Floricele de liliac mai-iun 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 5
nikolett2445 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui R.Cata La multi ani Nikolett2445! Multa fericire, iubire si sanatate. Distractie placuta! www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010 20+ |
Multumesc
nikolett2445 spune:
citat din mesajul lui arturicii Hello, multumim de (re)primire. Eu nu scriu nici pe FB ptr ca acolo avem doar contul Bibliotecii si nu scriu de pe el mesaje personale. Iar aici nu mai apuc. Suntem bine, Sabina creste, are multe cuvinte in vocabular, mai nou a inceput sa lege intre ele cate 2, e tare draguta, nu a facut (inca) vreo criza de personalitate. Vorbesc mult cu ea, ii explic toate cele, ii cer "parerea", ii dau optiuni. Are 10 kg, mananca bine, f divers. Toate tentativele de a o plimba cu caruciorul s-au finalizat in 5 - 10 min. Asa ca am facut cu mare bucurie cadou caruciorul. Ramanem la ergo/mersul pe jos. Ii copiaza pe baieti in toate cele, mai jos aveti un exemplu, adica doua ca la gurita e accidentata in urma unei incercari de a ii imita pe baieti la saituri...: Eu sunt ocupata pana peste cap cu toate cele si in plus de aproape 48 de ore a pus in cui alaptatul dupa aproape 20 de luni. Sabina nu are nici o noapte dormita de la un cap la altul, eu sunt ametita mai tot timpul. Am mai avut o tentativa acum 2 luni (la insistenta medicului) insa nu a fost de-acord Sabina si cum eu nu o las sa planga am renuntat si am revenit acum 2 zile. De data asta este si ea pregatita si adoarme fara sa planga insa verifica noaptea daca sunt cu ea in pat. Noaptea trecuta a dormit de la 22 la 4 . Mie nu imi e usor si zici ca de-abia am nascut insa am vorbit azi cu farmacista si mi-a mai spus si ea ce stiam...paracetamol la ore, comprese reci si rabdare. Nu imi pare rau ca s-a terminat ba din contra, sunt bucuroasa ca am reusit sa o alaptez atat de mult. Baietii cu scoala si cu celelalte activitati ale lor. Intrebare: ati vazut pe undeva prin magazine (ca pe net am gasit) casti de inot cu Romania? Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada |
ce frumosi sunt ei toti impreuna
nikolett2445 spune:
citat din mesajul lui cris_09 La multi ani Nicolett! Uitandu-ne pe carticica "La ferma" miezosul a concluzionat ca sperietoarea de ciori e tacsu'mare Artu parca'i vad pe cei trei formand o formatie peste cativa ani.Va pupam Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">vara 2011:cr1 si cr2 Povestea stelutei de mare ... O sansa pentru Stefania ... Ajutoarele lui Mos Craciun |
multumesc!
Nana felicitari pt vesti bune
nikolett2445 spune:
citat din mesajul lui Ioanact Buna seara! La multi ani, nikolett2445 ! ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) Blogul fetelor! MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
multumesc pt urari
nikolett2445 spune:
citat din mesajul lui r_ocsy Nikol Artu : ma bucur ca ne-ai scris cateva cuvinte despre voi, chiar saptamana asta ma gandeam la baieti si Sabina . Participa baietii la concurs de cauti casti de inot cu Romania ? Nu stiu unde ai putea gasi. Nana : eu imi voi lega trompele indiferent de parerea altora sau al lui Florin, el in sinea lui si-ar dori 3 copii daor ca i-am taiat macaroana din start, i-am zis ca o sa imi leg trompele ca mie imi ajung 2. A incercat el sa ma faca sa ma razgandesc, dar i-am pasat si faptul ca nu imi pot permite prin natura serviciului sa tot dispar ca magarul in ceata de la cabinet si daca a vazut ca nu are cu cine , a renuntat .... cel putin pentru moment. Insa eu sunt sigura 100% , maine mi le-as lega daca as putea . La mine nu e cazul de poze la burtica .... in plus , nici nu ne-am anuntat familia, inca nu am dispozitia necesara. R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si in 7 saptamani "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
mersi!
nikolett2445 spune:
sunt varza in gat cu febra si infectie ,am inceput sa ma tratez cu albastru in gat,cartof si lamaie pe gat si frectie,am o senzatie aiurea rau,mi/e frig.....saracii copii prin cate trec ei ,nu rezist 4 ore fara paracetamol sau ibalgin,ma doare tot
R.Cata spune:
Nikol, sanatate multa!
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+
NicoletaB spune:
Neataza!
Dau cafelutza!
Nikol-cu intarziere "La multi ani!" si insanatosire grabnica!
La multi ani de sF Andrei!
O zi cu soare!
cris_09 spune:
Neata!
La multi ani celor ce isi sarbatoresc azi ziua numelui!
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">vara 2011:cr1 si cr2
Povestea stelutei de mare ... O sansa pentru Stefania ... Ajutoarele lui Mos Craciun