Sfatul batranelor (9)
Raspunsuri - Pagina 27
My_Lady0091 spune:
Mianna-da ce lucri..de te plimbi mereu?
Emma..imi pare foarte rau!.Asa a fost si fii-mea o vreme, boala dupa boala, cred ca are imunitatea putin scazuta..cand isi revine sa incerci si ceva pentru intarirea ei!
Vivi..fiica ta e cool..dar tu maestra!Te admir...
Kari,cum stai cu "galcile"?
Gusta..tu..te simti ok?
Rall pe unde bantui..te vazui ultima oara pe taramul Dahrianei!
Mihaela...gata studiile?Ce studiezi mai exact si pentru ce?
TantiZ....da' matale ce studiezi si pt ce anume?Ai vreo functie ce impune studii de specializare/aprofundare?
Ioana..vreau sa te felicit pentru implicarea ta in actiunile umanitare...ma inclin in fata bunavointei si daruirii!
Io...bantui..avuseram musafiri...plecara..si eu am pus lucrurile pe la locurile lor.Acu'..ma duc la somn!!!
Carmaw...esti ok????
31+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Cafea?
31+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Androix spune:
A doua deja
Eu lenevesc, ma pregatesc sufleteste pentru o amiaza grea: trebuie sa infrunt puhoiul care se aduna sambata la mall. Fi-mea se da in spectacol cu trupa de dans, iar eu trebuie sa ii pregatesc pe amandoi si sa plec singura cu ei pana acolo si inapoi. Ca sotul meu e plecat din oras.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Androix A doua deja Eu lenevesc, ma pregatesc sufleteste pentru o amiaza grea: trebuie sa infrunt puhoiul care se aduna sambata la mall. Fi-mea se da in spectacol cu trupa de dans, iar eu trebuie sa ii pregatesc pe amandoi si sa plec singura cu ei pana acolo si inapoi. Ca sotul meu e plecat din oras. www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Super!Vrem poze de dupa!
31+
Androix spune:
Am venit. Nu a fost asa greu cum ma asteptam. Se vede ca doamna profesoara are experienta cu parintii care intarzie asa ca ne-a zis sa venim la 12:30 ca la fara un sfert incep sa danseze si ale noastre sunt primele ca-s cele mai mici. Ce sa va spun ca noi la si un sfert abia plecam de-acasa si nu stam decat in celalalt capat al orasului fata de mallul unde a avut loc evenimentul. De fapt am ajuns foarte repede, am gasit loc de parcare chiar aproape de usa, iar usa a fost chiar cea din zona unde era scena.
A dansat pitica mea, am fost mandra. La sala nu prea ne da voie sa le vedem ca daca isi vad mamicile nu mai fac nimic asa ca noi stam pe la usa si nu prea avem ocazia sa le vedem. Mai mult de-aia m-am dus s-o vad si eu dansand. E ea cam pe langa dar are vointa.
POze am pus pe FB cateva, daca vreti dati PM sa ne imprietenim ca am pozele private si nu stiu cum sa fac doar albumul ala public sa va dau direct link.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Tanti Zavaidoc spune:
Buna seara! Am venit iar doar ca sa va salut. Nu am nimic amuzant de zis, nici macar din vazute/auzite. Sunt pana peste urechi in ale mele si sper sa iau curand o mica pauza de lecturi obligatorii.
Lady, nu am nicio functie, nu ma obliga nimeni sa invat. Asa imi place mie sa ma leg la cap, si cand ma doare, si cand nu. Cica se poarta esarfele purtate in stil turban, ca in anii '70
Androix, la ce club de dansuri merge fetita ta? Am fost vecine de cartier intr-un trecut memorabil (pentru mine)
Gusta, tot Marty esti?
Alra nu a mai aparut de ceva timp...
Kari, iau eu tusea pe care o dadeai la schimb. Primesti insa junghiul?
O seara buna sa aveti!
PS Mi-e greu sa nominalizez pe toata lumea, motiv pentru care cred ca e bine sa ne mutam la alt subforum, ala cu prietenii. Ce ziceti?
mianna spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc PS Mi-e greu sa nominalizez pe toata lumea, motiv pentru care cred ca e bine sa ne mutam la alt subforum, ala cu prietenii. Ce ziceti? |
de ce, acolo iti scrie nominalizarile by default? mie-mi place aci
alra spune:
Acusica intrai si eu dupa ce adunaram in echipa balamucu din casa. Si eu tot cu fata bolnava, insa cu cea mare ceea ce e mai anormal. O duce de ceva zile,vineri am dus-o la dr ca nu se mai putea si i-a dat medicamente de tauri, care isi fac efect insa greu. Noroc insa ca nu tuseste (ea are astm), cred ca e prima raceala fara tuse ever. Probabil ca luni imi iau liber si maprezint iara cu ea la pediatra de dimineata sa mi-o repare. In halul asta nu am mai vazut-o de la operatia de hernie de la 3 ani cand era sub anestezie.
In concluzi e nici eu nu sunt teribil de amuzanta zilele astea.
Voi aveti de invatat, eu am extrem de mult de lucru la servici. Si ca sa ma mentin ontopic, cred ca aia de-mi facu curat a sters cu batistuta pe unde a vazut pete caci s-a facut mai jeg decat se face cand il pun eu doar pe robbie. Faza tare e ca m-a sunat nenea de la firma care pre tare amabil -cica sa ma intrebe cum a fost la curatenie, care nene m-a invitat la el in birou sa mai vorbim. De mopuri, de toalete ... si alte tematice
Esti careva cu chef online ca am chef de bascalie?!