Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{4*}

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Adina, nush daca e varianta finala..ca am avut o rafuiala cu sotul ..si sunt cam suparata..

sper sa-l conving pana la urma..poate nu va fi chiar noel..poate noelle..insa imi place mult acest nume(asa se numeste si fata lui ingrid vlasov-creatoarea de moda)

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

noel-vine din fr.si inseamna craciun
pere noel-mos craciun!

uite aici numele ce vin de la craciun

http://www.namepedia.org/ro/firstname/?q=noel&btnSubmitSearch=Search

si noi tot dimineata primim darul lui Moshu'..vor fi doar fructe caci dulciuri nu are voie..din cauza alergiei..iar cadouri(jucarii) aduce doar Mosh Craciun...la noi asa e traditia!

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna ziua

la noi traditia e ca vine Mosu' seara..si e ok pt noi ca familie asa, deoarece dimineata tati pleaca tare devreme si nu am putea sa ne bucuram de bucuria lui JR
Aseara a fost mortal, dulciurile, fructele, hainele si incaltamintea nu le-a bagat in seama ci doar jucariile

O sa vina si Mos Craciun cu o toba frumoasa si un laptop...plus ce mai gasim si hainute
Cred ca si eu am fost cuminte, ca Mosu m-a dus aseara la cumparaturi si m-a pus sa-i spun ce-mi doresc (sincer, mi-as fi dorit tare mult sa gasesc ceva in ghete, dar e bine si asa decat nimic ) si ieri a venit si masina de spalat vase asta e cadoul adevarat pe care o sa-l simt

Va pup pe toate, o zi si o saptamana geniala!

Mergi la inceput

Lady mie imi place tare mult Noelle..chiar asa..se naste in preajma craciunului??? daca da, e super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

ceau fetelor,
noua Mosu' ne-a adus fructe, dulciuri (pe care le papa mami si tati ), o masinuta mica macheta de Dacia 1300, si o bota cu capul lui Mosu' si cu barba luuunga.....David tare s-a bucurat cand s-a trezit si a vazut ghetele pline.....mami mosu, mami bru aia osie (mami, masina aia rosie), mami manana (banana) si polto (portocale)...

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

nu..se va naste dupa 20 ian

31+
Citat:

Mergi la inceput

..pai mai Lady....eu nu inteleg de ce plangi tu, serios... ba chiar ar trebui sa te bucuri muuuuult ca e bine si ca va sta pana dupa 20 ian.

Mergi la inceput

plang pentru ca...nu vrea sotu' numele

31+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Stai linistita, veti gasi un nume cu care sa fiti amandoi de acord

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

asa zic si eu, ca Allexa, micuta ta deja are un nume al ei, crede-ma!

la mine in casa e ca dupa razboi toate cumparaturile imprastiate, care, cum, pe unde a apucat fiecare...
in 2 zile incepe si distractia...abia astept

ma duc acum la calcat camasa puiului pentru poza de maine, apoi la

noapte buna tuturor!!

Mergi la inceput