Floricele de liliac mai-iun 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 11
r_ocsy spune:
LA MULTI ANI celor care isi sarbatoresc ziua de nume !
Ce liniste ... unde sunteti ?
I-am pregatit ghetutele aseara d-rei si bine-nteles ca ceea ce a fost cel mai interesant pentru ea erau bananele si prajiturelele barni . Abia dupa ce a dat gata jumatate de banana si un barni s-a uitat la jucarii .... mai putin la jordita ( stie ea ce stie ). Si am uitat sa adaug pe lista cadourilor lui Mos Niocolae , o masinuta cu telecomanda fara de care Florin nu a putut sa plece din magazin " cica pentru Sofia " ca practic s-a jucat el toata seara cu telecomanda si o alerga pe pitica dupa masina prin toata casa .
Noi nu i-am luat mare lucru acum de Mos Nicolae ( ma refer la jucarii ), in schimb am terminat cu cadoul de Craciun ... l-am luat din timp, cat sunt magazine inca pline si am avut de unde alege .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 9 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Ioanact spune:
Buna!
La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sfantului Ierarh Nicolae!
cris merci pt !
Priviti aici cum au pregatit fetele ghetutele, ce au primit si cum au reactionat.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact Buna! La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sfantului Ierarh Nicolae! cris merci pt ! Priviti aici cum au pregatit fetele ghetutele, ce au primit si cum au reactionat. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) Blogul fetelor! MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
Foarte frumos !
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
cris_09 spune:
Sebi a primit www.aliexpress.com/fm-store/506717/211216480-483867184/Free-Shipping-Lego-Educational-Toys-Building-Blocks-Toy-Bricks-Assembles-toys-6-ABS-villa-blocks-N0.html" target="_blank">acest legopentru 6 ani cum va spusei,nu stiu sa-l fac nici eu,si un laptop de jucarie care are un tignal de se aude de la 2 strazi distanta.Nah...sa trimiti barbatul singur la cumparaturi
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">vara 2011:cr1 si cr2
Povestea stelutei de mare ... O sansa pentru Stefania ... Ajutoarele lui Mos Craciun
cris_09 spune:
Alina ce imi plac carliontii Ioanei
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">vara 2011:cr1 si cr2
Povestea stelutei de mare ... O sansa pentru Stefania ... Ajutoarele lui Mos Craciun
arturicii spune:
La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi !
citat din mesajul lui cris_09 Sebi a primit www.aliexpress.com/fm-store/506717/211216480-483867184/Free-Shipping-Lego-Educational-Toys-Building-Blocks-Toy-Bricks-Assembles-toys-6-ABS-villa-blocks-N0.html" target="_blank">acest legopentru 6 ani cum va spusei,nu stiu sa-l fac nici eu (...) |
Cu baietii am trecut prin toate fazele de Lego. Am inceput cu www.google.ca/imgres?q=lego duplo&um=1&hl=en&sa=N&biw=1280&bih=623&tbm=isch&tbnid=8FFSufzHFolJpM:&imgrefurl=http://edushop.edu4kids.com/lego-duplo-bulk-p-17091.html&docid=z5kzZHQkZo3vVM&imgurl=http://edushop.edu4kids.com/images///allprods/LG-9027_L.jpg&w=528&h=263&ei=Ix3eTrnnD8rL0QGTs-StBw&zoom=1&iact=hc&vpx=155&vpy=166&dur=1364&hovh=158&hovw=318&tx=171&ty=79&sig=117307224111236480677&page=1&tbnh=93&tbnw=187&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:0,s:0" target="_blank">Lego Duplo, apoi am trecut la www.google.ca/imgres?q=lego duplo&um=1&hl=en&sa=N&biw=1280&bih=623&tbm=isch&tbnid=8FFSufzHFolJpM:&imgrefurl=http://edushop.edu4kids.com/lego-duplo-bulk-p-17091.html&docid=z5kzZHQkZo3vVM&imgurl=http://edushop.edu4kids.com/images///allprods/LG-9027_L.jpg&w=528&h=263&ei=Ix3eTrnnD8rL0QGTs-StBw&zoom=1&iact=hc&vpx=155&vpy=166&dur=1364&hovh=158&hovw=318&tx=171&ty=79&sig=117307224111236480677&page=1&tbnh=93&tbnw=187&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:0,s:0" target="_blank">Lego System iar acum la celelalte seturi Lego.
Desigur ca Sabina le experimenteaza pe toate la gramada.
Ce va recomand eu celor ce vreti sa purcedeti pe calea Lego cu pruncii:
1. E excelenta alegerea, e un joc minunat care dezvolta foarte fain imaginatia si pasiunea se intinde pe ani de zile. Baietii au 8 ani si nici gand sa renunte. Lui Mos Craciun tot Lego i-au cerut, de ziua lor tot lego vor.
Daca vreti Lego si daca vreti sa verificati ca este Lego intr-adevar (ce ai luat tu Cris nu e Lego desi ei au scris acolo) mergeti pe site-ul lor si verificati codul/produsul (asta e sfat direct de la baieti)
2. Nu schimbati brandul.
Chiar daca vanzatoare va spune ca se potrivesc cuburile intre ele nu este asa.
Si stiu ce spun. Noi am respectat acest principiu de la inceput insa am mai primit cadou si altceva.
Noi am ales www.google.ca/imgres?q=lego&um=1&hl=en&biw=1280&bih=623&tbm=isch&tbnid=Lmdu1H9ZWNxmNM:&imgrefurl=http://en.wikipedia.org/wiki/Lego_timeline&docid=1d0EPnlQcU3Y_M&imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/24/LEGO_logo.svg/220px-LEGO_logo.svg.png&w=220&h=220&ei=ISDeTruvAem60AGPyICSBw&zoom=1&iact=hc&vpx=265&vpy=186&dur=606&hovh=176&hovw=176&tx=132&ty=64&sig=117307224111236480677&page=1&tbnh=117&tbnw=117&start=0&ndsp=23&ved=1t:429,r:1,s:0" target="_blank">LEGO insa sunt o gramada de altele.
-Amestecate intre ele, la o constructie, se strica, nu fac priza buna si totul se termina cu necaz din partea pruncilor.
-Schemele nu sunt la toate brandurile de calitate si rezultatul nu "da" precum pe cutie.
De la 2 pana la 6 ani ai baietilor eu am fost cea care le-a construit toate cele. Si daca schema e buna constructia merge f usor.
3. Alegeti modele potrivite varstei copilului pentru ca altfel bucuria ramane a parintilor (care pot sa ii scrie ei lui Mosu' sa le aduca ).
am revenit si am editat dupa ce "mami cutitu calala Cancun" (adica sa tai eu cu cutitul portocala de la Mos Craciun )
Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui arturicii revin ca trebe sa taiem cu "mami cutitu calala Cancun" (adica sa tai eu cu cutitul portocala de la Mos Craciun ) Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada |
Draguta de ea ... ce bine leaga cuvintele, bravo ei !
Multumim de sfaturile pentru Lego .
arturicii spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui r_ocsy
Draguta de ea ... ce bine leaga cuvintele, bravo ei ! Multumim de sfaturile pentru Lego . R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 9 + "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
stai linistita ca ea leaga doar cate 2; propozitia de mai sus e facuta din 2 bucati
R.Cata spune:
Buna dimineata!
Cu intarziere vreau sa urez si eu La multi ani pentru ieri celor ce se numesc Nicolae si Nicoleta! Sanatate si fericire. Si in special NicoleteiB!
Cu si mai mare intarziere La multi ani! Carla si Aly!!
Artu, multumim de info pt lego. Eu am stat mult in dubiu dc sa-i iau pt Mos Craciun. Sincer, mi se par costisitoare. Ma refer acum la Lego Duplo, care e aproape dublu la pret decat urmatoarele ( sunt putine piese din cate am vazut eu, dar poate gresesc). Stiu ca toate piesele Lego sunt compatibile intre ele. Poate incepem acest experiment de la anu. Cum ziceai si tu...in primii ani construiai tu, nu baietii.
Rocsy, si al meu sot a avut o perioada cd cauta elicoptere cu telecomanda, dar el cica se uita pt cadouri pt alti copii.
Alina, ce dragute sunt d-soarele cum isi freaca ele de zor ghetutele. Ce inseamna exemplul surorii mai mari :-))
Noi am primit o bagheta magica cu o coronita, un cal cu o caruta (din lemn). Si bradul impodobit. I-am tot explicat ca Mos Nicolae a adus bradul ca sa stie Mos Craciun unde sa ajunga cu cadourile.
Alina, o intrebare...pot calca azi? Stiu ca e Sf Filofteia si am inteles ca e ocrotitoarea gravidelor. Scuze dc deranjez.
Pupam pe toata lumea!
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+
R.Cata spune:
Am vazut ca sunt prima pe ziua de azi, asa ca poftiti la CAFEA si CACAO si CEAI, pentru toate preferintele si gusturile!
Cris da tu o cafea cu poza....ca eu admir, nu consum!!
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+