Floricele de liliac mai-iun 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 4
NicoletaB spune:
Doua blocuri de locuit amplasate vizavi; vecinii de la etajul 5 au iesit la o tigara la balcon, unul din ei il suna pe celalat si ii zice: - Vecine cand e ziua ta de nastere?
- 12 februarie. De ce?
- Vreau sa-ti cumpar niste jaluzele pentru geamuri... m-am saturat sa vad cum faci dragoste cu nevasta-ta.
Celalalt întreaba:
- Dar ziua ta cand e?
- 14 ianuarie, zice el... De ce?
- Vreau sa-ti fac cadou o luneta sa vezi mai bine a cui nevasta este...
cris_09 spune:
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">vara 2011:cr1 si cr2
Povestea stelutei de mare ... O sansa pentru Stefania ... Ajutoarele lui Mos Craciun
aka spune:
Cris ti-am scris pe FB.
nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2
r_ocsy spune:
Neata !
Cafeau va fi inlocuita astazi de o cana de cacao ... daca eu sunt prima la apel .
pa, ma duc la cabinet, ne auzim mai tarziu !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si in 7 saptamani
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
cris_09 spune:
Neata!
Rocsy...cu o cana de cacao dormim cu capul pe birou.
Dau eu o cafea tare.Tare buna adica
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">vara 2011:cr1 si cr2
Povestea stelutei de mare ... O sansa pentru Stefania ... Ajutoarele lui Mos Craciun
R.Cata spune:
Buna!
Stiti cumva dc joi, pe 1 dec, sunt deschise Dragoanele de la Fundeni? As vrea sa fac atunci niste cumparaturi pt cadourile de sarbatori.
Pup
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui R.Cata Buna! Stiti cumva dc joi, pe 1 dec, sunt deschise Dragoanele de la Fundeni? As vrea sa fac atunci niste cumparaturi pt cadourile de sarbatori. Pup www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010 20+ |
n_a_n_a spune:
Salutare!
Am tot asteptat sa adoarma Adelina ca sa pot intra sa scriu, insa degeaba: picea e inca fresh . Asa ca ma straduiesc sa scriu "cel mai pe scurt".
Deci e baietel . Daddy e depresiv rau de tot pe tema asta; azi noapte n-a inchis un ochi de suparare. Nici eu nu pot zice ca sunt in al noualea cer... Va mai pove eu pe tema asta cred ca maine cand mi se culca fetita.
In rest e ok, morfologic totul e in regula si suntem in grafic cu dimensiunile.
Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 15+ cu DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare
cris_09 spune:
Nana felicitari iubita,dar eu nu te cred
Ma bucur mult ca sunteti ok morfologic si ca ai o sarcina mai usoara ca cea cu Ade!Va pupam
PS:eu tot pe roz pariez...pana la proba contrarie
R.Cata spune:
Eu parc-am zis ca-i baby boy :-))
Nana, asteptam povestirea pe lung, maine.
Cris...multam fain de info.
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+