Sfatul batranelor (9)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Bai, nu, nu ne mutam ca uneori suntem distractive!

Da am o propunere organizatorica! Scriem olicaiala la font mic si hlizeala la font normal.

Apoi facem o statistica (mihaela face statistica, eu determin tipul functiei si fac interpolarile): daca fontul predominant e mic, facem cerere pentru subforum nou "iarna jalei noastre"

Agree?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Bai, nu, nu ne mutam ca uneori suntem distractive!

Agree?

Right said, Gollum! Dar cum se fac interpolarile?

Mergi la inceput

Hallo, nu sunt Gollum, sunt Dobby, clar?

Am scris acu cateva capitole cum se fac interpolarile, Mihaela stie tot despre ele

Eu casc ochii pe amazon la zorzoane cu pietre care zgaraie sticla.

Vrabia ... ....

Mergi la inceput

Pe Amazon? Hai, ca unul de cativa milimetri tot iti iei Mie imi plac alea mici-zorzoanele care zgarie sau chiar taie sticla. La restul nu ma pronunt, dar e bine sa fie mari, ca folosesti cat iti trebuie si ajung mai mult timp. Parca asa era...

Mergi la inceput

Da, niste milimetrice montate in Ag-eu poti lua usor cu maruntis. Ma uitam insa dup ceva mai serios. Mi-am largit orizonturile culturale studiind grade de marime si puritate.

Arta taica.

Ma bate gandu sa ma duc in Antwerpen la muzeu, sau macar in Bruges ca e mai accesibil....

Mergi la inceput

E mai ieftin daca pastrezi orizontul in contetzul lui controlabil. DaŽla ce-ti trebuie un pur de ala mare? Fairy la sticla mica ce are?

Mergi la inceput

Sincer nu stiu ce mi-a venit. Mai ales ca de afara nu se vede nici daca e pique 3 sau clar de lupa, nici cate zecimale are la cantar. Vorba lu al meu! Daa nu iti atarni certificatu de calitate dupa ureche poa sa fie foarte bine si niste bucati din recipienti de ulei ca la fel se vede

Mergi la inceput

Am gasit inelul lui Frodo!!! Care vrea i-l dau la link

Mergi la inceput

Citat:

Vacanta cu Laura in Romania

Give me my precious!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Citat:

Give me my precious!

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

Here you are!
www.amazon.de/gp/search/ref=sr_nr_scat_342093011_ln?rh=n%3A342093011%2Ck%3Aherr der ringe schmuck&keywords=herr der ringe schmuck&ie=UTF8&qid=1323553592&scn=342093011&h=e5650632904291a996884557cb77767402d29e47" target="_blank">preciousu

Au pana si medalioane si inele de elfi. Sunt criminali.

Ah, propun un joc: ce personaj din inele va defineste? Eu inca ma gandesc. As alege un hobbit dar nu am labele picioarelor paroase.

Mergi la inceput