LMA Clopoteii implinesc 4 ani! *287*
Raspunsuri - Pagina 8
alinaatudor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gattasalvaje
locatia ne convine de minune, insa datele propuse sunt in timpul saptamanii cand eu sunt la birou si nu pot ajunge in timp util a iau pitikania si apoi sa ma reintorc in Baneasa. Poate in unul din weekendurile de inceput de an, stiu si eu, dupa ce se termina cu sarbatorile... Ar fi minunat ! Ce ziceti de data de 28 sau 29 01.2012 ? Putem sa mergem la locul de joaca din Mall Baneasa , ca sa fie mai aproape si de fetele din Ploiesti Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 ) Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE POZE RECENTE Povestea nasterii |
gattasalvaje spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alinaatudor
Alina si Stefania |
Alina , 28.01 si 29.01 sunt sambata si duminica
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
Laura Ioana spune:
Buna, zuzici
AlinaCT, pfoai de mine, asa des face? Asa de multe ori face pe noapte? Eu "doar" de 3 ori pe noapte (azi noapte m-am dus doar de 2 ori si mi-a facut pipi in pat (am sarit peste trezirea de la 12-1 noaptea si la 3 si 10 era pishulita Macar nu face si ziua. Nasol este ca a prins frica de baut apa ca poate face pipi De ce o suspectezi de e.coli?
Sanatate clopoteilor bolnaviori
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
Ioanact spune:
Buna!
LauraIoana da, asa des face.
Eu cred ca a racit.
Si cand ma gandesc ca ea se trezea singura..
Poate , dupa ce ii va trece raceala (maine ma duc iar la dr, (daca nici de data asta nu o conving ca e racita la cat de des face, caut alt medic), si sper sa-i dea un tratament/ ori ii repetam urocultura, desi e clar ca e racita) va reveni la normal.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
ginnette spune:
Ciao fetele,
Wow, ce frumos a scris Simo
A spus exact ce simt si eu fata de acest grup de fete minunate.
Si eu sunt pentru intalnire (doar sa fie pe w/e) (la Baneasa e acolo unde costa 30RON intrarea?!) si pentru albumul de 4 ani.
Dar nu vreau sa 'impovarez' pe cineva cu sarcina asta, mai ales ca toate avem un program infernal (fie ca suntem la job sau acasa).
Mada pt pontul cu sirop; pana la urma i-am luat ACC plus si ii dau, dizolvat in apa, la 12h.
Va las ca mai am de pregatit pt ziua de maine!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani
pink_heart spune:
Daca e intalnire vrem si noi...:D
Roxana siropul de care vb e pt tuse seaca,e bun?...Bibi tuseste de ceva vreme si nu mai stiu ce sa imi mai dau...
Gata mi-au dat lacrimile ce frumos ai scris...si cu siguranta e ceea ce simtim multe dintre noi...
ceska777 spune:
Revin....
poate observa cineva.......
http://www.cojocarii.ro/2011/12/08/bannerele-campaniei-pentru-bibi/
Eu din pacate nu pot forma de aici nici numerele de SMS nici cele de ROmtelecom.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Blog culinar
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
kalosalina spune:
LA MULTI ANI ADELUTZA!!!
Sa ne traiesti!!! Multa sanatate, fericire, noroc, sa aduci numai bucurii parintilor tai si sa ai parte in viata de tot ce e mai frumos si mai bun!!!
pink_heart spune:
LA MULTI ANI ADELUTZA!MULTA SANATATE,IMPLINIRI SI SA AI PARTE DE TOT CE E MAI FRUMOS IN VIATA!!!