Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{4*}
Raspunsuri - Pagina 8
My_Lady0091 spune:
Adina, nush daca e varianta finala..ca am avut o rafuiala cu sotul ..si sunt cam suparata..
sper sa-l conving pana la urma..poate nu va fi chiar noel..poate noelle..insa imi place mult acest nume(asa se numeste si fata lui ingrid vlasov-creatoarea de moda)
31+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
noel-vine din fr.si inseamna craciun
pere noel-mos craciun!
uite aici numele ce vin de la craciun
http://www.namepedia.org/ro/firstname/?q=noel&btnSubmitSearch=Search
si noi tot dimineata primim darul lui Moshu'..vor fi doar fructe caci dulciuri nu are voie..din cauza alergiei..iar cadouri(jucarii) aduce doar Mosh Craciun...la noi asa e traditia!
31+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
buna ziua
la noi traditia e ca vine Mosu' seara..si e ok pt noi ca familie asa, deoarece dimineata tati pleaca tare devreme si nu am putea sa ne bucuram de bucuria lui JR
Aseara a fost mortal, dulciurile, fructele, hainele si incaltamintea nu le-a bagat in seama ci doar jucariile
O sa vina si Mos Craciun cu o toba frumoasa si un laptop...plus ce mai gasim si hainute
Cred ca si eu am fost cuminte, ca Mosu m-a dus aseara la cumparaturi si m-a pus sa-i spun ce-mi doresc (sincer, mi-as fi dorit tare mult sa gasesc ceva in ghete, dar e bine si asa decat nimic ) si ieri a venit si masina de spalat vase asta e cadoul adevarat pe care o sa-l simt
Va pup pe toate, o zi si o saptamana geniala!
vias spune:
Lady mie imi place tare mult Noelle..chiar asa..se naste in preajma craciunului??? daca da, e super
A_driana spune:
ceau fetelor,
noua Mosu' ne-a adus fructe, dulciuri (pe care le papa mami si tati ), o masinuta mica macheta de Dacia 1300, si o bota cu capul lui Mosu' si cu barba luuunga.....David tare s-a bucurat cand s-a trezit si a vazut ghetele pline.....mami mosu, mami bru aia osie (mami, masina aia rosie), mami manana (banana) si polto (portocale)...
Adriana, mamica pufarinului David
My_Lady0091 spune:
nu..se va naste dupa 20 ian
31+
vias spune:
..pai mai Lady....eu nu inteleg de ce plangi tu, serios... ba chiar ar trebui sa te bucuri muuuuult ca e bine si ca va sta pana dupa 20 ian.
My_Lady0091 spune:
plang pentru ca...nu vrea sotu' numele
31+
allexa06 spune:
Stai linistita, veti gasi un nume cu care sa fiti amandoi de acord
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
asa zic si eu, ca Allexa, micuta ta deja are un nume al ei, crede-ma!
la mine in casa e ca dupa razboi toate cumparaturile imprastiate, care, cum, pe unde a apucat fiecare...
in 2 zile incepe si distractia...abia astept
ma duc acum la calcat camasa puiului pentru poza de maine, apoi la
noapte buna tuturor!!