Sfatul batranelor (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Uaaaaaaauuuu! 40 de dolarei numai la tufanica? Pai cu banii astia aici ma fac peste tot. Iar acum cu site-urile astea de reduceri eu numai asa am mers. Azi merg si fac tot mai cu vreo 10 dolari.

Azi sotul meu vrea sa ma prinda la dar nu stie ca eu am doua vouchere de onorat: ma duc sa ma jumulesc cu 10 dolari si sa fac o tratament cosmetic cu vreo 15

Hai bai ... ca ma 'nervezi ... cum frate $10 smulgere in toate, TOATE zonele cu par ? ...ca m-am logihinat special ca sa protestez. Cine naiba face treaba asta pentru $10 ? Pai pentru $10 m-as smulge si in cap .

Zau ca n-am avut in intentie sa iti fac in ciuda, m-am minunat si eu de asa costuri la voi.
Uite a fost o doamna, foarte draguta si calma si atenta, care a facut o treaba foarte buna pentru aceasta suma. Ma rog atat a intrat in casieria salonului, ei i-am lasat bacsis 3 dolari si-un pic. Si vorbim de un salon in cea mai scumpa zona a bucurestiului, de am parcat masina si era singurul logan printre masini de lux. Nu stiu de cat timp ai plecat dar sunt sigura ca stii de piata dorobanti care e kilometrul 0 al fitelor si figurilor bucurestene. Si ce e misto e ca la final am primit un fluturas in care ma anunta ca mentin aceleasi preturi, foarte foarte bune si la alte servicii gen tratament cosmetic, vopsit, tuns, pana in aprilie 2012. Si m-am hotarat sa ma duc de vreo 4-5 ori la tratament cosmetic ca eu am un ten explodat care are nevoie la tratament cel putin lunar.

Carmaw, nu e normal sa pleci de la tratament si sa stai inchisa in casa ca ai fata numai rani. Cred ca depinde de mana cosmeticienei. Pompa nu exista pentru puncte negre, exista un aparat cu care m-a facut pe mine ieri, care face microdermabraziune, adica o raschetare a celulelor moarte. Dar nu rezolva punctele negre cum le rezolva o extractie manuala. Daca te tine cum trebuie la abur sa se deschida porii nu are de ce sa te chinuie prea mult. Asta spusa de mine care am un ten nu vreti sa stiti cum, fiecare por este un punct negru Si cu toate astea sa stii ca o singura data mi s-a intamplat sa plec rosie toata de la salon, ghinonul meu ca a fost chiar prima data cand am mers si apoi ani si ani de zile nu m-am dus crezand ca asa sunt eu sensibiloasa.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

asa deci, s-a ajuns la tufanica niciodata n-am inteles misterul "de ce trebuie sa fie fara acolo". da ma rog, am avut multe dileme in viata. unele sunt si acum nerezolvate.

cu ce sa incep? fiimea si-a ras/smuls o spranceana pe motiv de "experimentez" jezzz, nu stiu cum va merge maine la scoala, tac'so na spus nimik, io sunt fara voce de ieri. va jur, e un copil super bun si ne intelegem de minune, insa uneori are dorinte .... care depasesc capacitatea mea de intelegere.
de ieri mi-am pierdut vocea, am o raguseala. copii spun ca vin din filmele de groaza. mancare n-am facut de vineri, asa ca ai mei s-au multumit sa jumoale din rata si sa fiarba orez sau cartofi. acum pe seara si-au comandat pizza si lasagne. bucataria arata ca dupa apocalipsa.

observati ca am atins nirvana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Nirvana, ai? Sa vezi cum arata casa mea dupa vizita si asta in conditiile in care mama si matusa copiilor nu au adoptat statutul de musafiri si au contribuit la menajul comunal. Am avut 6 copii in casa 2 zile, realize?? Din care 5 am luat cu noi in Brugge in mega-aglomeratia din piata de craciun. Nu stiu daca era frumos ca nu am vazut decat dosurile celor care sae carduiau in fata mea. Pe sus era dragut

Acu am una in baie, una pe drum bazaind in masina in ambuteiaj, eu mananc afer eight-uri cu toate ca nu e decat 7, si ma gandesc de unde sa ma apuc.

Rall, mersi, m-am descurcat. Belgia e bilingva si pe ambalaje scrie si in fr. Am citit de pe cutii sau le-am bagat obiectele sub nas. Copiii de gasca, au mancat tot ce s-a propus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Vorbim aici despre jumulirea totala a tufanicii????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

alra, seara e bine sa nu te "apuci" de nimik. stai linistita si formeaza desene in imaginatie. e posibil sa atingi una treapta la nirvana. trebuia sa am si eu musafiri, dar le-am dat liber de ieri. fizic nu eram capabila sa stau in doua picioare. iar din rata nu mai ajungea la inca 5 persoane, asa ca....
barbatul a rezolvat apocalipsa, copii au ordonat cate ceva in casa.

ma gandesc serios la o solutie sa nu mai gatesc mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Huh, trecu si ziua de azi!

Silvia mea a facut pepparkakor(turta dulce suedeza) si masina de paine a facut aluat pentru lussekatter(alea de va ingrasau numai de le priveati). Apoi le-am modelat impreuna si copt, mancat. Delicioase, miroase a Craciun la noi in casa. Sunt poze pe blog, ca ma laud de fiecare data cand am ocazia.
Am reusit si am spalat geamurile la bucatarie, am schimbat perdeaua si pus ornamente in geam. Maine continui in casa. In pauzele de invatat.

Mopul inca e in cui, nu va speriati. Vreau doar sa fie si la noi sarbatoare.

La pranz am facut lasagna. Mie imi place sa gatesc, ma relaxeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

am fost la cumparaturi. m-a enervat Ikea din doua motive: 1. n-am gasit taburetul pliant, dar nu de asta m-am enervat, ci fiindca incercau sa ma convinga ca ei n-au avut in veci asa ceva. am pus mana pe telefon, mi-am sunat prietena care-l are (ce-i drept, cumparat acum 2 ani) si mi-a zis codul produsului. faza la care-au recunoscut ca da, e cod de ikea, dar ... (completez eu: macar ziceti naibii ca nu ati avut asa ceva de cand v-ati angajat voi - si mentionati ca rotatia de personal e mare la Ikea, din cate se vede). si 2. la produse alimentare n-aveau fix alea pe care le voiam eu - si anume salamul de ren si cornuletele cu scortisoara. "nu le mai aducem". no bine, sta-v-ar in gat

in rest, am luat un glob mare-mare, rosu, finut, de la Mobexpert. prea finut. a rezistat vreo 5 minute-n brad mai aranjam o crenguta, o instalatie, o margica si ... poc! bucati s-a facut. o sa mai iau unul, dar din Carrefour, alea par mai rezistente.

am gasit in schimb cateva foarte faine la Sara Blu. si-s din catifea, asa ca pot sa tot faca poc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

asa deci, s-a ajuns la tufanica niciodata n-am inteles misterul "de ce trebuie sa fie fara acolo". da ma rog, am avut multe dileme in viata. unele sunt si acum nerezolvate.

Crede si nu cerceta ... sa ne spui ce parere a avut sotul .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mianna
la produse alimentare n-aveau fix alea pe care le voiam eu - si anume salamul de ren si cornuletele cu scortisoara. "nu le mai aducem". no bine, sta-v-ar in gat

La voi la Ikea se gaseste mancare ? Aici la Ikea se gaseste mobila ... e drept ca in magazin exista si un restaurant, dar alimentara n-am pomenit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

Vorbim aici despre jumulirea totala a tufanicii????

Nu raspund la provocari ca imi stric reputatia ...

Mergi la inceput