Sfatul batranelor (9)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Ma steptam sa NU fie un self help americanesc

Androix, mie mi se pare ca junioara de zici tu are miscari, spre deosebire de celelalte fetite care stau mai batz.

Noi l-am facut pe brad. Cu eforturi sustinute caci a mica nu facea decat sa se puna contra a tot ce faceam eu cu sorsa: noi descurcam instalatiile, ea le incurca la loc; noi puneam globurile, ea dadea cu ele de pamant, si tot asa.

A culminat cu gagica dand roata bradului cu jaluzelele in cap, dupa mine,care trageam de instalatie.

Panla urma una a picat in somn brusc caci inca isi face boala de cap, iar ailalta s-a plictisit si a varsat in mijlocu casii o cutie de papusi mici si mobile aferente sa avem pe ce calca - asa ca am putut sa imi desfsor talentele artistice si creationiste si am facut un brad perfect identic cu cel de anul trecut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

io'te dom'nle ce-ati evoluat! la bazoace si pistoale. si barbi care'va'sa'zica.

brad inca n-am facut. dar copii au avut deja o discutie cu mosul. si-au expus clar dorintele. stiu exact si cat costa ce-si doresc, deci mosul nu scoate prea multi bani din cont.

Androix, io n-am identificat-o pe pustoaica ta, dar mi-au placut copilele roz care dansau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Vad ca va facurati de cap cat am lipsit eu! Ati trecut la hobiti, inele si carti de selfestim.

La mine a fost cam asa: vaporul a plecat, pe un vant puternic. S-a leganat dar nu asa tare ca saptamana trecuta. A fost OK. I-am "carat" si pe ai mei cu mine, sa ne petrecem we-ul in Kalmar. Sambata dat examen, fost la piscina cu aventuri , asa se numeste...e ceva de genul aquapark acoperit dar mai mic ca dimensiuni, cu bazine, tobogane, jakuzzi , valuri...Apoi vrut la Ikea dar era deja inchis. Azi fost la prietenii nostri si stat la o poveste, mers la IKEA, intentie de julbord(masa de Craciun) dar renuntat din motive de preaplin, spart niste bani pe acolo, lalait prin oras si venit in camera studenteasca. Ai mei au plecat inapoi acasa . Joi plec si eu, pana atunci am de muncit serios din nou. Cursuri, recuperat ce am pierdut saptamana trecuta(conspectat) si citit un articol in engleza, inceput o lucrare pe marginea lui. Vinerea si sambata viitoare am planuri de mopuit, curatat, schimbat prin casa ce mai e cazul. Poate gasim si brad...

my lady, eu de cand am aterizat pe plaiurile scandinave toooooot invat, ca cica nu am invatat la vremea mea (asa ii place sotului meu sa ma tachineze). Asadar dupa doi ani de invatat suedeza si sperante ca ma angajez, am aflat ca ce vreau eu sa muncesc nu pot cu diploma mea romaneasca(e recunoscuta, dar in domeniul meu-inginer chimist-nu e nimic pe insula de lucru si chiar daca ar fi nu am experienta...eu in Ro am lucrat 5 ani la protectia mediului si 8 ani ca inginer textile si procese de productie, fara pregatire...am invatat la fata locului). Asa ca m-am inscris la facultate aici si studiez sa ma fac BMA cand voi fi mare . BMA asta inseamna biomedicinsk analytiker adica biomedical scientist mai clar . In ro nu este meseria asta, e apropiata de biochimie. Acum sunt in anul doi din trei. Am avut si trei materii recunoscute in primul an, perioada in care am lucrat si a fost raiul pe Pamant! Dar acum trebuie sa imi termin scoala, altfel primesc de munca numai cand e bolnav cineva si lucrez limitat, pe anumite sectoare doar si nu ma pot angaja definitiv. Lucrez verile insa si e perioada cea mai faina din an...

Apropo de statistica, grafice, interpretari...va multumesc de ajutor, e primul raport de laborator pe care il primesc inapoi acceptat din prima! Pana acum ba aveam greseli de limba, de exprimare, ba nu scrisesem destul la comentarii si pareri personale...am fost tare happy!

Gata ca scrisei un cearsaf...deh sa recuperez!

Mergi la inceput

Kari, razi tu razi, da o barba bine crescuta rezolva cel putin juma din frustrarile profesionale.

Io sunt pe amzon, ma uit pe schmuck! Daca aveti nevoie de mine tipati.

Kari tu ce te vezi? Elf, orc, hobbit?

Edit: meuc la calc sa imi schimb pozna, va sugerez el mismo. Altfel nu mai vorbesc cu voi (ati vrea voi ). Adica vorbesc si va zic fix ce imi trece pan cap

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

Kari, razi tu razi, da o barba bine crescuta rezolva cel putin juma din frustrarile profesionale.

Io sunt pe amzon, ma uit pe schmuck! Daca aveti nevoie de mine tipati.

Kari tu ce te vezi? Elf, orc, hobbit?

Vacanta cu Laura in Romania

ce ma visez? cred ca vrajitoare. mei, sincer io n-am vizionat stapanul inelelor si altele de gen. nu-s fan deloc.

daca vrei ti-l imprumut pe seful meu. e un tip tare fain, cu mult bun simt si atent cu angajatii. zilele trecute mi-a trimis un cos de fructe. si io ma-ntrebam ca proasta'n targ daca vrea ceva de la mine. ca sa aflu ca era cadou de mos Nicolae. apoi m-a mustrat constiinta ca m-am gandit la prosti.

Mergi la inceput

Kari, kari ... vrabia ... ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

Kari, kari ... vrabia ... ...

Vacanta cu Laura in Romania

stiu, stiu. vrabia, cioroi viseaza.
daca am vb prostii am inceput sa tusesc.

Mergi la inceput

gata! sunt oficial vrajitoare elfa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

androix, am vazut-o si eu pe dansatoarea mica, tare draguta! Mult succes in cariera!

Mergi la inceput

hallo gasca

mihaela, ce meserie cool ti-ai ales biomedical scientist.

musai sa dau pe la bucatarie ca altfel uit ce culori au legumele. barbatul zice ca deprinderile bune trebuie mentinute cu exercitiu zilnic, de trei ori pe zi daca se poate.

Mergi la inceput