Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{4*}
Raspunsuri - Pagina 9
A_driana spune:
eu bantui pe aici, da sunt asa de suparata si deprimata ca nici nu stiu ce sa scriu ...si nu vreau sa va molipsesc...
o zi frumoasa tuturor
Adriana, mamica pufarinului David
vias spune:
A_driana, te cred ca esti asa cum spui, stiu ca este greu...si eu sunt cam in acceasi situatie...incerc sa ma descurc singura sa-mi castig un ban, dar sincer, e tare greu
Cred ca acum e si o perioada nefasta, mai toata lumea se pregateste de sarbatori, nu de angajat, der nu iti pierde speranta, cu siguranta iti vei gasi ceva. Iti doresc din tot sufletul meu sa iti gasesti ceva cat mai curand si cat mai pe placul tau.
te pup, ai grija de tine si de puiul mic..si capul sus!! Se va gasi ceva si pentru tine! (noi)!!
pishko spune:
Daca aveti chef sa vedeti poze, am mai pus cateva pe picasa cu maimutelele noastre
Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)
A_driana spune:
buna seara,
pishko f frumoase pozele....ce scumpi sunt impreuna si seamana tare bine...
auzi, da ce manca piticuta cu lingura? si zici ca nu papa fata
Adriana, mamica pufarinului David
vias spune:
buna seara fetelor....care mai sunteti pe baricade
Pishko ai 2 copilasi absolut adorabili , pe cuvant! Si intr-adevar Emma seamana mult cu Mihaita
restul feteklor, nu mai8 spuneti nimic???
My_Lady0091 spune:
Pishko-vazut poze
Io..n-am ce zice!
31+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
allexa06 spune:
Buna dimineata !
O ciocolata calda cine vrea ?
http://community.webshots.com/user/allexa06
sunshine2009 spune:
Eu!
Va rugam FFFFF frumos , un vot aici: ac1 si ac2!
Multumim frumos!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta" target="_blank">Concurs Vara 2011