Mamici si Gravidute Italia (109)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

LA MULTI ANI 2012!!!!

Sa aveti parte de un an bun, cu sanatate, multe bucurii, liniste in casa, intelegere si prosperitate.

Noi am petrecut bine, Ajunul Craciunului cu romanii de aici, Craciunul cu italienii si revelionul international cu alte fam cu copii mici.
In rest suntem bine sanatosi, ne pregatim de alta sarbatoare mare: Anul Nou Chinezesc, deci tot asa o tinem in sarbatori.

Va pup si toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor,

Noi Craciunul l-am petrecut naspa de tot ca toti am avut virus intestinal. Ce-l mai naspa a fost Mattia. Pe urma, Mattia a luat-o de la capat cu febra de 39.5 exact in seara de Revelion. Acum e ok....De ieri dimineata nu mai are febra si dimineata nu a mai facut diaree.
Ora 12.00 ne-a prins ca am ciocnit impreuna cu Alessio! A fost atat de frumos.El era asa de entuziast....am vazut super artificii de la vilele astea de pe langa noi.La 0.40 inca incercam sa-l comvingem pe Ale sa mearga la culcare.

Eu am avut o perioada depre.....sper sa trec cu bine si sa fie bine.
Am fost in aspetativa de pe 22 si pana pe 9. Nu pot sa spun ca m-am odihnit ca avand pe toti acasa , deoarece gradi inchisa.....e imposibil sa te odihnesti cu 3 copii....dar in schimb m-am relaxat mult de tot.

Pup all si scuzati ca nu nominez pe nimeni. De frica sa nu uit.

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 + anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (10 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Bine v-am gasit in noul an fetelor -va urez sa fie asa cum voi va doriti si toate relele sa ne ocoleasca .
Asa cum v-a spus sotul a lucrat de Craciun si de Revelion asa ca ieri am profitat ca a fost liber si am iesit in formatie de 3 la Restaurant -am mancat antipasto misto ,lasagna de fazan , friptura de miel si tort de ciocolata. Giuliano mi-a gustat din toate exceptie prajitura -sunt multumita ca nu prea il atrag dulciurile .
Pe 30 am facut si vizita la pediatra -are 89cm si 12kg si300 gr.Pediatra imi spunea ca are inaltimea unul copil de 2 ani si 3 luni si greutatea unuia de 1an si 9 luni , in conditiile in care el v-a face 18 luni pe 7 Ianuarie . Se prezinta bine , ii spuneam ca nu mai vrea sa manance si mi-a zis sa nu ma stresez caci asa sunt ei acum , cand incep sa-si schimbe gusturile si nu mai accepta orice le dai ca atunci cand erau micuti.
Dupa plimbarea de ieri s-a ales si cu un pic de tuse , astept sa vad daca nu-mi face temperatura si nu-i dau nimic pana diseara.
Noi va pupam si aveti grija de voi si puii vostrii !!

https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Dicembre2011fotoGiuliPiazzetaSassari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Buna ziua dragelor!

am si eu nevoie de niste raspunsuri la cateva intrebari
ma scuzati ca dau buzna asa

am o prietena in Italia care este insarcinata, in februarie urmeaza sa nasca. momentan locuieste impreuna cu sotul si alti 2 prieteni, dar dupa ce naste va fi nevoie sa se mute intr-o alta casa (apartament). deocamdata nu au posibilitate financiara sa isi caute si mai ales sa plateasca garantia apartamentului caci sotul a ramas fara servici si nici mult timp nu mai e pana sa vina bebe.
e posibil sa primeasca vre-un ajutor de la stat in legatura cu asta?
sunt cateva beneficii atunci cand nasti acolo?

va intreb pentru ca aici in Germania statul te ajuta f mult si m-am gandit ca poate si acolo ar fi tot cam la fel.

va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
mycya, statul italian, din cate stiu eu, nu te ajuta in nici un fel sa gasesti casa. Ar putea totusi sa mearga la primarie sa intrebe...desi sunt slabe sansele.
In privinta nasterii, nu o va costa nimic pe prietena ta la spital. Dupa ce naste, in termen de 6 luni, poate sa mearga in comune (primarie) si sa ceara assegno per maternità (parca asa se numeste). Se da mamelor care nu au lucrat inainte sa nasca, are o valoare de 1500 euro (cate 300 euro pt 5 luni, dar in general se dau toti o data).
Nastere usoara prietenei (si invit-o pe aici, la mamici de Italia, poate o mai ajutam cu ceva.

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Salutare!!
mycya, statul italian, din cate stiu eu, nu te ajuta in nici un fel sa gasesti casa. Ar putea totusi sa mearga la primarie sa intrebe...desi sunt slabe sansele.
In privinta nasterii, nu o va costa nimic pe prietena ta la spital. Dupa ce naste, in termen de 6 luni, poate sa mearga in comune (primarie) si sa ceara assegno per maternità (parca asa se numeste). Se da mamelor care nu au lucrat inainte sa nasca, are o valoare de 1500 euro (cate 300 euro pt 5 luni, dar in general se dau toti o data).
Nastere usoara prietenei (si invit-o pe aici, la mamici de Italia, poate o mai ajutam cu ceva.

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

LA MULTI ANI!!!-2012 sa va aduca numai bucurii,impliniri si sanatate voua si familiilor voastre...
scuze ca nu am mai intrat sar am musafiri si la mine inca sarbatorile nu s-au incheiat....a fost ziua mea pe 2 si o tin pe 7 si iarasi am musafiri(vreo 25)pe capca na tre sa dau de baut si pt.sf.ION si uite asa....iarasi dezastru in casadar asta este ca imi face placere sa-i am invitati pe toti prieteni buni si rude apropiate...
noi revelionul l-am petrecut in 10pers.a fost bine doar ca si la noi raceala ne-a cuprins cam pe toti...va pupacesc pe toate
DANA--of of saracuta de tine toate numai de sarbatori se intampla.....acum cum sunt baietii??pupiki si sanatate multa
pupiki la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

COSTY multi musafiri!! Dar vin cu ceva musafirii sau pui totul tu?? Acolo spesa nu gluma.
Chiar ma gandeam ca eu una nu cred ca faceam fata.Eu cu Alin am fost si suntem 2 persoane solitare. Nu imi place acest lucru....mai ales ca nu as vrea ca si baietii sa devina asa....dar nici nu as stii cum sa procedez....

Acum baietii sunt mai bine. De luni Ale si Mattia incep gradinita. Totodata si eu munca. Gata concediu. Si de pe 16 Marco va merge si el pana la 16.00 in fiecare zi.

Din februarie voi incepe turele.Atunci sa te tii!

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 + anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (10 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

Salutare!!!
am revenit...m-am trezit din mahmureala la cat am aseara...a fost ffoarte frumos chiar daca am fost 25 de persoane!!!
DANA--noua(mie mai mult)ne place sa fim mai multi in gasca,la un chef,la o zi de nastere etccc....si sper ca si EDY sa ne ia urma si bineinteles depinde acum si de anturajul fiecaruia...fata am facut la toata lumea care a fost noroc ca a fost si cumnata mea aici si ma ajutat ea si toata lumea sa simtit bine,distractie,glume dansuri a fost frumos...aaaaa si sa nu uit EDY a dormit aproape toata noaptea(pana pe la 1:30)cu muzica data drumul la maxim a fost ffff cuminte!!!(ce noroc pe mine)
Va pupacesc si restul fetelor nu mai intrati???
pupiki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ciao fetelor!

DANANGIE - sa fie un an bun ptr bimbi la gradi si ptr tine la munca!sa fii sanatoasa in primul rand ca restul se face

COSTY - petrecere nu gluma acolo la tine. noi la Craciun am fost 16 oameni si 2 catei. deja nu mai stiam cum sa fug de acolo ca m-am dezobisnuit sa am atata lume in jur si atata vorbarie.

Imi place sa fiu la petreceri dar o ora doua si pe urma fuuugaa inapoi la linistea de acasa

Ricky azi a fost la asilo si am fost cu marito sa-l ducem. a intrat in clasa lui si nici nu s-a intors sa mai zica ciao! asa de fericit era sa fie acolo intre copii! Asa ca eu si sotul am tulit-o fericiti ca nu s-a lasat cu plansete si ne-am oprit direct in magazine la vanatoare de saldi.

Pe urma am venit acasa , am papat in liniste cu nu am mai facut-o de cand e Ricky acasa de la asilo...dupa care eu la 14.00 am plecat spre interviul programat la obiettivo lavoro, o agenzia di lavoro care m-a chemat sa-mi propuna 2 joburi, unul full time ceva cu marketing si unul part time 6 ore impiegata commerciale cu engleza si franceza sau spaniola. am zis ca mi-ar place mai mult cel part time...Asa ca acum sa vedem ce-mi raspund....

Cam atata de pe frontul de nord est
Maine avem zi de smotru ca e casa ca la balamuc!

Va pupic pe toate si astept sa mai citesc vesti despre voi

Mergi la inceput