LMA Clopoteii implinesc 4 ani! *287*
Raspunsuri - Pagina 7
ramonab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina28 Ana, la multi ani! Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa in noua viata alaturi de parintii tai curajosi! Wow nu-mi vine sa cred ca deja pasim in alt stadiu al copilariei, ca nu mai avem bebelusi ci domnisori si domnisoare! La multi ani tuturor care poarta numele Sf.Niculae! Noi am facut ieri operate de polipi la M.Curie, totul a decurs bine, Sofi este vioaie inca de ieri,mai are dureri de gat si urechi putin subfebrila,este normal sa fie asa, eu am fost atat de emotionata nu mai puteam nici sa respir, daca mai dura 5minute cred ca lesinam!Otita a recidivat, numai sapt trecuta am ajuns de 2ori la M.Curie cu dureri de urechi infernale asta dupa ce tocmai terminasem antibioticul, daca Doamne Fereste va mai recidiva otita, ne asteapta tuburi pt drenaj in urechiuse asta inseamna inca o interventie cu anestezie, sper sa nu fie cazul. Mosul la noi a venit de aseara, asta ca sa o mai inveselim pe piticuta, cu o papusica Cicciobello, pe care si-o dorea de ceva timp. Sper ca Mos Niculae sa aduca tuturor clopoteilor cadouri minunate si multa, multa sanatate! Madalina & Sofia (01.02.2008) calea sigura a esecului este sa renunti... |
Uf!Imi pare rau ca trebuit sa treceti prin asta.Va fi bine de acum.Insanatosire rapida va doresc
(slideshow)
Razvan 3+
anca.b spune:
La multi ani, Ana Antonia, primul clopotel aniversat!
La multi ani Nicolete si Nicolai!
Vad ca toti copilasii au primit cadouri de la Mosu' , semn ca au fost cuminti ;) la noi s-a lasat cu citeva dulciuri in papucei si doua jucarioare mititele. "Grosul" vine de Mos Craciun.
Altfel, suntem dupa doua nopti nedormite, aerosoli, medicatie...acum se pare ca mergem spre bine...la tanc pentru ca saptamina viitoare vine Mosul la mine la serviciu, plus ca e serbare la gradi si stefan e super incintat ca stie poezia...
Madalina, ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie! sanate maxima!
Roxanici, . Sibiul e lista mea de "must do" anul viitor! la noi tusea a trecut dupa doua luni si numai cu antibiotic.
Ramona, cum e din nou in Romania, ca vizitator?
Elle, ce de cadouri! Pupam nazdravanele!
Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
ginnette spune:
Helen, Ramo, Ancab pt sfaturi
N-are febra, la plamani am fost la 2 dr s-o asculte - e ok; a fost rosie in gat dar a trecut cu tantum verde.
Antibiotic nu vreau sa-i dau - i-am dat anul asta deja, cand a facut otita.
O sa-ncerc schema de aerosoli sugerata de Ramo; oricum, ma duc la pediatra pt vaccin si o sa vorbesc si cu ea.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani
madalina28 spune:
Roxana, sanatate multa Adelei!Noi pt tuse luam GrinTuss Pediatric, este 100% natural si are valabilitate dupa ce il desfaci doar 3sapt, noua ne merge tare bine cu el!5ml de 3 ori pe zi.
Multumim pentru gandurile bune tuturor!
gattasalvaje spune:
Ola zuzici !
Cu intarziere vreau sa spun si eu primei noastre clopotzici Ana Antonia:
La multi ani !
...sa cresti mare si s-o bucuri pe mamica ta in fiecare zi !
Am intrat aici si m-au apucat nostalgiile...cum eram noi acum 4 ani , incurajandu-ne una pe alta , bucurandu-ne cand se marea lista cu inca un clopotel , agitand marjoretele , asteptand cu infrigurare vesti de la cele care urmau sa nasca
Pentru mine , acest grup a insemnat enorm in ultimii 4 ani . Nu stiu daca nu as fi cedat in anumite momente grele daca nu va aveam pe voi , intotdeauna cu o vorba buna , cu un sfat , cu o incurajare...Aici a fost locul unde mi-am impartasit toate spaimele , toate problemele si nereusitele , dar si momentele frumoase , fericite , clipele unice din viata mea si ale fetitei mele.
Chiar daca , in ultimul timp , toate acele indatoriri de zi cu zi de la serviciu , de acasa , tot frecusul cotidian m-au facut sa nu mai pot fi prezenta aici atata timp cat mi-as fi dorit , grupul acesta a ramas in inima mea , ma simt atasata de zuze si de clopotei in acelasi mod cum sunt atasata de membrii familiei mele .
Mi-e dor sa va mai vad , sa mai stam la palavre , sa vad clopoteii cum au crescut si ce nazbatii mai fac...
Sper ca la acest final de an sa ne reunim , sa reusim sa creem acel album si sa trecem la etapa urmatoare cu prezenta a cat mai multe dintre zuzele prezente pe parcursul Odiseei.
Va urez la toate un sfarsit de an minunat , cu multe bucurii si belsug !
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
alinaatudor spune:
o intalnire ceva la sfarsit de an sau inceput de an 2012? stiu ca e greu cu vremea asta, cu faptul ca suntem care incotro, dar poate cele mai aproape de bucuresti..ce ziceti? unde, cand...un loc de joaca mai dragut...intr-un weekend :P
alinaatudor spune:
eu mi-am banat FB ca e ca o molima, nu mai scapi de obsesia lui...asa ca am luat masuri..si nu mai pot intra e pe calc meu...
La noi mosul a adus o Barbie cu dalmatian, dorinta inflacarata a Stefiutei care se va face "doctor de caini" cand va fi mare...la gradi doamna i-a pus sa deseneze ce vor eu sa primeasca de la mos Nicolae si Fyfy a desenat o silueta de barbie cu o lesa atarnand de mana...si la capatul lesei a facut o mazgalitura..nu a stiut sa faca un catel, draga de ea...a fost super tare, mi-au dat lacrimile cand am vazut desenul...
Pupici Anita, sa fi sanatoasa si sa ai "la vie en rose" (sper ca am scris bine:))
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Laura Ioana La multi ani, Ana Antonia Sa cresti mare, sanatoasa, vesela si dulce! Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) , Filmulete La Mare - sept '09 Poze din Egipt |
LA MULTI ANISORI SANATOSI, FRUMOSI SI PLINI DE IMPLINIRI!!!!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
gattasalvaje spune:
citat din mesajul lui alinaatudor o intalnire ceva la sfarsit de an sau inceput de an 2012? stiu ca e greu cu vremea asta, cu faptul ca suntem care incotro, dar poate cele mai aproape de bucuresti..ce ziceti? unde, cand...un loc de joaca mai dragut...intr-un weekend :P Alina si Stefania |
Ar fi minunat ! Ce ziceti de data de 28 sau 29 01.2012 ? Putem sa mergem la locul de joaca din Mall Baneasa , ca sa fie mai aproape si de fetele din Ploiesti
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
ceska777 spune:
Helou,
http://viatacudba.blogspot.com/2011/12/donati-un-sms-daruiti-o-picatura-de.html
Putem face ceva?
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Blog culinar
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra