Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{4*}
Raspunsuri - Pagina 4
My_Lady0091 spune:
LMA David Andrei...pui frumos, cu ochi de caprioara!
LMA Dragos Aandrei si LMA Eva Maria, puii Gabitei!Sa va ocoleasca racelile..si sa va vina apetitul pentru papa!
Lauriciu..te lamureste Sun..ce-i cu ac
Vine Mos Nicolae, hai la portocale !
30+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
fetelor, lucrati careva la resurse umane?
eu sunt cam dezamagita de curs, eu chiar vroiam sa invat ceva dar nu prea am cu cine ...nu vreau doar sa am certificatul in mana, vreau sa stiu tot ce tine de domeniul asta....
daca lucrati vreuna si ma puteti ajuta cu niste lamuriri, vi-as ramane recunoscatoare...
o zi frumoasa va doresc
Adriana, mamica pufarinului David
vias spune:
A_driana imi pare tare rau ca esti dezamagita...incep sa ma felicit pt faptul ca nu am facut cursul...mai dadeam si o gramada de bani
si maine e 1 Decembrie abia astept sa stau cu puiul meu acasa care e parca din ce in ce mai dulce
My_Lady0091 spune:
Adriana..imi pare rau!Dar asa e pe la cursurile de acest gen..prosteala...si diploma!.Daca erai somera, nu plateai..asa sa le si platesti?
Geta, multumesc de cadou, mandro!Soper tare!
30+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
cred ca pe asta l-am nimerit eu mai nasol, ca alte cursuri se tin calumea...
si eu totusi am lucrat in domeniu, stiu in mare cu ce se mananca, dar nu stiu tot...
getik1 spune:
neata fetelor hai la o tare calda in prima zi de iarna oficiala.
lady ma bucur ca t-ia palcut o sa te sun
sa va spun ce face acu ary canta mos craciun cu plete dalbe, ma lasat exact asa
fug ca a venit cez acasa sa vb si eu o idee cu el ca iar pleca la treaba
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
A_driana spune:
geti pupam aricea care stie sa cante , wow bravo ei
fete, sa va dau o veste buna....din ianuarie am alt servici...azi am fost la interviu, tot munca de birou, masina de servici uneori ca voi avea mult de umblat prin oras si salar mult mai bun
am un pic de emotii pana ma voi acomoda dar sper sa fie bine, eu sunt deschisa la orice-i nou, invat si fac orice...
deci la dimineata intru in campu muncii la vechiul servici, deocamdata nu spun nimic la nimeni, pana mai incolo...sper sa fie de treaba sefu actual, ca probabil voi avea nevoie sa ma tina in plus 2 sapt, dar eu cred ca ne vom intelege...
cam atat de aici, puricu are niste muci dar sper sa-i eliminam rapid
va pupacesc pe toate
p.s. multumesc mult pt urarile de ieri
My_Lady0091 spune:
Ady...gagica....dai de baut!!!!!!Cat ma bucur!!!!
Geta, tu ce ai facut cu interviul?
Busy..ti-am urmat sfatul..uita-te pe prima pagina!
30+
My_Lady0091 spune:
Vias...cum e bunica?
Restul damelor fine?Stati pe sub mese, azi, de 1 Decembrie- care este?
30+
A_driana spune:
lady da, azi dau de baut un pahar de si o prajiturica de care vreti voi....cand am contractul in mana dau marea cinsteala
cu prima pagina, poate te mai razgandesti tu
geti daaaaa, cum a fost la interviu?
alexa tu cum stai cu cautatul? ceva perspective favorabile?
vias
eu toata ziua voi bantui pe aici, sotu ii la servici pana dupa 22....asa ca mai scrieti si voi ceva sa nu vb aici singura