Floricele de liliac mai-iun 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Neata!

In primul rand Carla si Aly

Rocsy, nici eu nu stiu de unde i-a venit ideea sa pupe sifonierul. Ultimele traznai: sambata, in timp ce eu si tati stateam in pat si ne uitam la telvizor, a luat telecomanda si i-a dat cu ea peste ochi lui tati sau dupa ce m-am descaltat eu de ciorapi, i-a luat si incerca sa imi bage tzatza in ciorap.
Este foarte darnic cu titi, imparte toate alea cu ele, daca mananca imi ridica bluza sa le dea si lor sa manance, ia telefonul si il pune pe titi sau ia telecomanda si tot asa o pune pe tzatza, ma scrie cu pixul pe ele si exemplele pot continua.
Cris, eu ma bag la cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

A, Rocsy, eu votez pentru fetita

Fetele, voi ce le-ati luat copiilor pentru mos Nicolae? Claudia nu e acasa, asa ca ei ii voi lua ceva zilele astea sa mai treaca nebunia din magazine, dar pt Dragos tb sa iau neaparat azi ceva. Ma gandeam la niste masinute, ideea e ca oricum nu cred ca ei pricep ca vine Moshul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Mama,mama ce atasat e Dragos de titi.Stai numai in sanii goi in preajma lui?
Eu nu i-am luat nimic lui Sebi deocamdata.O sa-l sun pe sot cand plec de la munca sa-l intreb daca a luat el ceva,daca nu,o sa-i iau eu.Oricum nu stiu ei de Mos acum,o sa-i iau ceva sa nu fim noi singurii care nu luam cadou copchilului

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">vara 2011:cr1 si cr2

Povestea stelutei de mare ... O sansa pentru Stefania ... Ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna !
Nici eu nu i-am luat nimic momentan Sofiei ... la fel ca si Cris, ramane sa merg cu Florin deseara la o tura de magazine ... dar m-am gandit ca ar fi haios sa ii iau o bota .... asa sa vad cum reactioneaza ( desi s-ar putea sa regret apoi din cauza sclipiciului, scartului sau cu ce or mai fii date crengutele in ziua de astazi ).

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 8 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Nicoleta : bafta maine la examen .... iti tinem pumnii ( sper ca nu am gresit data ) .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 9 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Gata!I-a luat sotul meu un lego(pentru 6 ani,ca bineinteles nu s-a uitat pentru ce varsta e) si un laptop

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">vara 2011:cr1 si cr2

Povestea stelutei de mare ... O sansa pentru Stefania ... Ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Rocsy cred ca o sa va alerge prin toata casa,sa va cotonogeasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

ati pregatit ghetutele?

ssshhhhhhhhhhhh, sa fiti cuminti......

Mergi la inceput

Neata!
Cafea?

La multi ani celor ce isi sarbatoresc azi ziua numelui!
In special Nicoletei_B,bafta la examen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

La multi ani !!!
celor care poarta numele de Nicoleta, Nicolae

Mergi la inceput