Floricele de liliac mai-iun 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
n_a_n_a spune:
Ioana . Sa stii ca si Ade se joaca cu "ghigo" (lego - preferatul ei dintre toate), cu brrrumm brrrumm (masini), atobus (un autobuz interactiv cu o multime de functii), mici (mingi)... Mai e innebunita dupa carti si dupa desen. Papusile sunt funny ca au ochi, nas, gurita, degete, si cam atat, ca momentan nu prea stie ce sa faca cu ele; jocurile de rol se limiteaza la nani-nani si tzitzi, lucruri pe care le face si cu jucariile de plus . Dar cu lego ma zapaceste (vesnic calc pe cate-o bucata ), cred ca arhitect se face, atata construieste pe ele .
Cu e Sabina fara tzitzi? Sanii tai ce mai fac? Ade tot cere tzitzi, inclusiv noaptea, insa se urca la mine in brate imi dezgoleste sanii si se culca pe unul iar celuilalt ii face "dade-dade" (draga-draga). De supt nu mai suge.
Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 16+ cu DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare
n_a_n_a spune:
Deci Adelina e nebuna dupa "haini" (haine). Non stop se imbraca cu ce prinde, v-am mai povestit eu, si mai nou i s-a pus pata pe caciula cu care mergem afara, pe care o poarta in casa toata ziua, trasa, asa, smechereste, pe ochi . Mai are obiceiul sa poarte o cordeluta de-a mea, mai lata si asa cumva, impletita, peste ochi. Zice ca are "cai" (ochelari), si arata ca Geordi La Forge din Star Treck .
Avem insa o alta problema, cu "haini" . Isi da jos si de 100 de ori pe zi sosetele din picioare. Isi mai dezbraca si pantalonii si umbla cu ei pe la genunchi, ca asa i se pare interesant .
Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 16+ cu DPN 16 mai 2012
arturicii spune:
Noi suntem 100% "milk free" de cand am renuntat acum cateva zile; seara are rutina de nani (masa, culcam baietii, facem baie apoi sta pe mine cum statea cand era bebe mic - stiti voi cum va povesteam ca doarme pe mine) si se culca. Dureaza max 10 min de cand sta asa pana adoarme. Apoi....doarme pana dimineata . Nu credeam sa o vad curand si pe asta.
Eu sunt ok, a durat doar 48 de ore partea neplacuta.
Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada
arturicii spune:
Mi-am amintit inca un aspect pozitiv (pe langa ca doarme toata noaptea): spalatul pe dinti.
Acum doarme si ea cu dintii curati dupa spalatul de seara.
Ma cam ingrijorase dentista baietilor ca o sa ii apara carii (echivalentele cariilor de biberon).
Yann nu a avut in viata lui nici o carie iar Philip a avut una, prima si ultima pana acum, la 7 ani.
Ce mi se pare interesant e ca accepta pasta de dinti mentolata a baietilor. Ii pun extrem de putin, insa tot face un pic de spuma acolo. Si nu o deranjeaza, ba din contra, daca ar fi dupa ea ar trebui sa ii mai pun.
Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada
n_a_n_a spune:
La multi ani, romani!!!
Ioanact spune:
La multi ani, tuturor romanilor!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui n_a_n_a Salutare! Am tot asteptat sa adoarma Adelina ca sa pot intra sa scriu, insa degeaba: picea e inca fresh . Asa ca ma straduiesc sa scriu "cel mai pe scurt". Deci e baietel . Daddy e depresiv rau de tot pe tema asta; azi noapte n-a inchis un ochi de suparare. Nici eu nu pot zice ca sunt in al noualea cer... Va mai pove eu pe tema asta cred ca maine cand mi se culca fetita. In rest e ok, morfologic totul e in regula si suntem in grafic cu dimensiunile. Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 15+ cu DPN 16 mai 2012 povestea stelutei de mare |
Felicitari pentru !
La noi ar fi invers ... eu as fi cea depresiva daca e baiat si Florin cel fericit .... eu vreau !!!
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si in 7 saptamani
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolett2445 sunt varza in gat cu febra si infectie ,am inceput sa ma tratez cu albastru in gat,cartof si lamaie pe gat si frectie,am o senzatie aiurea rau,mi/e frig.....saracii copii prin cate trec ei ,nu rezist 4 ore fara paracetamol sau ibalgin,ma doare tot Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010) DAVID(15 MAI 2006) |
Sanatate multa !!!
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Ioana : eu una nu cred ca Sabina ar fi facut carii din cauza alaptatului seara , fara spalat pe dinti. Cariile se fac mai degraba de la biberoanele cu lapte sau ceai indulcit pe care unii copiii il au la indemana prin pat toata noaptea !
r_ocsy spune:
Nu mai tin minte cine ma intreba cum mai stau cu spiritul ... am trecut in faza in care refuz sa ma gandesc la cum va fi, ce vom face etc ... sunt in faza de ignorare maxima si imi iese foarte bine datorita faptului ca inca nu am nici un simptom de sarcina ! Daca nu as fi vazut cu ochii mei as fi zis ca doctorita vorbeste prostii si nu am cum sa fiu insarcinata .... deci .... momentan in faza de negare, cel putin pana la urmatoarea ecografie . Concluzia : nu ma simt insarcinata de loc !!!