LMA Clopoteii implinesc 4 ani! *287*
Raspunsuri - Pagina 6
Ioanact spune:
Buna!
La multi ani primului clopotel: Ana Antonia! Sa fii sanatoasa, cuminte si sa-i faci fericiti pe parinti!
La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sfantului Ierarh Nicolae!
Citat: |
citat din mesajul lui ceska777 Haideti sa ne spuneti ce a adus mos Niculae clopoteilor. Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Blog culinar Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Avem poze aici cu cadourile de la Mos Nicolae si reactia.
roli25 da, si eu ma gandesc ca de la boala sa fi racit si sa faca pe ea.
Face si la somnul de pranz, cand doarme ziua.
De Marc intrebasem..stiu ca de Andrei ziceai ca nu m face.
E f rau asa , ca nu pot pleca nicaieri daca fac pe ei.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ellenuta spune:
La multi ani, Ana!
La multi ani, primului nostru clopotel!
Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Ellenuta spune:
La multi ani celor care poarta numele Sfântului Nicolae!
papa bun
Ellenuta spune:
buna fetelor
gata am dat start sezonului festiv .. azi primul clopotel implineste 4 anisori, incredibil cum a trecut timpul ..
a venit mosu si la noi .. cadouase si dulciuri. l-au primit de aseara ptr ca eu am intrat la 7 la job. au fost tare incantate. evei i-am luat un costum de zana, o camasa de noapte cu printesele disney si o pijama cu motive de craciun care are, desigur, si fustita. annei i-am luat catelul bobby la super pret din carrefour 130 ron si o pijama ca a evei. eu am primit niste parfumuri de duminica ..
alina ce simpatice sunt buburzele tale cu cadourile de la mosu! pfuaa ce m-ai facut sa dau apa la soricei cu videoclipul .. eu l-am facut ptr petrecerea clopoteilor pe care am ratat-o din cauza ca eva era cu febra ..
ramonici sa va fie de bine mutarea! noroc cu FB ca mai aflam si noi una de alta.
pinkie pink asa e la gradi, cu raceli dese mai ales in primul an. bafta si tie cu slujba!
ereena sanatate lui mateias. cred ca e mai bine acum! succes cu bijuterala.
andreea uf si ai tai sunt certareti .. cred c-o sa-mi iasa peri albi din cauza certurilor intre ele ..
laurici multi pupici back to u!
roxanici super sibiul! si mie mi-a placut la nebunie. noi am fost la bran de 1 decembrie dar le-am adus pe astea mici cam racite ..
pupici ca sunt la job ..
papa bun
Laura Ioana spune:
Elle de unde ai luat costumul de zana? De pe net? Vreau sa-i iau si eu Theei un costum frumos si ieftin
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
ramonab spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Nicolae sau Nicoleta!
Vad ca a sosit mosul pe la clopotei cu daruri care mai de care pt ca se stie ca clopoteii nostri sunt cei mai cuminti si destepti copilasi, nu-i asa?
Roxiii ce mai face Adeluta? hai spune-ne cat de cuminte a fost.
Ce bine de voi ca ati fost la Sibiu, eu doar in trecere am fost acolo.
Alina ce incantare pe fetele tale la vederea cadourilor
Si la noi a venit mosul cu daruri peste daruri.Puteti vedea pe blog (daca dati click pe poza se vede mai mare) ce daruri a primit piciuliciu sau pe FB.
Primul dar remarcat de el cu incantare a fost: pufuuuleeeti!!!
(slideshow)
Razvan 3+
madalina28 spune:
Ana, la multi ani!
Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa in noua viata alaturi de parintii tai curajosi!
Wow nu-mi vine sa cred ca deja pasim in alt stadiu al copilariei, ca nu mai avem bebelusi ci domnisori si domnisoare!
La multi ani tuturor care poarta numele Sf.Niculae!
Noi am facut ieri operate de polipi la M.Curie, totul a decurs bine, Sofi este vioaie inca de ieri,mai are dureri de gat si urechi putin subfebrila,este normal sa fie asa, eu am fost atat de emotionata nu mai puteam nici sa respir, daca mai dura 5minute cred ca lesinam!Otita a recidivat, numai sapt trecuta am ajuns de 2ori la M.Curie cu dureri de urechi infernale asta dupa ce tocmai terminasem antibioticul, daca Doamne Fereste va mai recidiva otita, ne asteapta tuburi pt drenaj in urechiuse asta inseamna inca o interventie cu anestezie, sper sa nu fie cazul.
Mosul la noi a venit de aseara, asta ca sa o mai inveselim pe piticuta, cu o papusica Cicciobello, pe care si-o dorea de ceva timp.
Sper ca Mos Niculae sa aduca tuturor clopoteilor cadouri minunate si multa, multa sanatate!
ginnette spune:
Seara buna,
Mai intai,
LA MULTI ANI TUTUROR NICOLAILOR SI NICOLETELOR!
S-a deschis sezonul la aniversari: inc-odata La Multi ani, Ana Antonia!
A fost Mosul si la Ade (ca la noi nu mai vine...ca nu mai stiu cum ne cheama ) si a primit si ea costum de zana (e ceva de speriat, numai in el sta imbracata - dimineata s-a imbracat peste pijama; nu mai reuseam s-o urnesc catre gradi), puzzle-uri, o carte cu poezi pt Craciun, niste papusele cu parul lung (ca sa aibe ce sa cheleasca), un ou surpriza maxi, un joc cu bile si bete (sa faci diverse chestii, gen lego dar mult mai mic ca dimensiuni), DVD-ul cu ALADIN si Cutiuta Muzicala 9.
Poze nu mai pun; nici aici nici pe FB - am un pitic privind pozele cu copii pe net.
Am si eu o rugaminte: aveti idee ce sa-i dau de tuse? Am incercat n-shpe siropuri, pastile cu vit C, homeopate, ridiche neagra... se mai amelioreaza dar noaptea e jale; mai ales ca ziua iese afara.
Sa incerc aerosoli? Si pt asta imi trebuie schema de la pediatra?!
Recuperare usoara Sofiei!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani
Ellenuta spune:
laurici eu i l-am luat din carrefour. are fusta, aripi si bagheta .. bluzita nu are. a fost si destul de ieftin. daca vrei, iti iau.
roxanici uf tusea asta ma baga in sperieti si pe mine .. poti incerca cu baraka, sunt niste pastile ptr imunitate dar si ptr tuse. sunt foarte bune.
mada insanatosire grabnica sofiucai. imi pare tare rau ca ati avut asa probleme .. pupici
papa bun
ramonab spune:
Roxi tare cuminte a fost buburuza ta de a primit atatea cadouri minunate.Mi-ar fi placut tare mult sa o vad in costumu ei de zana.
Tusea eu intotdeauna o rezolv cu aerosoli (bineinteles daca nu e insotita de febra si alte simptome)Ii pun o jumatate de fiola de Acc plus 2ml de ser fiziologic, dimineata si seara.Merge de fiecare data, in 4-5 zile e rezolvata treaba.Nici la noi nu functioneaza nici un sirop.
Doar sa ai grija sa nu fie febrila cand ii faci aerosolul sau sa nu-i faci imediat dupa ce a facut baita.
sa treaca repede tusea.
Noi ne facem iar bagajele ca maine dimineata mergem iar spre Germania.
(slideshow)
Razvan 3+