Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{4*}
Raspunsuri - Pagina 7
rgagapie spune:
Neatza,
Azi dau eu 
.![]()
![]()
LMA ci intarziere la toata lumea 

, am fost la tara si n am avut acces la net, iar la lucru miercuri nu am avut net 

.

la toate.
busymummy spune:
Neatza fetele
In primul rand, LMA tuturor sarbatoritilor din ultima perioada

.
Noi am avut niste zile frumoase cu baietii... dar acum sunt
.
Dupa ce ne-am amuzat teribil ca pe mama a apucat-o constiinciozitatea de bunica (ea nu m-a crescut nici pe mine) si nu se mai duce la servici ca sa stea cu Dutzu dimi... si ne gandeam cat o sa o tina

... se pare ca trebuie sa o tina
- soacra mea a facut aseara accident vascular

... daca nu intru prea des zilele astea, va fi pentru ca nu am cum..

rgagapie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui busymummy Neatza fetele ![]() In primul rand, LMA tuturor sarbatoritilor din ultima perioada ![]() ![]() .Noi am avut niste zile frumoase cu baietii... dar acum sunt .Dupa ce ne-am amuzat teribil ca pe mama a apucat-o constiinciozitatea de bunica (ea nu m-a crescut nici pe mine) si nu se mai duce la servici ca sa stea cu Dutzu dimi... si ne gandeam cat o sa o tina ![]() ![]() ... se pare ca trebuie sa o tina - soacra mea a facut aseara accident vascular![]() ![]() ... daca nu intru prea des zilele astea, va fi pentru ca nu am cum..![]() ![]() ![]() de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD AM PRODUSE LA BAZAR ! |

My_Lady0091 spune:
Ady&Vias
varianta finala
Noël Micaela Christine
31+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
allexa06 spune:
Salutare !
Abia asteptam sa ajung un pic la calculator
,sunt franta,am avut treaba multa.Azi am terminat cizmulitele pt copilasi,pus cadourile in ele,dus la gradi,mi-a luat mai mult timp decat mi-am imaginat/propus eu...a durat f mult croitul,cusutul mai putin,dar deja intrasem in criza de timp,Razvan astazi a avut program scurt la gradi si trebuia sa fie gata pana la 11,30 , sa nu le vada el
...ei pana la urma am reusit,le-am dus,am fost in oras cu inca doi parinti sa cautam cadouri de Craciun tot pt ei si cadouri pt doamnele educatoare( m-am cam complicat,caci e foarte mult de umblat si o responsabilitate cam mare, zic eu...dar o scot eu la capat
.Tare mi-as dori sa fiu o musca
, sa fiu in clasa cand intra copilasii si gasesc cadourile
Nici nu stiu daca am fost clara,in ceea ce am scris,ma si grabesc,acum trebuie sa merg sa-i cumpar surioarei un cadou,maine este ziua ei,vreau sa-i iau un telefon.
Cand pleaca ei la masa le vor pune la patutul fiecaruia cizmulitele agatate,cred ca vor fi f frumoase patuturile
...
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
Busy
te pup, ai grija de tine 
eu sunt rupta de somn...dar astept sa vina sotiorul iubit si sa mergem putin in oras...
I-am cumparat laptop lui JR , sper sa-i placa (e pt Mos Ceaciun, si vrem sa-i mai cumparam o toba faina 
)
abia astept sa stam diseara sa deschidem cadouri..si sa il vad pe Jr cu atatea dulciuri si i-am cumparat si inca o jucarie, care sper sa-i placa mult ![]()
pupici la fete..si sper sa vina Mos Nicolae cu daruri muuuuuuulte si frumoase ![]()
Lady..sigur..sigur e varianta finala?????
oricum ar fi, imi place 
..cu serviciul....ii dau in judecata 

florintunde spune:
Buna seara dragi mamici de fulgusori
dau buzna cu oferta de Weleda la pret redus si cat de redusssssss!
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=36209
Multa sanatate 

A_driana spune:
'seara
vias 
deci nu v-ati inteles altfel?
mummy 
alexa sunt convinsa ca piticii vor fi fascinati de cadouri...ce mi-ar placea sa le vad mutritele 
lady sigur varianta finala?![]()
de unde vine Noel?
noi abia la dimineata vom gasi cadourile in ghete, ca doar la noapte cand dormim vine Mosu'.....sa auziti cum canta David Mos Craciun...imi vine sa-l mananc 
Adriana, mamica pufarinului David

de
11.11.2009 si
6 ani.