Floricele de liliac mai-iun 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
marylenac spune:
Nikol, iti urez si eu La multi ani , cu intarziere si mai ales multa sanatate!!!!
Nana, felicitari pentru baietel....vei avea o pereche minunata, Ade si fratiorul ei....Nu fi trista....vezi partea plina a paharului, nu se vor certa pe jucarii
Rocsy, esti in toane mai bune?
NicoletaB spune:
Bai, sunt eu chiorex sau ce?
Unde a anuntat Nana ca va avea baiat? Ca ramasese sa ne anunte si eu nu gasesc postarea....
NicoletaB spune:
Tocmai postarea aia am ratat-o....
Nana_ felicitari pt baietel. Eu mizam pe baietel. De ce e taticul atat de dezamagit?
Ioanact spune:
La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sfantului Apostol Andrei!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
nikolet sanatate multa!
n_a_n_a felicitari pt carucior !
Ce va fi sanatos (a) sa fie!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
n_a_n_a spune:
Andrei & co
Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 16+ cu DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare
n_a_n_a spune:
Nikol
scuze pentru intarziere
Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 16+ cu DPN 16 mai 2012
n_a_n_a spune:
Salutare fetelor !
Piticot doarme, asa ca am vreme de cateva cuvinte.
Ziceam de Florin ca e dezamagit, pai el si-a dorit atat de mult inca o fetita (pentru ca e absolut topit dupa Adelina) incat n-are cum sa nu fie necajit o vreme... Nici macar nu concepe ca ar avea si spermatozoizi Y . Eu am facut prostia, ca dupa eco de la 11 saptamani si 5 zile i-am zis ca medicului i se pare c-ar fi fetita; dar n-am avut incotro, ca eu nu pot sa mint, si in momentul in care am intrat in casa primul lucru care l-a intrebat a fost ce sex are bebe. Si mai ales de atunci a inceput sa vorbeasca cu bebe din burtica la feminin, sa ne zica ca ne iubeste pe toate trei, etc. ... De cand i-am zis ca bebe e baietel, ii acorda atentie tripla Adelinei, o dragaleste si se joaca cu ea non stop cat e acasa... Si il aud cu replici de genul "tu esti dragostea si perfectiunea lui tati, ca putza (asa-i zice lui bb2) n-o sa ma iubeasca cum ma iubesti tu", "tu esti fetita lui tati si bebe o sa fie baietelui lui mami", etc. Nu ma supar si nici nu dramatizez pentru ca (desi hormonizata rau ) realizez ca e vorba doar de socul de moment, si ca o data obisnuit cu ideea va vedea totul intr-o alta perspectiva si se va redresa comportamental. Oricum, isi da seama ca e aberant pe alocuri si imi tot zice "iarta-ma ca sunt atat de dezamagit, numai ca nu asa trebuia sa fie, inca nu ma pot obisnui cu ideea".
Si eu mi-am dorit din tot sufletul inca o fetita, insa din cu totul alte motive. Mereu am spus ca vreau doi copii de acelasi sex si apropiati ca varsta. Intr-adevar, nu se vor bate pe jucarii, insa nici nu vor fi atat de apropiati pe cum am vrut eu, nu va exista acea complicitate intre ei, nu-si vor impartasi niciodata "chestii de fete/baieti"... Insa asta este, vom avea un baietel pe care il vom adora toti trei, pana la urma .
Legat de legatul trompelor, am adus iar in discutie tema asta. In prima faza, Florin a incercat sa amane din nou subiectul, insa am insistat. De data asta s-a declarat impotriva, si ghiciti de ce: mai vrea o fetita ! Si daca mai facem o "putza"?! Turnam in continuare pe copii pana mai vine si-o fata ? Am zis no way, asta-i motiv eronat, si sa se gandeasca daca-i corect sa ma indop cu hormoni pana la menopauza, sau sa stau cu mucoasa uterina non stop inflamata de la sterilet, la problemele pe care le am eu... Daca nu-i convine solutia, n-are decat sa se duca frumos-frumusel la nenea doctoru si sa-i faca "snif, snif", vorba Nicoletei . A ramas sa mai discutam...
arturicii spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi !!
Nana, nu-ti bate capul ca la cat de mica e diferenta de varsta la pruncii vostri o sa se joace amandoi cu de toate;
La noi sunt 6 ani diferenta si Sabina nu prea le are cu papusile; ea cu Lego, masinute, Ben 10, Angry Birds, etc. Le poarta baietilor caciulile, tricourile, se joaca si ea cu sabii, alearga, se tranteste, ce mai, o sa fie o fetita baietoasa ( si puternica ).
O sa fiti ok si cand o sa vada tati ce frumos se poarta Adelina cu bebe o sa se topeasca si mai si insa dupa amandoi de asta data
Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada