Mamici si Gravidute Italia (109)
Raspunsuri - Pagina 13
arwen92 spune:
Buna tot navigand pe net am gasit un articol interesant despre sexul din timpul sarcinii care este considerat de cele mai multe ori un subiect tabu...iata cateva informatii utile http://www.informatiiprofesionale.ro/productie/service/cum-sa-ne-protejam-sarcina (o zi buna!)
costyhunny spune:
salutare!!ce faceti fetelor???
ati terminat cu CRACIUNUL??
sa inteleg ca va pregatiti pt.revelion.....sper ca a venit mosul cu de toate pt.voi si pt.piticii vostrii....
despre noi ce sa va zic :ca ne iese alt dintisor si urlam de zori...pe 26dec in loc de 17 persoane la gratar m-am trezit cu vreo 28 si va dati seama ce misto a fost dupa ce sa terminat totuldar asta este macar ne-am distrat...acum asteptam planurile pt.revelion....nu prea pot sa mai intru pt.ca am si musafiri veniti din RO si stiti cum este...va pupik si astept vesti si de la voi..
Anne45 spune:
Bune fetelor
Speram ca ati petrecut un Craciun asa cum vi l-ati dorit .
Noi suntem relativ bine...Giuliano mi-a facut febra si l-am dopat cu Tachipirina doua zile la rand . Nu-mi mai mananca nimic , exceptie pasta fresca si lapte .
Noi am petrecut Craciunul singurei caci tati a lucrat si vom fi la fel de singuri si de Revelion.
Inca mai asteptam pantofiorii , caci la ultima proba erau prea mici , asa ca mai vedem dupa 9 Ianuarie ce v-a mai fi .
Noi va dorim Sarbatori Fericite si un An Nou plin de sanatate , fericire si tot ce va doriti sa se implineasca !!
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Dicembre2011fotoGiuliPiazzetaSassari
dienutza4 spune:
Buna fetelo! In sfarsit am revenit si eu pe aici. Cei drept nu am avut deloc net. Am aproape doua saptamani de cand am ajuns in Italia si pana m-am pus in tema cu netul a durat ceva timp. A trecut si Craciunul, dar va urez totusi CRACIUN FERICIT si ma bucur ca nu a trecut si Anul Nou. Vad ca nu am pierdut prea multe pagini doar vre-o patru, asa ca am avut timp sa le citesc. Sa vedem!
Felicitari Silvia pentru bebik …ohoooo…ce mare este…acesta a fost cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-ai putut primi anul acesta . Sa va bucurati de ea si sa fiti sanatosi cu totii.
Alexandra iti urez si eu LA MULTI ANI chiar daca e cu intarziere! E bine primit sper.
Aproape toata lumea pe aici vad ca e racita, mai mult sau mai putin, sper ca va trecut de atunci, asa ca nu ramane decat sa va urez multa sanatate!
Costy cred ca ai avut cel mai mare Craciun dintre toate..28 de persoane…ohohoh…unde’s multi cadourile cresc…asai?! …pupici lu Edy si sa-I cresca odata dintisorii ca sa nu mai ai probleme cu el.
Va pup pe toate!
Va mai scriu maine.
nafi spune:
Buna fetelor!
Slaba miscare! sunteti toate in piftii si sarmale?
Eu bantui pe aici fara rost...mai am putin si ma prinde miezul noptii dintre ani trimitand CV-uri!
pai na, daca am si eu oful meu...Pe 9 ianuarie m-au chemat la un interviu. sa vedem ce iese...
In rest, nimic nou. eu am o stare de oboseala cronica si n-am chef de nimiiic! ca de cand am fost in tara, m-am intors obosita visand la zilele cand Ricky va fi la asilo si eu ma odihnesc. Dar nu fu' asa caci Ricky a stat acasa bolnav si nervos toata saptamana iar marito la munca ...asa ca numai de odihna n-am avut parte. pe urma a fost o saptamana de respiro caci ricky a fost la asilo pana la 16 dar casa era cu susu'n jos, trebuia pusa la punct, un munte de rufe de calcat astepta...de mers de cumparat cadourile de craciun si tot asa..trecu si saptamana asta. A urmat saptamana la Rieti unde din prima m-a luat virusul ala stomacal sau ce-o fi fost de am dat la ratze 2 zile si nici acum nu mi-am revenit complet caci mai am momente cand ma doare stomacul si ca sa punem capac...zilele astea marito e la munca si eu ghiciti?---singura cu Ricky acasa care nu mai poate dupa tasu' si ma intreaba de el de 1000 de ori pe zi! Asa ca de odihnit n-am avut timp si pana pe 9 ianuarie cand reincepe asilo..nici nu visez sa ma relaxez in vreun fel!
Astea fiind spuse, maine dimineata mergem in vizita la nasii lui Ricky si desi au insistat sa fac revelionul cu ei am refuzat politicos caci eu abia astept sa se faca 8-9 seara, sa-l pun pe Ricky la culcare, sa-i zic sotului la multi ani prin telefon ( ca va fi la Munich in seara aia) si sa ma bag cuminte la caldurica la cabana plapamioara
Na..ca v-am "dezvaluit" planurile mele marete de Revelion!
Costyhunny - mama doamne--28 de oameni! cred ca fugeam de acasa daca vedeam atatia la poarta mea
Fetelor va doresc din suflet un 2012 mult mai darnic decat 2011 sau macar sa nu fie mai rau! sa fiti sanatoase voi si famiile voastre, copii sa va asculte si sotii la fel , sa aveti in jur oameni de nadejde iar linistea si armonia sa domneasca peste vIetile voastre!
Sa be vedem,auzim,citim..cu bine La anul si La muulti ani!
LA MULTI ANI DRAGELE MELE!
danangie spune:
La multi ani tuturor si un AN NOU fericit si cat mai bun! Sanatate multa voua si la pici! Puppp
Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 + anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (10 luni) ! .
Pozici cu noi
costyhunny spune:
LA MULTI ANI!!!!
Va doresc un an plin de sanatate,fericire si implinirea tuturor dorintelor!!!!pupiki
danangie spune:
Fetelor va doresc si eu un an nou 2012 cat mai bun posibil fata de cel trecut si multa sanantate.
PETRO te imbratisez cu drag si ma gandesc la tine.O zi speciala.. Te pup
Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 + anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (10 luni) ! .
Pozici cu noi
kemsy spune:
Salutare!!!
La multi ani si un 2012 asa cum va doriti!!
Petro
Noi am petrecut si nu prea , Loris a fost incantat de cadourile primite.La inceput de an nou avem si planuri noi, mai precis vreau sa renuntam la pampers. Va rog sa-mi impartasiti din strategiile, metodele, trucurile folosite de voi.
Saptamana buna tuturor!!
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi