Floricele de liliac mai-iun 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
cris_09 spune:
Neata!
Cata,uite www.portalroman.com/femei/poze/Cele_10_beneficii_ale_cafelei_pe_care_nu_l10-2.jpg" target="_blank">cafea special pentru tine
Si noi avem dubii cu sarbatoarea de azi,am vazut-o si cu rosu si cu negru,in calendare diferite.
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">vara 2011:cr1 si cr2
Povestea stelutei de mare ... O sansa pentru Stefania ... Ajutoarele lui Mos Craciun
Ioanact spune:
Buna!
R.cata azi se poate calca/spala..etc.
Ziua de azi e trecuta cu cruce neagra in calendar. Numai cand e cu cruce rosie nu facem treaba.
Merci pt !
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
R.Cata spune:
Cris....fain, fain....mercic pt dedicatie!
Alina multumesc pt promptitudine! Nu stiam dc sa chem ajutoare sa stea cu Miruna cat calcam eu.
O zi frumoasa!
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+
discordia spune:
Buna fetele!
tuturor ce si-au sarbatorit ieri ziua de nume
Despre moshul nostru, pot spune ca a fost cu peripetii anul acesta, incepand de la achizitionarea asa ziselor-cadouri si pana la oferirea lor.
Neavand cu cine lasa copilul, a trebuit sa il luam pe Dragos cu noi la magazin cand i-am cumparat o masinuta, asa ca el s-a jucat nitel cu ea pana sa i-o aduca "oficial" Mos Nicolae. Nu mai zic de faptul ca in magazin, masinuta functiona perfect, acasa deloc. S-a dus sotul cu ea inapoi la magazin, i-a dat alta, iar acasa si aceasta functiona cu intreruperi, parca ziceai ca e infundata, mergea cu trepidatii
Bun, pe langa masinuta, am mai cumparat si niste dulciuri pentru o nepoata. Cum seara nu am gasit pe nimeni acasa la nepoata, am zis ca i le vom da a doua zi. Numai ca ieri dimi, in timp ce ma pregateam de plecare la serv suna la usa bunica cu Claudia care se intorsesera de la Slanic. Primul lucru care m-a intrebat Clau a fost unde sunt cadourile de la mosu? I-am dat dulciurile care erau pentru nepoata si ea fost foarte incantata. Nu va spun ca la intoarcerea de la serviciu, Claudia m-a intrebat ca de ce nu impodobim bradul ca asa i-am promis inainte sa plece la Slanic, ca dupa ce se va intoarce o sa il impodobim Ce sa inteleaga copilu ca eu o asteptam vineri sau sambata, iar ele s-au intors de miercuri! Sa vad cum o pacalesc pana sambata, ca tb sa fac curatenie generala in sufragerie
cris_09 spune:
Discordia ce bine ca ai avut provizii in casa iar mosul nu a dezamagit fetita
Cata acum v-am vazut si eu blogul,respectiv foto session..stii ca ai o mica balerina,nu?si,wow ce de cuvinte stie Mirunica
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">vara 2011:cr1 si cr2
Povestea stelutei de mare ... O sansa pentru Stefania ... Ajutoarele lui Mos Craciun
r_ocsy spune:
Salut !
Rcata : noi faza cu elicopterele am depasit-o demult ... avem 4 in casa, 3 facute praf de sotulache (pana si-a facut omul mana ), doar unul a mai rezistat si are mare grija de el ... se mai joaca din cand in cand cu el, face spectacol pentru Sofia ( care bine-nteles nu are voie sa il atinga ). In schimb azi dimineata a inhatat telecomanda de la masinuta si sa vezi ce ture de inainte/inapoi facea cu ea prin casa ( inca nu s-a prins cum sa intoarca rotile din mers dar cu putin exercitiu invata ea ).
Discordia : ce noroc ca nu ai gasit nepoata acasa, altfel era scandal cu Claudia ... de ce nu ti-a dat bunica telefon ca vin ? Asa nerabdatoare era fata sa vada cadourile de la Mos Nicolae ?
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 9 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
n_a_n_a spune:
Salutare fetelor !
La multi ani sarbatoritilor, cu ocazia Sf. Nicolae!
Nico , sper ca ai primit un glob mare si rosu!
Rocsy, sper sa ai o fetita in burtica ! Noi ne obisnuim incet, incet cu gandul ca e baietel; i-am cumparat deja cadou de mos lui bb2 - un glob sa-l atarnam in bradut si un set de body-uri pentru baietei . La mine simtomele de sarcina (alea normale, nu sangerarile si restul) sunt un total deja vu: nimic in plus sau in minus fata de sarcina cu Ade, parca-i vorba de acelasi lucru - inclusiv masuratorile de la ecografii sunt la fel (nr de zile avans fata de varsta dupa UM, BPD-ul mai mare, bataile de inimutza etc. ...); singura diferenta notabila e... putza !
Noi am primit de Mos Nicolae (Moci Coae ) niste jucarioare de lemn, din categoria Montessori, pentru ca Ade nu-i foarte interesata de jucariile "normale" pentru varsta ei. I-am luat un turnulet-piramida care se construieste din cercuri crescatoare in marime, un "banc de lucru" in care trebuie sa bata niste bile cu un ciocanel, si apoi sa le prinda cand cad afara, niste bilute care trebuie ghidate cu degetelele pe o spirala de sarma si un fel de puzzle/sortator de forme. E super incantata de ele, toata ziua are ocupatie ! De Mos Craciun (Moci Tutun ) i-am luat o cutie mare de lego, nu Duplo, pentru ca sunt extrem de scumpe, si sora mea i-a luat deja o galeata cu capac sortator, plin cu cuburi de lemn. Cred ca mandra mea inginer se face - de la un an construieste lego, "ghigo" (nu figurine inca, ci turnulete, insa stie sa sorteze piesele pe marimi) si e innebunita sa puna unele peste altele cutiile de iaurt cand venim de la cumparaturi (de-aia i-a luat sora mea cuburi).
In rest nu ne-am mutat inca , sparam totusi sa impodobim bradul in noua casuta. Daddy e in concediu si ne bucuram de el, asa ca ne cerem scuze anticipat ca o sa intram mai rarut sa stam de povesti.
Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 16+ cu DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare
n_a_n_a spune:
Ioana, tot vroiam sa te intreb, dar am uitat: ce lapte ii dai Sabinei? De vaca? Ii dai cu biberonul, sau din pahar?
Steliana, si Ade ne pupa pe noi, pe urma fuge sa pupe geamul de la balcon . Explicatia e ca se pupa de numa' cu daddy prin geam, cand sta in balcon la tigara.
Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 17+ cu DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare
arturicii spune:
Nana, singurul lapte pe care il bea sunt cele cateva grame de la micul dejun cand, cu linguta, ii dau niste cereale ineluse (fara sare/zahar/colorant) care se umfla un pic cu lapte.
In rest iaurt, ceva branza de vaci.
Mai avem de lucrat la capitolul asta.
Ea nu bea nimic cu biberonul (are unul cu apa insa de regula il foloseste pe post de stropitoare).
Si cum nu ii dau nici ceai nici suc nu a vrut sa bea nici laptele. a declarat ca e "bleach" adica dezgustator
Spor la mutat si sa vina Cancun (Mos Craciun) in casuta noua!
Cata, am vazut si eu pozele cu Miruna si este o delicatete de fetita.
Discordia si noi aveam in plan sa luam bradul duminica ce vine insa cum stam prost la capitolul zapada, adica nu-i, o sa mai trag de timp.
aly_ spune:
Buna seara ,fetele.
In primul si in primul rand multumesc pentru urari,am implinit 30 nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul,parca ieri aveam 20.Bine ca nu doare.De sarbatorit vrem sa iesim sambata, impreuna cu sotul si cativa prieteni. Nu am mai iesit cu sotul de cand am nascut,asa seara dupa ora 21.Avem deja babysitter,pe cumnata.Avem de gand sa o culcam si dupa aia ne tiram.Si speram sa doarma fara treziri.
In rest,la gradinita se face ping pong cu virusi de toate felurile.Dar am stiut ca asta ne va astepta pana prin primavara.
Acu vreo doua saptamani am fost si doua zile in spital. Eliza e suspecta de ceva alergie la ceva alimente.Acum suntem in asteptarea rezultatelor si ma rog la Dumnezeu sa iasa negativ.