Mamici si Gravidute Italia (109)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Da!ms mult

Alessia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara fete dragi!

Sunt cam varza de oboseala dar cum l-am culcat pe Ricky si marito e la munca , m-am gandit sa va dedic cateva zeci de minute si sa va scriu cate ceva.

Maine plecam spre socrii mei la Rieti. ne vom intoarce exact cum e mai rau, adica pe 25 Asta ptr ca sotul lucreaza pe 26 si 27 si pe urma de pe 30 decembrie pana pe 2 ianuarie e la munca din nou asa ca fac Anul Nou la cabana plapamiora. oricum cam asta am fi facut si daca era marito acasa caci anul trecut ne-am lecuit de dus cu copchilu' la revelioane!

Am cumparat un sac de cadouri de zici ca suntem noi Mos Craciun! Ca doar na..e familionul mare asa ca a trebuit sa prestam ptr 2 cumnate , 2 cumnati, socrii, 2 matusi ,un unchi, un var si 4 nepoti! Cu siguranta ne vom si intoarce cu masina plina de cadouri primite dar si mai sigur cel mai castigat va fi Ricky caci de..acuma el e fruncea!

Saptamana asta Ricky a stat la asilo pana la 16 si ce bineee a fost! Din pacate prea multe chestii utile n-am facut caci am tras si inca mai trag cu raceala asta. am gatul f iritat si dureros si o tuse pacatoasa care ma ia cand mi-e lumea mai draga, adica seara la culcare si dimineata la 6!

Iau di tate...dar nimica inca..rag precum magarul...cateodata se mai "rupe" dar si asa e rau ca ma ustura pe gat de nu mai stiu de mine. offff...sa treaca odata!

Sper Ricky sa nu se mai imbolnaveasca! Din precautie o sa car dupa mine un sac de pastile si aerosolul! dar sper din suflet sa nu fie nevoie sa le folosesc!

Mergi la inceput

De Ricky ce sa mai zic...e tot mai smecher si face multe nazbatii. Il mai certam si cateodata pune buza de jos sa planga si noi nu stim cum sa facem sa ramanem seriosi caci ne pufneste rasul de cat e de caraghios!

Seara la culcare e musai imbratisarea in grup , el la mijloc intre mami si tati care il acopera de pupici! De cand sta la asilo pana la 16 si noptile sunt mai linistite. nu se mai trezeste aproape deloc si nu ne vine sa credem ca punem capul pe perna la 23 si cand deschidem ochii e deja 7 am! Cam asta e ora lui de trezire..7am! pe urma il aduce sotul la noi in pat si mai stam cateva minute toti trei cu Ricky care misuna pe sub plapuma sau se matzaie pe pernele noastre facandu-ne mai mai si dandu-ne pupici.

De vorbit prea multe cuvinte noi nu zice,,,dar categoric intelege mult mai multe lucruri.

Eu cu munca, nimic nou. Nici nu m-am mai agitat caci ba cu raceala lui Ricky, ba cu a a mea...n-am mai avut chef de nimica...

Am mai exersat zilele astea cu galbenela mea si m-am mai obisnuit dar in panta tot opresc motorul! Numai ca o iau din loc ceva mai repede. nu se mai face semaforul rosu pana ma urnesc eu!

Mergi la inceput

In rest alte noutati nu prea mai am! O sa incerc sa pun si niste poze noi cand ma intorc de la socri.

COSTYHUNNY - o sa fiu aproape de tine curand! Bafta cu examenul in ianuarie! eu nici nu-mi mai amintesc cum a fost! am facut scoala in Bucuresti in nebunia aia dar examenul l-am dat la Braila caci aveam inca domiciliul acolo.

GINGER - sa-ti traiasca puii. 4 ani! sunt asa mari! noi mai avem drum lung pana acolo! ma bucur ca ai gasit un part time. e ideal si e ceea ce as dori sa gasesc si eu!

YOANAG; KEMSY - voi ce combinati de sarbatorile astea? ce bunataturi pregatiti? la mine partea buna e ca scap de facut mancare! de Craciun suntem musafiri iar de Anul Nou probabil o sa fac niste snitele ca mie imi plac mult si le papa si Ricky. va spun sincer ca o singura chestie imi lipseste de acasa: piftia facuta de bunica!

ALEXANDRA - tu ce planuri ai mami de ALESSA cu ochii ca marea? Ce-ti face flacaul? ma bucur ca ai gasit gradinita ptr el! e mai bine ca merge de pe acum ca se obisnuieste si cand o fi sa incepi munci ai un stres in minus stiind-ul bine mersi acolo. E bine ca ai prins concediul de maternitate de 2 ani!

Eu am fost fraiera...ca mi-am dat demisia si dupa 2 luni am ramas gravida ( ca nu era planificat). ca de imi faceam planul ca omul gospodar stateam si eu 2 ani boieroaica cu 900 de euro in buzunar si nu ma durea capul! dar asta e...sanatosi sa fim ca noi facem banii si nu ei pe noi!

ABRAMBURIKA - ce face Eliza? hai mai spune si pe acilea niste noutati ceva. ca daca tot am fost la rau alaturi de tine ( doar suflet ca trup era mai greu) , am vrea sa fim si acuma la bine ca doar un zambet in plus ptr fericirea unui om drag nu strica nimanui

Mergi la inceput

ah..ALEXANDRA LA MULTI ANI FERICITI! acum vazu-i ca ai mai imbatranit si tu un an!

Restul fetelor nu va mai mentionez ca daca stau sa scriu la fiecare ...mai dorm la 5 dimineata!

Doar DANANGIE ca e mama eroina ..imi inchipui ca esti prinsa cu muulte...sper ca esti bine ca baietii tai, toti 4 snt ok si molto bravi!

GEORGYIULY - sper ca ai treminat cu aerosolul si ca sunt bine acum copii. sper ca sunt si cuminti si ca mosul le va aduce muulte cadouri!

Fetelor..va urez din suflet CRACIUN FERICIT , SA VA ADUCA MOSUL SUB BRAD SANATATE MULTA , PUTERE SA LE DUCETI PE TOATE BUNE SI RELE ( SI SA AVETI PARTE DE CAT MAI MULTE BUNE!) SI MULTA MULTA IUBIRE DE LA CEI CE VA SUNT ALATURI.

VA IMBRATISEZ CU DRAG SI DACA REUSESC , MAI INTRU PANA IN CRACIUN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciao!!
Silvia, felicitari pentru bebelina, sa fie sanatoasa!
Alexandra, la multi ani fericiti si sanatosi!
(scuze pentru intarziere )

nafi, ti-a cam stricat sarbatorile programul de lucru al sotului Mi te imaginez in postura lu' Mosu', mi-a venit in minte poza cu Craciunita
Multa sanatate tie si la veveritz, distractie placuta la socri (sa mai intri de pe calc socrului ) Mai exerseaza cu galbioara pana ii inveti "mofturile" si distanta la ambreiaj

Seara placuta tuturor!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Ciao!!
Silvia, felicitari pentru bebelina, sa fie sanatoasa!
Alexandra, la multi ani fericiti si sanatosi!
(scuze pentru intarziere )

nafi, ti-a cam stricat sarbatorile programul de lucru al sotului Mi te imaginez in postura lu' Mosu', mi-a venit in minte poza cu Craciunita
Multa sanatate tie si la veveritz, distractie placuta la socri (sa mai intri de pe calc socrului ) Mai exerseaza cu galbioara pana ii inveti "mofturile" si distanta la ambreiaj

Seara placuta tuturor!

Raisa are nevoie de noi

ciaooo

na ca l-am imbrancit pe socru de la calculator ca sa scriu si eu ceva
am juns aseara la 23 ,ricky a dormit tot drumul de am facut doar 4 ore jumate , cu o ora mai putin ca de obicei
programul e de kko si daca era dupa mine nu veneam deloc dar asta e, trebuie sa-si vada si marito rudele.
partea neplacuta e ca doar ce m-au sunat ptr un interviu pe care-l asteptam de mult si era ptr miercuri. acuma sa vedem cand m-or mai chema. sper sa nu fi ratat ocazia. nomal ar fi sa ma cheme dupa craciun cand le-am zis ca sunt in verona. dar cine stie...vom vedea. oricum ma oftic de nu mai pot ca n-am putut merge.

spor la pregatirile de Craciun! ne mai "auzim" pana atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Kemsi-iti multumesc foarte bult la fel si tie sa iti traiasca copilasul si sa fie sanatos!Craciun fericita tuturor si multa sanatate!

Alessia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciao!!
nafi, sper ca nu s-a lovit socrul din imbrancitura
Pai ce daca e programul nasol, organizeaza-l tu cum vrei, ca doar ai copil mic care trebuie sa doarma la orele obisnuite
Imi pare rau pentru interviu, sper sa te cheme si dupa, asa mi s-ar parea corect avand in vedere ca se apropie sarbatorile, lumea mai pleaca in vacanta

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetelor,

ma mai tineti minte?

Am lipsit din cauza de drumuri, acum sper ca ne-am mai linistit pentru o perioada, tocmai ne-am intors din frumoasa, superba si strasanta Italica.

Incerc sa ne intram in ritm cu fus orar si programul nostru linistit fara stres de aici.

Va pup si spor la pregatirile de sarbatori!

Mergi la inceput