Mamici si Gravidute Italia (109)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Buna!eu am fost in spital am nascut o fetita de 3 kg 900....va pup pe toate si aveti grija de voi

Alessia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

BUNA FETELOR!!
SILVIA--in sfarsit dai un semn!!!sa-ti traiasca fetita ce grasunica a fostsa creasca mare,frumoasa,sanatoasa si sa va aduca numai bucurii si impliniri...tu cum esti???ai laptic??sper ca nu are colicipiticuta ta...asteptam si povestea nasterii.pupiki si mai da cate un semn de viata..
P.S:activeaza-ti PM(mesaje private)de la profil
pupiki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

FELICITARI SILVIA92! SA-TI TRAIASCA PAPUSICA GRASUNICA!
RECUPERARE RAPIDA SI LAPTE'N TITZE !

Noi suntem un pic mai bine, Ricky inca mai ia antibiotic caci nu era vindecat inca. mai avea rosu in gat si otita Acuma e randul meu. aseara am fost la medic caci nu mai puteam. Tuseam de imi ieseau plamnii afara din piept, gatul ma durea de nu puteam inghiti nimic... Acum sunt un pic mai bine, se pare ca functioneaza tratamentul

Ricky de luni e la asilo cu timp clasic adica pana la 4. a dormit acolo si e laudat de educatoare

Acum ma pregatesc sa merg sa-l iau caci se apropie ora! Ma duc cu masina mea cea galbenica. inca mai trebuie sa ma obisnuiesc cu ea- ieri am stat la un stop in panta vreo 2 stopuri ca nu reuaseam sa plec din loc caci mi se tot oprea motorul Cred ca mi-am luat ceva injuraturi!

Asta e..o sa ma obisnuiesc eu si cu asta mica

Va pupic pe toate si spor la pregatirile de sarbatori

Mergi la inceput

Multumesc mult nafi,la fel si tie sa iti traiasca puiul.

Alessia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna si de la noi!!!

Silvia felicitari pt bebelina grasunica!!!Sa fie sanatoasa si fara dureri de burtici!Cand ai timp povesteste-ne cum a fost pana la urma nasterea!!

Nafi sanatate multa tie si lui Riccardo.Grea plecarea de pe loc in panta nu???Lasa ca te obisnuiesti tu cu masinuta!!!
Cu munca cum ramane? Ceva noutati?

Costy..cum aramas cu examenul,cand te programezi???M-ai amuzat tare ..pai daca tu care conduci bine te programezi la sf.lui ianuarie....eu care sunt "varza" oare cand ma programez!!!

Eu mi-s nervoasa/depresiva zilele astea.Pe Giulia am avut-o toata saptamana acasa(ba a plouat,ba m-a durut pe mine spatele),Sebi e marait,carait de nu se poate....ma dispera dintii lui,care au iesit toti 8 si el isi scarpina gingiile in spate....cred ca la el dantura iese pe banda rulanta,se pregatesc maselele ..iar eu mor de oboseala.
In plus mi se trezeste tot timpul in fundulet noaptea si nu mai stie sa adoarma singurel ...si vrea sa suga..si uite asa suge mai mult acum ca atunci cand era bebe.
Si iar "in plus" i-am luat analiza de urina...pozitiva,infetie urinara cu lista aferenta de antibiotic.A mai luat deja inca odata antibiotic pt infectie urinara.Sa vedem ce zice pediatra marti!

Maine trebuie sa ii fac Giuliei ecografie la rinichi,sa vedem daca colaboreaza ca i-am zis ca mergem sa facem poze la burta si spate!
Si sambata are serbare...nu cred ca face ceva,avand in vedere ca nici nu a fost saptamana asta deloc..dar ne ducem sa ne amuzam cu piticii.

Va pup!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

neatza!!!
SILVIA--ce faceti?cum este ALESSIA???cum e sa fi mamica??te pupik si aveti grija de voi...pana la urma cum ai nascut?pooooooop
NAFI--of of of tot cu otitalasa ca o sa treaca...sanatate voua...apropo de plecarea din panta sa-ti povestesc ce am reusit eu la scoala de soferi:"am inceput ora de condus toate bune si frumoase pana am ajuns la un semafor care se facuse rosu intre timp si acu urma plecare din panta eu bineinteles ca uitasem cum trebuie sa plec si am tot dat drumu la frana de m-am tot dus inapoi si ma miram de ce nu merge inainte pana am ajuns la jumatate di panta dand cu spatele si "noroc"ca instructorul ma lasat in pace si nu venea nici o masina dupaia mi-a explicat cum sa plec iarasideci va imaginati cum mergeam eu cu spatele in panta ca nu reuseam sa merg inainte si tot eram sigura ca nu grasiesem cu nimik doar ca uitam sa tin frana apasata(asta era pe la inceputuri)"pupiki
GEORGIULY:chiar ieri am avut conducere si instructorul ma "certase"ca nu am prenotat examenul pana de sarbatori.dar am vb.cu el si am hotarat sa-l pun pe la sf.lu ianuarie ca acu inca nu ma simt asa sigura pt.examen si tre sa vad cum conduc si cu masina mea(care nu o gasesc)fara el doar cu al meu sot;dar pe la sf.lu ian.ma prenotez pt.examen fie ce-o fi..Si noi ne chinuim cu dintii i-a iesit ieri un canin sus cred si acu urla iarasi cred pt.aia din fata de sus(aia de iepurasi)si facem nopti albenumaa cu urletepupiki si aveti grija de voi si cu infectia urinara

Mergi la inceput

Pana la urma am nascut natural.E foarte frumos sa fii mama,de cate ori ma uit la ea incep sa plang.

Alessia!

Mergi la inceput

SILVIA--am vaz ca ai scris si la alt subiect si din cate am inteles ALESSIA are colici???DACA are colici trebuie sa evit diferite mancaruri(ti-au scris fetele de acolo)si intreab-o pe pediatra fetitei ce sa-i dai pt.colici si ea iti va spune,pe langa asta tine-o sa ragaie de fiecare data dupa ce mananca,si cand vezi ca incepe sa-si ridice piciorusele si plange fa putina gimnastica cu piciorusele si tine-o pe burtica sau pe burta ta(eu am dormit 2luni cu EDY pe burta la mine)
si al meu pitic a avut colici pana la 5luni si stiu cum este si imi imaginez oboseala si gandurile care iti trec prin minte(daca are altceva,daca daca daca...)
ce sa-ti mai zic astea o sa treaca mai devreme sau mai tziu si o sa vina altele(precum dintisorii)si tot asa....
lui EDY al meu ia iesit ieri 1canin azi am descoperit ca ii mai ies 2 dintisori in partea opusasi ma pregatesc si pt.cei din fata de iepurasi
pupiki

Mergi la inceput

Nu nu are colici.Vroiam sa stiu ce nu am voie sa mananc,fiindca o alaptez.

Alessia!

Mergi la inceput

Daca nu are colici esti super norocoasa!!!!bravo ALESSIA!!!doar fi atenta la mancare..pupiki

Mergi la inceput