Floricele de liliac mai-iun 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 8
arturicii spune:
La Multi Ani Romania!
La Multi Ani tuturor romanilor!
Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada
cris_09 spune:
Neata!
Azi va dau eu www.dan-marius.ro/poze/Q2FmZWF1YSBub2FzdHJhIGRlIHRvYXRlIHppbGVsZTIwMTEtMTAtMzAgMTk6NTU6NTU=cafea-neagra.jpg1.jpg" target="_blank">cafeaua
Probabil voi fi singura pe aici azi
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">vara 2011:cr1 si cr2
Povestea stelutei de mare ... O sansa pentru Stefania ... Ajutoarele lui Mos Craciun
aka spune:
Vin si eu la cafea, de la 4 la 6 azi noapte am tusit intruna . Nu mai pot...Am baut la ceai de mi s-a acrit.
nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2
tigruta spune:
buna dimineata..
Rocsy de la suzeta nu poate sa faca carii?? Luca tot asa o cauta toata nopatea, o mai scapa dar mai mult doarme cu ea..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 16+
discordia spune:
Bun gasite fete dragi!
Imi pare bine sa vad ca sunteti din ce in ce mai mai multe gravidute, va doresc tuturor sarcini usoare si bebelusi sanatosi nascuti la termen.
Nana, te inteleg destul de bine cand spui ca intre doi copii de sexe diferite nu va exista acea apropiere care ar exista daca ar fi de acelasi sex. Aceeasi temere o am si cu copiii mei, dar sanatosi sa fie, ca vedem noi cum ne descurcam.
Despre Dragos ce sa va spun, este un copil cuminte, se joaca foarte frumos cu jucariile, nu ii place sa ii dau eu sa manance, prefera sa o faca singur si mi-e mila de mine dupa fiecare masa a lui. In vocabular nu avem prea multe cuvinte: mama, tata, dadi (adica Claudia), caca.
Apropo de caca, aici avem mai multe variatiuni:
1. lui titi nu ii mai spune titi, ii spune caca, asta pentru ca eu am fost plecata 3 zile si cand cerea titi i se spunea ca nu mai e buna, e caca, asa ca copilu a bagat la cap ca e caca si de atunci asa i-a ramas numele;
2. stie sa spuna cand face caca si zice ceva de genul cih;
3. o vede pe Claudia ca se aseaza pe olita, asa ca o imita, dar inca nu face in ea, bine nici eu nu am insistat pe tema asta, dar stie ca la olita se face pipi.
Revin mai tarziu.
r_ocsy spune:
Buna !
Discordia : ce bine imi pare ca ai trecut pe la noi ; simpatic baiatul cum ii spune el "caca" la titzi .
Elena : nu are cum sa faca carii de la suzeta, mai ales ca ma gandesc ca nu o dai cu miere sau cu alte chestii dulci .
Apropo ... avem sanse nule sa ne intalnim la Clinica Eva pentru ca doctorita mea s-a mutat la Spitalul Sf. Constantin (Regina Maria ) ... in noiembrie a fost ultima ei luna la Eva !
Pana la urma Cris ... nu ai fost chiar singura astazi ... ai avut ceva companie. Iti multumesc de cafea dar de cand sunt gravi nu mai suport cafeaua, mai nou laptele si urasc parfumurile ... exact ca in sarcina cu Sofia !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 8 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
cris_09 spune:
Discordia bine ai revenit.Ce super ca ai un copil asa receptiv si ai putut alapta cu pauze de zile,si cand ai mers la munca..
Rocsy sa inteleg ca ai inceput sa te simti insarcinata?
Banuiesti ca astepti inca o fetita,dupa sintome?
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">vara 2011:cr1 si cr2
Povestea stelutei de mare ... O sansa pentru Stefania ... Ajutoarele lui Mos Craciun
discordia spune:
La acelasi lucru ma gandeam si eu, CRis, ca poate Rocsy asteapta tot o fetita si de data asta.
Citindu-va acum pe voi gravidutele daca va fi fata sau baiat, imi aduc aminte de perioada in care eram gravi cu Dragos si eram tare necajita ca nu este tot fetita. Dar acum sincer va spun ca nu l-as mai da pe nici 1000 de fetite, imi este asa drag de el...
Alaltaieri, eram eu, Dragos si tati (Claudia e plecata cu bunica paterna la Slanic Prahova). In joaca eu ii spuneam lui Dragos sa ne pupe, ba pe mine, ba pe tati. Bineinteles ca eu eram cu sanii goi, ca altfel nu suporta baiatul sa ma vada. Si tot pupandu-ne pe noi, alternativ, incepe si le pupa si pe titi, fara ca eu sa ii zic asa ceva. A fost chiar comic.
Aseara repetam figura, eu ii spun pup-o pe mami, pe urma pupa-l pe tati, dupa care Dragos se duce si pupa sifonierul. A repetat si fugura asta de cateva ori.
Am uitat sa va zic ca mie imi spune mam, doar uneori ma striga mama, iar soacrei mele care sta cu noi, ii spune mama. Intr-un timp, pe mine ma stiga tata.
Pe masura ce imi mai amintesc traznaile lui, va mai povestesc.
Va pup.
r_ocsy spune:
Pai cam asta ar fi singurele simptome care imi aduc aminte de sarcina. Acum eu stiu ... la Sofia imi era rau dimineata , vomam in fiecare zi si ma dureau sanii ... acum nici una din cele enumerata mai sus. Numitor comun doar faptul ca nu mai suport cafeaua, laptele si parfumurile ... pana la urma ne apucam de votat sau ... avem timp berechet ... eu vreau roz !
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Discordia : dar de ce pupa baiatul sifonierul ??? Ca titzi inteleg ca ii era draga, dar sifonierul ???