Floricele de liliac mai-iun 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Cris, Artu...multumim de complimente!
Lui Mos Craciun noi ii spunem Mocaciun.
Aly bine-ai revenit! Distractie placuta sambata seara/noapte.

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

ioi...e 11 ceasul si n-a dat nimeni nici o cafea.

Nicoooo!!!! ai terminat?

nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aka

ioi...e 11 ceasul si n-a dat nimeni nici o cafea.

Nicoooo!!!! ai terminat?

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2
Vin eu la cafea?Ai multa?

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">vara 2011:cr1 si cr2

Donati o picatura de viata pentru Bibi cu un sms la 848-2 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Buna!
Spun si eu prezent la cafea.
Aly, tinem pumnii sa ii iasa bine analizele fetitei.

Fetelor, eu nu stiu cum sa mai procedez cu Dragos ca tot are tendinte din astea violente. Pe noi ba ne loveste cu telecomanda, ba ne ciupeste, dar pe Claudia o trage de par, o loveste cu palmele, o zgarie. Ori cat ii explicam ca doare, ca nu e frumos , ca nu e bine, etc, nu se lipeste deloc de el. Am vazut ca pe el il distreaza, dar pe bune ca nu stiu cum sa mai reactionam. La noi in familie chiar nu a vazut iesiri din astea violente, saraca Claudia nici atat sa il agreseze, ma bucur ca ea nu riposteaza violent, doar incepe sa planga, mi-e mila de ea de fiecare data cand o incaseaza de la Dragos, dar nici pe el nu imi vine sa il cert, sa ridic tonul, incerc sa ii vorbesc cat mai calm.

Va doresc o zi cat mai calduroasa cavremea de afara ma deprima rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Salut !

Am intrat pe FB si am vazut o veste care m-a bucurat enorm ... anamariam_79 este insarcinata si vor avea un baietel. Ma bucur enorm pentru ei, ingerasul Miruna a avut grija de ei .... doamne, cata bucurie !!!

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 9 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

discordia : chiar nu stiu ce sfaturi sa iti dau cu privire la Dragos , nu avem experiente dintr-astea ... oricum ... atata timp cat lui ii face placere e cam greu de dezobisnuit, cel putin asa cred.

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 9 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare fetelor !

Am vazut si eu vestea buna postata de Ana, si ma bucur tare, tare mult pentru ei!

Steliana, si Adelina avea la un moment dat (in jur de un an) mania piscatului, ca eram toata vanata, mai ales pe maini. Eu am abordat o metoda mai "barbara": adica m-am gandit ca oricat i-as explica, nu va intelege ce inseamna ca ma doare pe mine, e ceva abstract pentru ea, asa ca am pus-o sa se piste singura, sa inteleaga ce inseamna "au, o doare pe mama". Si s-a intamplat minunea: s-a piscat si pe ea de cateva ori, si a disparut obiceiul. Acuma, nu stiu ce sa-ti spun, ca probleme cu lovitul si trasul de par noi n-am avut...

Nicooo!!! Nu ne tine pe spini ! Ai primit globul mare si rosu, sau nu? Cum stai cu toceala?

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 17+ cu DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare

Mergi la inceput

Aly, tinem pumnii pentru rezultate bune la analize ! Ufff, colectivitatea asta cu crocobaurii ei! Bine ca momentan nu trebuie sa-mi bat capul cu asta.

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 17+ cu DPN 16 mai 2012

Mergi la inceput

Ioana, laptele e singura chestie pe care Adelina o bea din biberon. Si nu l-a acceptat din prima, ca la inceput habar n-avea cum se foloseste, il dadea peste cap si astepta sa curga ca din pahar ; cum zici si tu, era bun de stropitoare . Dar am perseverat, si i l-am oferit constant si pana la urma i-a prins miscarea . Eu am inceput "antrenamentul" de prin luna a doua de sarcina, ca stiam ca va veni si momentul in care laptele va "pleca tai-tai"...

Mergi la inceput

Cata, Rocsy, cum va mai simtiti? Eu sunt relativ, ok, ma termina arsurile, in rest toate suportabile .

Mergi la inceput