Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{4*}

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetel cochetele la mine este o situatie de tot ... cu serviciu, nu este un interviu propriu zis este tot legat de locu de munca vechi la spital unde tre sa fac cerere sa imi redeschida contractu de munca si mai mult nu stiu dar este ca in filmele cu prosti si eu actoru principal, este atat de incurcat ca nu stiu nici eu bine pana ajung ca pe 29 nu am mai ajuns ca a avut sormea treaba si nu a mai putut merge cu mine ca ea m-ia aranjat, dar in alta ordine am ceva aranjat pentru inceputul anului ianuarie, februarie

ady felicitari pt servici sa ai bafta ,multa, si cu ary da stie tot cantecu mos craciun peltic dar il stie poate diseara o pacalesc diseara sa o filmez.

ia uitatii ce am mesterit ieri
http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com/2011/12/cercei-om-de-zapada.html

http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com/2011/12/culorile-craciunului.html

sper sa va placa si daca va place ceva si vreti si vi se pare cam mult discutam

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

La multi ani romancelor!

la Brasov e tare frig, am iesit azi afara cu JR si dupa o ora alergam ca nebuna spre casa ca era prea rece...e soare, dar e cu dinti

Bunica la fel, azi au chemat si preotul si i-a citit, sper sa fie bine, si abia astept sa ajung sambata sa o vad.

da' ce-i cu prima pagina?????

A_driana felicitari!!! ma bucur tare mult pt tine

Mergi la inceput

hai sa va spun ca pana acu rasei singura ca ... de ary care in somn cred ca il viseaza pe "mocaciun" si canta mos craciun mor de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna dimineata la toata lumea!
calda aburinda aromata pt toata lumea.
LMA David
LMA Dragos
LMA Eva
multa sanatate fericire si o gramda de cadouri va dorim!
Adriana, felicitari pt noul job!
Geti felicitari micii cantarete, facem definitiv cor! Domi canta (b)acke, (b)acke,(k)uchen si "nani, nani, puisor" , evident doar randurile astea doua!
Ieri am fost cu el la controlul de 2 ani, e perfect totul, 13 kg, 95 cm...un pic inaltut dar de, a zis si dr, sa ne uitam in oglinda ca sa vedem pe cine seamana...iar de restul e de-a dreptul incantat, ca tot ce a fost.testat a facut. si ca ciripeste tot ce-i spui.La sfarsit i-a tras jr un "tchuess" de l-am vazut pe dr bufnind in ras...
pt raceala nu am primit mare lucru, a zis si el ca mai bine mai incetisor cu medicamentele. Aseara oricum ne-a lasat mai bine sa dormim.
Si sambaza ne vine bunu acasa, yupii!!!
O zi faina sa aveti

Va rugam FFFFF frumos , un vot aici: ac1 si ac2!
Multumim frumos!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta" target="_blank">Concurs Vara 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Rebecca de la toate prostiile pe care le-a mancat zilele astea..iar s-a umplut de bube-pe picioare acum..asa ca azi noapte am facut pyjama party!

e este alergica la alimente...la care?! nu as putea sti, nici dupa trei teste pentru alergeni([size=1]care m-au costat acum un an vreo 1300 lei) din care nu a rezultat nimic concret!

va urez un sfarsit de saptamana placut si numai bine!

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

30+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

'neata si de la mine

nu vine nimeni cu ?????? ca noi am vazut de dimineata ca nu mai avem....si am inlocuit azi cafeaua cu capuccino

o zi faina va doresc!!

Mergi la inceput

buna fetele cine vrea o la pranz?

eu as bea una in liniste, ca am pus picea la somn.

o zi cu mult soare ca aic la mine va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Lady

Mergi la inceput

am modificat si eu la prima pagina acum lista cu sarbatoritii din decembrie, pentru ca erau tot cei din noiembrie

Mergi la inceput

A_driana azi e la servici..prima zi ....poate o sa intre diseara sa ne spuna cum este

eu am o pofta de ...NIMIC...cred ca o sa plec acasa

abia astept sa ajung maine acasa la Arges

Mergi la inceput