Sfatul batranelor (9)
Raspunsuri - Pagina 33
mihaela_s spune:
Kari, asta am vrut sa ma fac cand eram mica , dar in Ro pe vremea mea era numai la Bucuresti, cu o concurenta enorma, 20 pe un loc. Nu era chiar meseria asta, cum spuneam in Ro nu exista dar pe-aproape-biochimist. Si m-am reorientat.
Acum imi implinesc visul tineretii. Daca nu mi-ar placea nu as rezista la naveta si tot....
Cam liniste azi pe aici...alra ai rezolvat ceva cu colegii?
Restul?
kari a iesit mov supa de legume?
My_Lady0091 spune:
Mihaela, te admir ca ti-ai urmat visul!
Eu voiam procuror militar...dar intre timp s-a stins
32+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
alra spune:
Mihaela, chiar ca e cool. Imi aduce aminte de george din seinfeld care se dadea "marine biologist" pentru ca suna bine.
Cred ca e foarte interesant ceea ce urmeaza sa faci, insa latura sonora bate tot :))
Eu imi doream sa fac cercetare in matematica. Nu fac. Lucrez in productie si fac rutina. Ma rog, de 2 ani am facut un mic switch si e mai creativ ce fac, sunt relativ multzu. Nu ma plang.
Ah, ca intrebi de colegi, a fost o super faza azi. Eu sunt inca acasa, fimea se lupta cu un streptococ care fu mai tare decat taietura de la hernie qua fleceala. E turtita rau saraca. Incep in apararea mea prin a zice ca azi noapte am dormit fix 4 ore.
Well, la servici azi trebuia sa mancam pizza din partea firmii ca am fost productivi cica. Colegul cu care am avut eu strigaturi, baiat fin de altfel da sensibil ca o gravida in 42 de saptamani - no offence, a decis sa nu mancam pizza azi ca mandea nu era acolo si noi intre timp ne-am impacat, pupat, imbratisat, declarat amorul reciproc.
Deci tipu da meeting request de pizza lunea viitoare, eu dau imediat reject (!!!) ca am zis ca e azi . Saracu om a avut niste momente de debusolare crunta si cred ca s-a simtit ultra nasol, am inteles de la terzi ca a mustacit bine
Cand am venit de la dr a trebui sa caut meeting requestu in cosu de gunoi si sa il accept cu scuzele de rigoare
Ma duc sa ma electrocutez, revin pe seara
mihaela_s spune:
Hahaha ma bucur ca a iesit asa cu meseria "mea" desi nu asta a fost intentia. Asa ca nu va spun si explicatiile prelungite daca asta a prins asa bine ca imi stric reputatia .
buflea spune:
Hop si eu pe aici ...
Sunt confuza, dupa ce ma miram acum cateva pagini ca o otita o ingrijora pe emma (parca), iaca-ma ingrijorata. Fi-mea se chinuie cu o sinuzita de vreo 3 sapt, pe care am prezentat-o doctorului acum 4 zile si care a trecut-o pe antibiotic. Ei bine, azi dimineata, cand o scol, avea o mare pata de sange pe perna ... i-a curs sange din nas in timpul somnului - ce naiba e asta ?
Nu am dus-o la doctor - era bine merci dimineata, nu febra, vioaie, desi nu avea miros ca am pus-o sa miroase un ceai cu scortisoara si a zis ca nu simte nimic - plus ca inca ia antibiotic - m-am gandit sa astept ... in fine.
Altceva - fi-meu a mancat bataie ieri la meci - nu parea sa ii pese prea tare ... apoi am fost la public skating si am evoluat si eu pe gheata, asa batraneste ...in timp ce al meu facea curat in curte si orna casa. Arata frumos ...mai are sa ne cumpere bradul.
In plus, am vazut filmul "one day" dupa cartea aceea care mi-a mers la suflet si am decis ca este foarte prost. Tot ce pot sa va recomand despre el este sa il evitati
Ah ! Si inca ceva
1. Daca mai citesc ceva despre self-esteem-ul americanesc va raportez la moderatori pentru "harasare"
alra spune:
Buflea chiar ma gandeam la tine ca nu ai mai scris. Vreau si io pe patineeeee!
Mai si eu radeam de otita si uite ca ne-a facut praf un streptococ. Gagica mea e mare deja si scoasa din "scutece" ca sa zic asa. Cedeaza greu la antibiotic si azi dr se gandea serios sa o interneze si sa o puna pe perfuzie. Cica, sunt sigura ca ma descurc cu ea acasa? Da' cum m-as descurca cu ea inchise amandoua intr-o camera de spital nu s-a gandit . Azi ne-am certat ca chioarele parte in parte, eu nedormita si ea cu febra si a zis ca ma paraste maica-mii!!! Zis si realizat, sunat zisa lu tovarasa
Si PS: daca te mai infoi la noi cu raportatu, te raportam noi de spoilarea atmosferei, eu asa am invatat ca se face!
emanouela spune:
aoleu mai fetele....ce eram eu speriata...acuuuuuu m-ati 'linistit'. buflea...multa sanatate fetei si fetei tale arla. al meu e bine...zic eu, vedem si maine dupa control.
arla....asta cu spitalul am patit-o si eu...am stat fix 18 ore internati pt ca plodu o zbughea afara din camera....asa ca ne-am externat la cerere si ne-am plimbat de 3 ori/zi la spital, timp de o saptamana , cu branula, pt intravenos.....dar macar eram acasaaaaaa
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
alra spune:
Ema, aici spitalul are si un loc de joaca cu supraveghetor, iar rezervele sunt dragute, cu toaleta, chiuveta. La pediatrie doar dusul e pe hol.
Dar tot e o camera si o carambaleala intraga si pt tati care ramane cu celalat drac pe cap.
emanouela spune:
stiu cum e, am stat acolo 2 ani...si eu, aici, am fost la un spital cu acelesi conditii, privat, exceptia o facea ca nu au nutritionist si nici spatiu de joaca. lipsa spatiului de joaca a fost justificata de faptul ca vin copii cu diferite afectiuni, multe virale si...etc, etc. deci conditii fix ca in Be plus ca erau medici ce-au profesat in Be si functionau cam pe acelasi stil....iti spuneau si ce nu vrei sa stii
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail