Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{4*}

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Mai repede... please..

Va rugam FFFFF frumos , un vot aici: ac1 si ac2!
Multumim frumos!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta" target="_blank">Concurs Vara 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'neatza!

io gatesc ciorbita de vacuta si pilaf cu piept curcan tara!

azi e ziua sotului si bunicului meu!implinesc 27 respectiv 83 ani!

va invit la un tort diplomat si un frappucino!

sa aveti o zi frumoasa!

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

lady sa-ti traiasca sarbatoritii sa fie sanatosi, viata lunga si imbelsugata!

Adriana... e doar iluzie optica fetita... ii place sa-si faca freza cu mancare... daca-i dai isi pune in cap... oricum am apelat iar la dr care l-a pus pe mihai pe picioare si incep sa indes in ea calciu, fier si vitamine, si daca i-am dat buna ziua s-a capatuit si el de-o sacosa de vitamine cand a auzit ce greutate are... chestia a picat la tanc cu dr noastra ca de curand am avut cateva zile de cosmar ca a facut diaree si febra care a culminat cu o eruptie cutanata de toata frumusetea ca sa nu mai zic ca 4 zile n-a bagat nimic in gura si s-a tras rau de tot... norocul nostru a fost ca ne-a trimis dr si un sirop care i-a redat pofta de mancare si de ieri parca sa zic ca a inceput sa mai guste mancarea... si ce s amai spun ca dupa ce a terminast el cu diareea ainceput emma cu scaune moi dar a tinut-o doar o zi juamte si ea nu a facut febra, decat i-a ieist si ei bubite care vad ca nu trec asa usor... la el a durat eruptia 2 zile, la ea vad ca inca se mai vad asa mai estompate dar mai sunt acolo... probabil in catteva zile or sa dispara

Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna ziua fetelor

in primul rand..ma dispera reclama asta la ING m-am saturat de ea ca de mere padurete

La multi ani sotului tau Lady...si cat zici ca implineste? 27 de ani?? moaaama ce tanar este Sanatate si fericire va doresc!

ce-as mai bea si eu o ciocolata calda cu voi ...dar acum am pregatesc sa merg dupa puiul meu dulce la gradinita .

Sa aveti o dupamasa placuta! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'seara
ma tampeste reclama la ING

La multi ani sot de Lady

fete, eu am fost azi dimineata la un interviu, la o companie mare, pt un post de muncitor (in lipsa de ce mi-ar placea sa fac am zis ca merg oriunde, numa sa castig niste bani)...
vine doamna, vine si sefu de productie, incepe interviu....se uita pe cv, ma intreaba una alta...apoi zice tipa ca ea nu vrea sa vb cu mine despre postu de muncitor si despre partea de RU...tipu zice, atunci eu plec daca n-am ce face aici ....si incepe tipa sa ma ia la puricat, si ma intoarce pe toate partile ...tot ce eu ii spun ea scrie....la sfarsit vine socul...
imi spune, eu trebe sa fiu sincera cu dvs si sa va spun ca pt postul de muncitor nu pot sa va iau, ii mult inferior pregatirii dvs ....nu se poate sa aveti studii superioare si chiar masteru si specializare pe RU sa fiti muncitor....tin cont de dvs pt un post pe masura pregatirii dvs si va voi resuna

eu nici acuma nu inteleg ce se intampla
pai cum sa nu ma i-a muncitor daca eu vreau? ...n-am crezut ca voi auzi vreodata asa ceva...

ar fi visul meu sa lucrez intr-o companie ca aia, dar nici nu am curaj sa-mi fac sperante....dar totusi ma rog si sper ca vreodata sa ma resune

dar pana atunci caut caut si iar caut...nici pt un post de secretara nu m-au sunat ...imi cam vine sa ma urc pe pereti

o seara faina va doresc

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

buna seara....desi nu prea e buna ...sunt cam asa
JR nici acum nu a adormit, doar ca sta langa tatal lui, ca eu dupa ce am tipat la el si la sot...am plecat din camera
Nu mai stiu cum sa fac cu JR, ca dimineata nu se mai trezeste devreme,nu mai plecam la timp la gradinita, eu nu mai ajung la timp la birou...si asta din cauza ca seara doarme tarziu...si nicicum nu reusesc sa-l fac sa doarma devreme...incerc, dar de fiecare data la 21:00 - 21:30 cand sa-l adorm, intra sotul in casa..si incepe...ii scapa o usa, ii cade o lingura, tranteste fara sa vrea ceva..si gataaaaaaaaaaaaaaaa...s-a dus somnul lui JR..si sta asa pana la 22:30 - 23:00 pana termina si tatal lui de facut un dus, de mancat ceva...si normal ca a doua zi, la 8:00 - 8:30 se trezeste, cand deja ar trebui sa fie la gradinita..iar de trezit, sincer nu ma indur..

Chiar mi-a zis si teacher ca e obosit.... ca ar trebui sa fac ceva cu programul lui de somn
I-am spus sotului in seara asta ca daca vine pana in ora 20:00 acasa de maine inainte, intra in casa...altfel mai intra doar dupa ora 22:00 cand reusesc sa-l adorm

A_driana nicicum nu-i bine pe lumea asta, puii mei

ma duc sa spal vasele

Mergi la inceput

Magda, mi-a inchis mess-ul JR, dar raspunsul meu e DAAAAAAAA. Cu cea mai mare placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

A_driana, aici e "normala" situatia prin care treci tu acuma, pt ca se gandesc ca oricum pleci cand gasesti ceva bun, si fie si ca muncitor iti trebuie timp de acomodare...asta este, capul sus, si mai departe! Si eu cred ca e perioada acuma inainte de sarbatori aiurea, si ca la inceputul anului iti va fi mai usor!
Vias, "savureaza " inca un pic spalatul cu mana pana iti vine masina... Cat despre somnul jr, nu-ti ramane decat fie sa-l culci dupa ce-ti vine de la cresa cateva ore bune, ca sa poata sa stea pana la 23 treaz, fie ii muti ora de somn de seara inainte, adica pe la 7, ca sa doarma pe cand iti vine sotul. "trasul" in fata insa dureaza, pe saptamana maxim 15 minute in fata...adica intr-o luna de-abia ajungi la o ora. Si probabil ca astfel ti se va trezi mai devreme si dimineata. Mult succes!

Va rugam FFFFF frumos , un vot aici: ac1 si ac2!
Multumim frumos!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta" target="_blank">Concurs Vara 2011

Mergi la inceput

a venit masina de spalat vase..dar inca e in cutie, pana imi face sotul un dulap special unde sa intre ea...
Am cumparat multe lucruri noi zilele astea: masina de sp vase, plita, hota, tv, toate ce trebuie intr-o baie (wc, cada, paravan, ghiubeta, gresie, faianta...samd)..si am casa plina de cutii si de zapada artificiala, bormasini si alte cela..si stau dupa muncitori care nu mai vin.....asa ca mai am de asteptat vreo 2 saptamani pana o sa imi functioneze masina aia..SPER
La noi buba e ca nu are cine sa mi le in staleze, sotul dupa ce ca e antitalent la asa ceva, nici timp nu are. Azi e joi, de luni zice ca pune TV-ul pe perete...si intr-o zi a uitat ceva, in cealalta a cumparat alte suruburi, in alta zi nu se potrivea burghiul si uite asa...in seara asta nu ne ajunge cablul...poate pana saptamana vitoare reusim

ziceam ca de sarbatori o sa am si eu casa aranjata frumos..dar tare imi e va de sarbatori o sa fiu in santier

Mergi la inceput

ma duc la acum...am reusit sa fac comanda si pr Mos Craciun pt sot..i-am luat un parfum Versace si mi-am lust si mie unul de la CK
...sper sa fie ok, am dat comanda de pe aoro, am vazut ca sunt super preturi..si mai sunt si originale..poate dau cuiva vreun pont acum..

noapte buna gagici

Mergi la inceput