Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{4*}

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

sunt tare fericita ca i-am gasit cadoul lui JR pentru mos nicolae
http://www.articolebebelusi.bizoo.ro/vanzare/1827525/Jucarie-Chitara-mini
si am gasit si pe culoarea rosie ...asa cum ii place lui abia astept sa-i vad fata luni seara

Mergi la inceput

am gasit-o intr-un mall...la un alt pret, normal

acum sa vad ce gasesc pt mos craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

vias gand la gand eu vroiam sa-i iau ceva de genul asta: http://www.petitcaprice.ro/instrumente-muzicale/vilac/pian-cu-partituri-p-566.html

Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

ceau fetelor,
ce sa va spun...daca ieri aveam 2 locuri de munca, azi nu mai am niciunul...nici pe cel vechi nici pe cel ,nou'
deci sunt fara servici, in mare cautare

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Dar de ce A_driana ? Ce s-a intamplat ?
Eu sunt franta,am fost astazi si am cumparat cadourile de Mos Nicolae pt Razvan si colegii lui la gradi,am lat lucruri f faine si la super pret,am luat si material rosu si alb si le voi face eu la fiecare si cizmulite,in care le vom pune cadourile.le voi agata la fiecare patut cand sunt ei la masa,sa le gaseasca cand vin in clasa .Maine ma apuc de ele, abia astept

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui vias
azi ar fi fost si ziua lui Darius-Andrei al meu

La multi ani, ingerasului Andrei !

(pana azi nu am avut net)

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Buna fetele! Cum va petreceti weekend-ul?

Noi mutam mobila in camera Sophiei- avea patul langa un perete (aproximativ) comun cu casa vecina. Si fata mea mica nu numai ca se culca seara foarte tarziu, dar si-a mai luta obiceiul si buseste cu picioarele sau cu spatele in zid inainte de a adormi.
Si uite asa acum ne-am apucat sa rotim mobila, ceea ce nu e deloc simplu ca trebuie sa mutam bibliotecile in locul patului si viceversa.

Cireasa pe tort e ca Sophia e si bolnavioara- racita. A doua serie in iarna asta. Care, bineinteles ne-a pasat-o si noua, celor doi mai mari. Tusim cu totii zi si noapte, dormim mai putin, eh, bucurii de-astea.

Sper ca voi sa aveti un weekend mai placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Lauriciu..sanatate!
Ma bucur sa te citesc!

Adriana, ce-i cu tine papusa?Cum de ai ajuns in situatia asta?Te pot ajuta cu ceva?

Sa aveti o duminica frumoasa!

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

buna seara si de la mine

abia am aterizat acasa, am fost la mamaita mea...acum baietii sunt la baie si cum am facut comanda de pizza, acum pot sa scriu linistita
in primul rand Magda, multumesc mult , azi nu am reusit sa ajung la cimitir, sper neaparat maine sa ajung sa ii duc ceva de mos si lui Darius.

Mamaita m-a surprins, cand m-a vazut a inceput sa planga tare de tot , intr-adevar nu arata bine, cele doua atacuri cerebrale i-au strambat tare mult fata, parca nici nu mai era mamaie a mea. Ma uitam la ea si ma durea sa o vad asa, mi-am dat seama ca este perfect constienta de tot ce-i in jur, aude, vede, vrea sa ne spuna cate ceva, din pacate este prizoniera propriului ei corp, este infiorator, imi arata papucii si usa, o intrebam ce vrea, sa o ia acasa????? si dadea din cap ca da, degeaba ii explicam noi ca face tratament, ea de cate ori putea, ne arata sa o ducem acasa

Din pacate si eu am probleme ca si A_driana ( eu cu cei de la fostul serviciu...care atunci cand am plecat am fost de acord pt o anumita suma, scrisa si in decizie si apoi m-am trezit cu cateva zeci de milioane lipsa maine dimineata sunt la ei, am vb cu avocatul, daca o sa ma vedeti la TV sa stiti ca am hotarat sa fac publica nesimtirea lor si ii voi da si in judecata, sa se invete minte ca ca in tara asta mai trebuie sa mai si respecti niste legi

maine imi vine masina de spalat vase, muncitorii in casa, plita si eu trebuie sa fiu la fostul loc de munca sincer...habar nu am ce voi face maine

I-am cumparat chitara...rosie, frumoasa foc..siiiiiiiiiiiii.. a vazut-o .. asa ca maine seara Mosul o sa-i mai aduca doar completarea la cadou noroc ca nu stie prea bine cu ce se mananca Mosul asta ..dar imi dau seama ca pe viitor trebuie sa fiu mult mai vigilenta

sa-mi tineti pumnii stransi maine, ca am maaaaaaaaare nevoie..mai ales ca ii voi infrunta..dar la cati mi-au facut....vai mama lor maine ...

acum va pup, ma duc sa fac curat pe masa, sa avem unde pune pizza

noapte buna

ps:va pup pe toate:A_driana sper sa iti fie bine, sa se rezolve cat mai curand situatia in favoarea ta; LauraB spor la mutat si insanatosire grabnica; Pishko foarte faina pianina ; Allexa felicitari pt cum te dedici puilor; Lady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

buna seara fete dragi,
imi cer scuze ca am disparut ca magaru in ceata si n-am mai zis nimic, dar am fost asa suparata ca nu aveam psihicul necesar sa povestesc ce si cum...
ce sa va spun, am mers in 2 la servici si am primit 2 variante: ori imi fac lichidarea la zi ori ma baga in preaviz 20 zile, pt ca pur si simplu nu are ce sa-mi dea de lucru, si colega mea statea ca n-are de lucru, nu puteam fi 2 care stau.....si dupa ce am cantarit si m-am consultat cu mami si sotu am hotarat sa-mi fac lichidarea...daca alegeam preaviz nu puteam pleca 20 de zile in cazu in care imi gaseam altceva si ma simteam ca un intrus acolo sa stau fara sa fiu dorita....
si despre postul celalalt a inceput sa dea inapoi, cu toate ca ei au fost cei care au tot insistat sa merg la ei de cateva luni...in fine, eu am crezut ca vorba ii vorba, dar vad ca nu, asa ca nu ma mai intereseaza....
sper din suflet sa-mi gasesc repede ceva ...am zis ca asta ii scriu la Mosu' sa-mi aduca, un loc de munca si altceva nu mai imi trebe

vineri am fost la un interviu si sunt asteptata maine la 12 sa incerc sa vad daca ma descurc si-mi place....sincer ma tot gandesc daca sa merg sau nu, nu prea mi-au placut multe chestii acolo dar na....poate totusi merg sa incerc....mai vad eu pana maine...

laura spor la rearanjat si insanatosire grabnica
vias multa multa sanatate mamaitei si succes maine la servici, iti tin pumnii
alexa
lady esti o draguta ca intotdeauna, mersi dar n-ai cu ce sa ma ajuti...eventual sa-mi tii pumnii sa gasesc repede ceva

noapte buna va doresc
Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput