Sfatul batranelor (9)
Raspunsuri - Pagina 29
Tanti Zavaidoc spune:
Foarte tare! O sa ii comand colegului de apartament, ca e mare fan.
Eu nu accept provocarea, ca nu ma identific cu nimeni de pe acolo. Daca ma chinui putin, parca-parca as aduce cu Gandalf Sunt modesta, stiu.
alra spune:
Eu ma duc sa ma culc. Mi-am dat jos o carte despre cum sa abordezi relatiile cu colegii fara macete si bazooka si ma duc sa o aprofundez. Sper sa se lipeasca ceva de capul meu
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alra Eu aduc a Galadriel. Cu siguranta imi ies urechile prin par. Vacanta cu Laura in Romania |
Pe mine m-a tentat temporar Boromir. Dar moare prea repede, arata prea bine, clar nu sunt eu
Si da, e bine sa nu iti omori colegii. Mai ales daca merita.
emanouela spune:
ooooo, daaaa si eu is mareeee fan al filmului
Legolas interpretat de Orlando B.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
alra spune:
Las ca l-au reinviat in a game of thrones, da si acolo moare relativ repede
Mda, arata bine, ce sa zic ...
Vai de colegilor cu pricina. Am propus drept team building patinaj artistic sau karaoke si nu prea mi-am explodat gradu de popularitate ca sa zic asa. Nici macar tarta cu zmeura luata la oferta in zi de vineri nu ma spala de pacate.
Tanti Zavaidoc spune:
Mai, nu stiu ce i-a deranjat. La karaoke as veni si eu oricand, la patinaj artistic poate sunt viabila peste vreo doi ani. Asta daca nu o virez spre schi fond.
Propun sa cantam in cor My way si restul duca-se.
Edit: Daca imi iese parul prin caciula cine sunt?
alra spune:
Oamenii ie rai, tanti.
Nici macar karaoke pe patine nu vor : (
Naspa e cand si sefu iti susura "my way" in urechi. Aici insa nu se aplica nici maceta ni pci bazooka, ci pumnalul. Impins usurel pe la spate. In anumite circulstante e fair. Adica aproape intotdeauna fair. Nu imi imaginez nici o situatie in care nu ar fi, nu?