Sfatul batranelor (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata!!!
is mahmura
eu cred , adica am observat la mine, daca plodu nu mananca ma frustrez de numa....acum, de o saptamana mananca numai paine cu unt, fructe ft putine, zacusca for baby facuta de je si cca 200 ml lapte....la 2 ani si 3 luni...si ce sa-i fac????? am stat eu si m-am gandit....proteine are in lapte si unt, vitamine in fructe si cate or mai fi si in zacusca, fibre in paine, Fe in lapte (ca-i formula)...si asta e, merem inainte, i-o trece lui, sperrrrrr. asa ca nu ma mai agit deloc

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Uaaaaaaauuuu! 40 de dolarei numai la tufanica? Pai cu banii astia aici ma fac peste tot. Iar acum cu site-urile astea de reduceri eu numai asa am mers. Azi merg si fac tot mai cu vreo 10 dolari.

Azi sotul meu vrea sa ma prinda la dar nu stie ca eu am doua vouchere de onorat: ma duc sa ma jumulesc cu 10 dolari si sa fac o tratament cosmetic cu vreo 15

Mami, cum te dai un pic in vest cum preturile la servicii te ucid.

Aici un tuns cu spalat pe cap costa mai mult ca o consultatie la doctor - chestie care io nu mi-o explic caci si dr si coafeza au nevoie de spatiu si aparatura, si vorbesc de consultatia necompensata, de cat ii. Intra la dr in buzunar.

Ca sa iti faci o idee, suvite, tuns si brushing dupa te duce la 100€, in timp ce un tunscu spalat e cam 25€. Pariez ca mai in nord e si mai tragic

Vacanta cu Laura in Romania

Yeap! La noi, fiind mai la tzara asa...un tuns costa 28-30 euro, dar in orasele mai mari e si 40. Un simplu spalat-tuns-aranjat. Nu m-am vopsit sau coafat niciodata, nu stiu cat costa. Dar din cate stiu eu si salariile sunt mai mari .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Asa, da, pai cred ca aici se aplica si aia cu salariile mai mari. La produse cand s-o aplica???

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Asa e, se aplica diferenta de salarii. Insa eu tot nu pot sa inteleg de ce las la coafeza cat las la doctor pe acelasi timp petrecut?

Am prajitura cu mere "turnata" la cuptor. Wish me luck ca am nevoie. Am facut reteta varza: am pus miere in loc de zahar, migdale in loc de jumate din faina, i-am adaugat o crema peste mere, am taiat coca cu laptele ca mierea si laptele se taie i'preuna si tot asa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

La multi ani cu intarziere tuturor romancelor, oriunde ar vietui!

Eu am brad ornat, aici a turnat cu galeata (ca tocmai spalasem si eu geamurile), o parte din examene sunt luate, altele urmeaza.

Asta pe foarte scurt. Cu detalii vom reveni intr-o editie viitoare.

Vad ca vorbiti de coafeze si doctori. Da, e scump sa iti tai parul si in Suedia. De vopsit nici nu incape vorba, ca lasi scurt cam 100 de euro (bani cu care mananci foarte bine o saptamana, cu tot cu familie si caine). Ba chiar bei si o bere...

Dar, daca ne gandim ca o coafeza e doctor de self-esteem, parca incepe sa merite banii, nu?

PS Nu am ajuns aici la coafor inca. Nu mi-e clar daca stau bine cu self-esteemul sau prost cu bugetul

Mergi la inceput

felicitari Tanti, nu te pun sa dai de baut ca-i scump alcoolul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

felicitari Tanti, nu te pun sa dai de baut ca-i scump alcoolul

Multumesc, dar inca nu le merit. Felicitarile, adica. Mai am ceva de tras pana ma consider felicitabila.

Partea deprimanta a zilei a fost ca am citit prognoza meteo. Cica aici de Craciun va fi un grad si posibil sa nu fie nici zapada Nu ma mai joc!

Mergi la inceput

las ca nici la noi nu e diferit....si aci se lasa, cica, zapada asteptata.....care cand va veniiiii, 'ne va lua prin surprindere', evident....ma seaca explicatia asta cand se produc blocaje in trafic, sosele inchise, etc....zici ca ninge in iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Tanti, am avut zapada in ultimii doi ani sa ne ajunga in urmatorii 10 . Io nu ma plang deloc...la cat am lopatit doua ierni la zapada...in FIECARE dimineata aproape 5 luni(deci vreo 10 in total)...zau ca e buna pauza asta.

Io m-am apucat iar de fiziologie, apofundez. Am primit inca o sansa sa dovedesc ce stiu . Nu mai vreau inca una, dar e greu a naibii! Mai ales ca profii astia au un talent sa puna intrebarile cele mai nesemnificative din curs . Nu ma mir ca din 16 cati suntem in an, 12 au primit a doua sansa.

Ma duc la nani acum, am avut si eu intentii de spalat geamuri si aranjat perdelele de sarbatoare azi, ca maine a al doilea advent si toti au casele impodobite, dar...ghinion!

Sunt fara chef, e aiurea, dar va trece. Va .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Sunt fara chef, e aiurea, dar va trece. Va .

Si eu la fel. Am si avut foarte mult de invatat in ultimele 3 luni-nu neaparat de invatat ca noutati, dar stii tu, detalii suedeze de tipul "sa batem apa-n piua". Chiar mi-am pierdut si energia, si motivatia, si... tot. E drept ca m-am si cam vazut cu sacii in caruta, plus ca vin si sarbatorile si numai sarmale am in cap (vorba lui Marty: numai Madagascar ai in cap!)

Faptul ca nu e zapada nu e de natura sa ma incante, pentru ca asta inseamna ca va ploua mult. Prefer sa ninga, e mai amuzant si pentru adulti, si pentru copii. A, si pentru caini

Ca sa fie treaba oabla, stabilisem ca NU mai gatesc 10 chestii, ca NU mai fac multa mancare, ca NU mai invit pe nimeni de sarbatori. Da, bine... Am fost invitata, insa. Si mi s-a si sugerat: stii, mie nu imi ies sarmalele bune... Daca le faci tu ca anul trecut, adu si la noi. Da, deci 30 de sarmale in plus (ca familia e numeroasa).

Colegul de apartament vrea piftie. Eu vreau salata de boeuf. Am decis sa facem curcan. Ok, dar suntem in Suedia si aici se mananca julskinka (un soi de muschi prefiert caruia ii faci glazura). Colegul de apartament il adora. Mie mi se pare artificial si sarat. Dar se poate fara, in Suedia? Nu!

Prin urmare, dupa negocierile preliminare, rezulta ca 2 zile gatesc. Daca fac si ceva dulce, 3. Si parca vad ca se autoinvita vreo doua personaje. Si parca vad ca nu ma lasa inima si mai invit si eu alti cativa. Si tot asa...

Mergi la inceput