Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (85)
Raspunsuri - Pagina 16
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ailed_dota fetele am si eu o intrebare: - voi cu ce curatati masa de mancare a lui bb? mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
o iau de acolo si o spal cu detergent de vase in chiuveta
madutza_bra spune:
strumph, parca spusesm de Cata si Cristi in primul meu mesaj.. multumesc de intrebare
sunt mult mai bine amandoi. Cata a facut azi 2 kk normali si luni dimineata termin tratamentul. Azi i-am dat si putina carne de pui cu morcov si orez fiert. Tot putin mananca dar am mai avansat de la 50-60 gr la 100 gr la o masa. Am impresia ca i-au scazut bulanasele si fina a spus ca si falcutele au scazut 
Cristi nu a mai facut febra, a iesit azi cu tati putin afara. Si cu el termin Nurofenul tot luni dimineata..deci abia astept sa treaca week-end-ul ![]()
Daca vrei iti pot cumpara omiduta si ti-o trimit. Nu ar fi nici o pb pt mine, din potriva va fi o placere ![]()

madutza_bra spune:
Fetele toate jucariile de la fisher price sunt frumoase, copii mei se joaca cu placere cu toate. Ca idee de jucarii, noi avem www.noriel.ro/jucarii_copii_Jucarii_infant_0-3_ani/jucarie_OMIDA_MUZICALA" target="_blank">omiduta muzicala, www.noriel.ro/jucarii_copii_Jucarii_infant_0-3_ani/jucarie_SCAUNUL_MUZICAL" target="_blank">scaunelul muzical, pe care l-a primit Cristi la primul Craciun
, www.noriel.ro/jucarii_copii_Jucarii_infant_0-3_ani/jucarie_Telefonul_Vorbitor" target="_blank">telefonul vorbitor , www.noriel.ro/jucarii_copii_Jucarii_infant_0-3_ani/jucarie_Fisher_Price_Jucarie_de_Baie" target="_blank">jucariile de baie , www.noriel.ro/jucarii_copii_Jucarii_infant_0-3_ani/jucarie_Broscuta_Vorbareata" target="_blank">broscuta vorbareata si inca o jucarie..care nu o gasesc acum pe site-urpi ca un "pian" cu 3 clape pe care le poate apasa cu mana sau cu un ciocanel atasat
...oricum ciocanelul a fost confiscat mult timp ![]()
![]()
..va pun o poza sa-l vedeti daca vreti
mi-ar mai placea sa aiba dar nu stiu daca merita
asta http://www.noriel.ro/jucarii_copii_Jucarii_infant_0-3_ani/jucarie_Surpriza_Formelor_de_Biscuiti
sau asta http://www.noriel.ro/jucarii_copii_Jucarii_infant_0-3_ani/jucarie_FORMS_sorting
ce parere aveti? aveti vre-una din astea 2?
madutza_bra spune:
roxy, sa folositi sau sa daruiti cu placere cadourile cumparate pt Craciun
te intrebam de gratare ca spunei tu ca ai facut gratar si pe zapada ![]()

ally,
stai cu mami a ta si profita de perioada asta. Noi tot aici suntem, nu plecam nicaieri 

madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui ailed_dota mada, deci de luni intrati in normal, nu? ![]() mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
sper din tot sufletul sa intram in normal si sa ramanem asa..sa nu mai avem ore de pastile ca deja am capul mare..mereu ma uit la ceas sa vad care , ce pastile mai ia...sa inceapa si fata sa manance bine din nou ca s-a facut manechina
acum visesz la jucarii si la un Craciun cu zapada

miki1979 spune:
| citat din mesajul lui madutza_bra Fetele toate jucariile de la fisher price sunt frumoase, copii mei se joaca cu placere cu toate. Ca idee de jucarii, noi avem www.noriel.ro/jucarii_copii_Jucarii_infant_0-3_ani/jucarie_OMIDA_MUZICALA" target="_blank">omiduta muzicala, www.noriel.ro/jucarii_copii_Jucarii_infant_0-3_ani/jucarie_SCAUNUL_MUZICAL" target="_blank">scaunelul muzical, pe care l-a primit Cristi la primul Craciun , www.noriel.ro/jucarii_copii_Jucarii_infant_0-3_ani/jucarie_Telefonul_Vorbitor" target="_blank">telefonul vorbitor , www.noriel.ro/jucarii_copii_Jucarii_infant_0-3_ani/jucarie_Fisher_Price_Jucarie_de_Baie" target="_blank">jucariile de baie , www.noriel.ro/jucarii_copii_Jucarii_infant_0-3_ani/jucarie_Broscuta_Vorbareata" target="_blank">broscuta vorbareata si inca o jucarie..care nu o gasesc acum pe site-urpi ca un "pian" cu 3 clape pe care le poate apasa cu mana sau cu un ciocanel atasat mi-ar mai placea sa aiba dar nu stiu daca merita asta http://www.noriel.ro/jucarii_copii_Jucarii_infant_0-3_ani/jucarie_Surpriza_Formelor_de_Biscuiti sau asta http://www.noriel.ro/jucarii_copii_Jucarii_infant_0-3_ani/jucarie_FORMS_sorting ce parere aveti? aveti vre-una din astea 2? Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
madutza, din cele 2 prima are si cantecele in plus pe langa forme de bagat..noi nu le avem dar aia c u surpriza formelor de biscuiti am vazut-o pe la majoritatea prietenilor si toti copilasii era incantati de ea..dar probabil depinde si de copil, happi de ex spunea ca n-au fost incantati de ea asa mult..
ai mei de ex n-au nici o treaba cu telefonul ala vorbitro..cred ca pot sa numar pe degete de cate ori a fost deschis..dar ai mei le plac astea cu bagat forme, am vreo 4-5 feluri ( no-name-uri ) si simple de plastic si vlad a buchisit la ele o gramada de timp..vad ca si acum ii plac astea de migala ,face toata ziua puzzle-uri si cifre si litere in loc sa conduca masini cu telecomanda..fiecare cu placerile lui

madutza_bra spune:
miki,
pup eu un intelectual
Vreau sa-i iau Catalinei una din astea cu forme pt ca cele de la cristi sunt descompletate..si oricum cata va avea timp sa se joace doar cand e cristi la gradi, ca in rest el e seful,,si el ii da catalinei ce jucarii vrea el...deh coarnelele alea...
ailed_dota spune:
i-am luat si eu Andrei o broasca testoasa de la simba toys, are gauri pt forme si poti sa o si tragi... astea vorbitoare de la fisher price sunt in croata
, asa ca...daca vine mosul de la mamaie si tataie... poate..
AllyLaur spune:
Madutza,eu am ceva asemanator cu a doua varianta..acele forme care se itroduc in cutie...Eduard nu se joaca cu ele,le roade(sunt dintr-un cauciuc),le arunca si ”vorbeste„ in ele
.Bine,al meu Duracell este un caz mai rar, nu iubeste jucariile..si i-am luat o gramadaaaaaaa.Cu tot felul de culori,butoane,muzicute,etc,etc...degeaba.Nici nu se uita la ele..lui ii plac etichetele,butuanele(telef, telecomanda)cartoanele,orice este mai asa
.
Eu zic ca nu a slabit Cata...daca s-a tot simtit rau mititica in ultimul timp nu a mai fost la fel de colorata in obrajori si de asta a zis fina asa.
Delia,ai facut si pentru mine ceva abdomene in echer
? Sunt asa puturoasa la capitolul abdomene si imi este asa rusine cu burta asta hidoasa...dar, nici nu fac nimic pt a imbunatatii situatia...rusine sa-mi fie.

Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011