Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{4*}

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Neatza,

Azi dau eu .

LMA ci intarziere la toata lumea , am fost la tara si n am avut acces la net, iar la lucru miercuri nu am avut net .
la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Neatza fetele
In primul rand, LMA tuturor sarbatoritilor din ultima perioada.
Noi am avut niste zile frumoase cu baietii... dar acum sunt .
Dupa ce ne-am amuzat teribil ca pe mama a apucat-o constiinciozitatea de bunica (ea nu m-a crescut nici pe mine) si nu se mai duce la servici ca sa stea cu Dutzu dimi... si ne gandeam cat o sa o tina... se pare ca trebuie sa o tina - soacra mea a facut aseara accident vascular... daca nu intru prea des zilele astea, va fi pentru ca nu am cum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui busymummy

Neatza fetele
In primul rand, LMA tuturor sarbatoritilor din ultima perioada.
Noi am avut niste zile frumoase cu baietii... dar acum sunt .
Dupa ce ne-am amuzat teribil ca pe mama a apucat-o constiinciozitatea de bunica (ea nu m-a crescut nici pe mine) si nu se mai duce la servici ca sa stea cu Dutzu dimi... si ne gandeam cat o sa o tina... se pare ca trebuie sa o tina - soacra mea a facut aseara accident vascular... daca nu intru prea des zilele astea, va fi pentru ca nu am cum..

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

AM PRODUSE LA BAZAR !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Ady&Vias

varianta finala

Noël Micaela Christine

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Abia asteptam sa ajung un pic la calculator,sunt franta,am avut treaba multa.Azi am terminat cizmulitele pt copilasi,pus cadourile in ele,dus la gradi,mi-a luat mai mult timp decat mi-am imaginat/propus eu...a durat f mult croitul,cusutul mai putin,dar deja intrasem in criza de timp,Razvan astazi a avut program scurt la gradi si trebuia sa fie gata pana la 11,30 , sa nu le vada el...ei pana la urma am reusit,le-am dus,am fost in oras cu inca doi parinti sa cautam cadouri de Craciun tot pt ei si cadouri pt doamnele educatoare( m-am cam complicat,caci e foarte mult de umblat si o responsabilitate cam mare, zic eu...dar o scot eu la capat.Tare mi-as dori sa fiu o musca , sa fiu in clasa cand intra copilasii si gasesc cadourile
Nici nu stiu daca am fost clara,in ceea ce am scris,ma si grabesc,acum trebuie sa merg sa-i cumpar surioarei un cadou,maine este ziua ei,vreau sa-i iau un telefon.
Cand pleaca ei la masa le vor pune la patutul fiecaruia cizmulitele agatate,cred ca vor fi f frumoase patuturile ...

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Busy te pup, ai grija de tine

eu sunt rupta de somn...dar astept sa vina sotiorul iubit si sa mergem putin in oras...

I-am cumparat laptop lui JR , sper sa-i placa (e pt Mos Ceaciun, si vrem sa-i mai cumparam o toba faina )
abia astept sa stam diseara sa deschidem cadouri..si sa il vad pe Jr cu atatea dulciuri si i-am cumparat si inca o jucarie, care sper sa-i placa mult

pupici la fete..si sper sa vina Mos Nicolae cu daruri muuuuuuulte si frumoase

Lady..sigur..sigur e varianta finala????? oricum ar fi, imi place

..cu serviciul....ii dau in judecata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

a venit Mosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna seara dragi mamici de fulgusori
dau buzna cu oferta de Weleda la pret redus si cat de redusssssss!
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=36209

Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'seara
vias
deci nu v-ati inteles altfel?
mummy
alexa sunt convinsa ca piticii vor fi fascinati de cadouri...ce mi-ar placea sa le vad mutritele
lady sigur varianta finala?
de unde vine Noel?

noi abia la dimineata vom gasi cadourile in ghete, ca doar la noapte cand dormim vine Mosu'.....sa auziti cum canta David Mos Craciun...imi vine sa-l mananc

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

...si noi tot maine dimineata le gasim

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput