ne anunta ca "incercam sa aterizam la Tg Mures". dupa care nu mai zice nimic, aterizam, si ... pe bune, cam toti aveau un mic soc la coborarea din avion. nu stiu in limbajul lor cum au denumit vizibilitatea, dar in limbajul nostru profan toti eram de acord ca nu se vedea nici la 2 metri.

am auzit glumele echipajului la iesire, se intrebau unul pe celalalt daca sigur nu recunosc aeroportul din Sibiu respecte, au facut o treaba faina - pana si in drumul cu taxiul pana la hotel n-am recunoscut nimic pana n-am ajuns in dreptul primariei - noroc ca-i plina de beculete (da' plina, nu gluma, straluce' toata cladirea )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Eu am facut bradul si am pus coarne de ren lu' calutul-balansoar de plus al fetei!

Referitor la kk...eu am ornat bradul intr-o atmosfera "placut mirositoare".Fii-mea nu prea vrea kk la olita..asa ca o cam plantez si sustin prin ton ridicat, acolo.Cu pisulica n-avem probleme..insa cu kk-sta constipata si trei zile-numa' sa nu faca.Si cand prinde scutecu'(ca--i pun cand o scot afara din casa)...ii face plinu'.Are doi ani si 2 sapt.-ce sa-i cer?

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Mianna tot nu vrei sa-mi spui ce meserie/job/slujba/serviciu ai..

Referitor la cadouri-la noi vor fi simbolice...caci, altfel, ne aruncam amandoi pe veranda,mai ales ca e si ziua soacrei(50 ani), avem o cumetrie, ziua cumnatului..Stefan&Stefania-socru si cumnata...deci..

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput