Mamici si Gravidute Italia (109)
Raspunsuri - Pagina 12
costyhunny spune:
buna dimineata fetelor!!
Am lipsit si eu dar am avut o gramada de treaba ca imi vine cumnata si cumnatul din tara pe 24 si a trebuit sa le organizez si lor o camera si curatenie,si edy etc etc etc...
Noi suntem bn aparte dintisorii,chiar marti am fost la pediatra cu EDY si are 74cm si 11kg...si este fffff bine...
NAFI--sa inteleg ca esti pe plaiurile "mele"
te pupik si sarbatori fericite si tie daca nu mai intri..
GEORGIULY--tu ce mai faci/zici?ce pregatesti de sarbatori??pupiki
CASTELANAC--sigur ca te mai tin minte;chiar am mai intrebat de tine...cum sunteti??ce faceti de sarbatori??pupiki
SILVIA--tu nu ne mai zici nimic de voi??cum sunteti daca ALESSIA mananca bine??pupiki
Restul fetelor nu mai intrati mai deloc???va pupacesc pe toate si sarbatori fericite la toata "echipa"si anul nou care va veni sa va aduca numai bucurii si impliniri..pupiki

msilvy spune:
buna fetele !
va doresc craciun fericit ! sa va aduca mosul tot ce va doriti pentru voi si puii vostri !
noi suntem bine , crestem , imediat avem o luna si am luat deja un kg , avem 4.300kg . papam laptic de la mamica , la cerere , de trei ori ne trezim noaptea sa mancam si daca intarzi cumva un minut la baie urlam ca din gura de sarpe . pediatru a zis ca pana pe la doua luni sa nu ma astept la vreun program de papat sau de dormit deci acum suntem aproape mereu cu tzitzi in gura . noroc ca sunt ai mei la mine si mama ma ajuta si eu reusesc sa ma odihnesc un pic . dar si asa e destul de solicitant si cateodata de-abia am timp sa mananc sau sa fac cate ceva pentru mine .
va pup , cand am timp mai intru sa va citesc .
LAlexandra spune:
Buna, fetelor!
Intru repede sa va urez
CRACIUN FERICIT!!!
_
printisorului Alessandro
Anne45 spune:
Fetelor am intrat sa va uram Sarbatori Fericite , sa fiti sanatoase , sa va bucurati de nasterea Domnului in pace si liniste alaturi de cei dragi voua si Anul Nou sa va aduca numai bucurii !!

]

CRACIUN FERICIT !!
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Dicembre2011fotoGiuliPiazzetaSassari
kemsy spune:
Ciao fetelor!

Va doresc si eu un Craciun fericit, alaturi de cei dragi, plin de armonie si belsug!!

Sa ne auzim cu bine!

Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009) 

Raisa are nevoie de noi 
abramburika spune:
Un Craciun luminos, cald, senin, asa cum vi-l doriti!! Sa va aduca Mosul de toate, materiale sau spirituale!! 
in al 9-lea cer ...
costyhunny spune:
buna fetelor!!
Eu va urez un CRACIUN FERICIT!!sa aveti parte de sanatate,impliniri si multa caldura si sa va aduca mosul tot ce va doriti voua si puiutilor vostri!!!
va pupacesc si sa ne auzim cu bine!!!
danangie spune:
Craciun fericite tuturor!
Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 + anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (10 luni) !
.Pozici cu noi
kemsy spune:
Salutare!!!
La multi ani Stefanei si Stefanele!!!Onomastica frumoasa!!
Ce faceti, petreci in continuare?Noi ne-am cam oprit, azi l-am sarbatorit pe Loris si deja am intrat in rutina.![]()
Seara placuta!
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009) 

Raisa are nevoie de noi