Sfatul batranelor (9)
Raspunsuri - Pagina 12
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Uaaaaaaauuuu! 40 de dolarei numai la tufanica? Pai cu banii astia aici ma fac peste tot. Iar acum cu site-urile astea de reduceri eu numai asa am mers. Azi merg si fac tot mai cu vreo 10 dolari. Azi sotul meu vrea sa ma prinda la dar nu stie ca eu am doua vouchere de onorat: ma duc sa ma jumulesc cu 10 dolari si sa fac o tratament cosmetic cu vreo 15 [/red][/b][/url] |
Hai bai ... ca ma 'nervezi ... cum frate $10 smulgere in toate, TOATE zonele cu par ? ...ca m-am logihinat special ca sa protestez. Cine naiba face treaba asta pentru $10 ? Pai pentru $10 m-as smulge si in cap .
buflea spune:
citat din mesajul lui viviana Fii-mea la 7 ani ma innebunise cu slaninuta cu ceapa si peste cu mujdei. Chiar a baut intr-o seara cana cu mujdei si noaptea a venit sa-mi spuna ca ii e rau si pana sa ma dezmeticesc a vomat pe mine. Si tot boloboresea: nu pestele, nu usturoiul. Si eu tot nu intelegeam pana n-am vazut si simtit dezastrul. |
Vai de mine frate ...cum sa bea o cana cu mujdei ? Numai cand ma gandesc ma ustura stomacul ...
buflea spune:
citat din mesajul lui emanouela neata!!! is mahmura eu cred , adica am observat la mine, daca plodu nu mananca ma frustrez de numa....acum, de o saptamana mananca numai paine cu unt, fructe ft putine, zacusca for baby facuta de je si cca 200 ml lapte....la 2 ani si 3 luni...si ce sa-i fac????? am stat eu si m-am gandit....proteine are in lapte si unt, vitamine in fructe si cate or mai fi si in zacusca, fibre in paine, Fe in lapte (ca-i formula)...si asta e, merem inainte, i-o trece lui, sperrrrrr. asa ca nu ma mai agit deloc |
Aham, ii trece sigur. La 7 ani mananca numai pizza.
buflea spune:
Acum ca am intrat sa dau raportul zilei de azi.
Am fost la patinuar - fi-meu a avut azi antrenament, maine are meci - sper sa castige ca sa-i ridice confidenta.
Apoi am fost la inot - eu pe margine, copiii la balaceala.
Desi nu imi propusesem, pe drumul de intoarcere am atacat supermarketul unde m-am certat cu o vaca la casa care s-a apucat sa isi puna produsele pe banda aia inainte de a termina eu de pus desi eu eram in fata ei ... astfel incat cand banda se misca spre casiera, din cauza produselor ei nu am mai avut eu loc ... nu m-am certat asa ca la mahala, dar am schimbat niste fraze contradictorii dar politicoase si priviri de ninja si la final, cand sa plec, a rabufnit vaca, cica : You are a stupid bitch ... fetelor nu am avut replica, ca nu ma asteptam. Trebuie sa imi prepar un raspuns pentru astfel de situatii. Barbata-meu a zis ca trebuia sa-i spun : "I'm not stupid but I'm a bitch with imbeciles"
Mi-a placut de Flavia mea care nedumerita m-a intrebat ce e aia "bitch" ... eh ! e un compliment draga mea, dar tu sa nu-l folosesti .
Apoi am venit acasa si am facut drobul de ciuperci care a iesit foarte bun - multam de reteta - a mancat barbatul si cu mine, desigur ...copiii nici nu au vrut sa guste.
Si apoi m-am apucat sa decorez de iarna geamurile ... abea am terminat, e frumu, am numai mosi in geamuri si fulgi de zapada. Afara nu am facut nimic ca toata ziua a curatat al meu frunzele de pe gazon - da maine nu mai am nici o scuza.
Ah ! Ca ma roade curiozitatea - ce, la ce si mai ales cand invatati fetelor asa de mult ?
carmaw spune:
citat din mesajul lui Androix Uaaaaaaauuuu! 40 de dolarei numai la tufanica? Pai cu banii astia aici ma fac peste tot. Iar acum cu site-urile astea de reduceri eu numai asa am mers. Azi merg si fac tot mai cu vreo 10 dolari. Azi sotul meu vrea sa ma prinda la dar nu stie ca eu am doua vouchere de onorat: ma duc sa ma jumulesc cu 10 dolari si sa fac o tratament cosmetic cu vreo 15 www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Buna ANDROIX,buna fetelor,
Va rog mult sa ma primiti si pe mine in ceata voastra....sunt pasnica:)
=======================
Mi am comandat si eu o carte in RONI caci d asta nu aveam...ca sa mi iau si eu ceva vauchere....spune mi te rog la cosmetica daca vrei curatirea fetei ...tot asa prin maltratare manuala scot punctele??
Nu au asa o pompa care absoarbe inamicul??
Imi amintesc cind veneam de la tratament (in RO) stateam inchisa in casa de rusine caci aveam numai rani pe fata...
========================
Va citesc cu placere si mi place admosfera de la subiectul asta!
Ma primiti va rog???
carmaw spune:
citat din mesajul lui mihaela_s [quote]citat din mesajul lui alra [quote]citat din mesajul lui Androix Yeap! La noi, fiind mai la tzara asa...un tuns costa 28-30 euro, dar in orasele mai mari e si 40. Un simplu spalat-tuns-aranjat. Nu m-am vopsit sau coafat niciodata, nu stiu cat costa. Dar din cate stiu eu si salariile sunt mai mari . pur si simplu... Hobby calator de profesie |
Fetelor aici la tara la cretani(Creta) intr un salon nonfite ma costa doar coafatul 12E....da ma pregatesc sa ma duc in Belgia o luna deci bine ca mi ati spus tarifele...
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Hai bai ... ca ma 'nervezi ... cum frate $10 smulgere in toate, TOATE zonele cu par ? ...ca m-am logihinat special ca sa protestez. Cine naiba face treaba asta pentru $10 ? Pai pentru $10 m-as smulge si in cap . |
31+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
alra spune:
Buflea, daca te lasi smulsa toata, te smulg eu numa de distractie :)))
Carmaw, preturile alea erau de la mine la tara, daca te dai la oras pui un 25%
mi-a iesit ieri prajitura! Va zic cu alta ocazie reteta alterata.
Va las. Am in casa 4 copii francezi cu care vorbesc prin semne. Ma duc sa ii intreb ce vor la mic dejun, wish me luck
rall spune:
citat din mesajul lui alra Va las. Am in casa 4 copii francezi cu care vorbesc prin semne. Ma duc sa ii intreb ce vor la mic dejun, wish me luck |
Bonne chance
mihaela_s spune:
Buflea, al meu are o vorba cu care ma necajeste . Asa patesc cei care nu au invatat la timp.
carmaw, din cate stiu eu aici e oricine binevenit, atata vreme cat mopul sta in cui. La tine unde sta?
Am fugit, e o zi lunga.