Floricele de liliac mai-iun 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
r_ocsy spune:
Eu la fel ca si pana acum ... adica foarte, foarte bine fara neplaceri sau dureri .... putin mai fomista decat in sarcina cu Sofia, dar ma temperez !
Noi seara inca bem laptele din biberon ( si am trecut la cel de vaca ), dimineata din cana cu lingurita ( lapte si fulgi de porumb sau musli ).
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 9 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
discordia spune:
Ce veste buna de la Anamaria. Sa dea Domnu sa aiba parte de un copilas sanatos care sa le umple viata de fericire.
Ce drag imi e de voi cand vorbiti de burticute, mai ziceti, mai ziceti
cris_09 spune:
La multi ani Annnna35!
Te mai asteptam pe DC!
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">vara 2011:cr1 si cr2
Donati o picatura de viata pentru Bibi cu un sms la 848-2 euro
R.Cata spune:
La multi ani Annnna35!
Multa sanatate!
Ioana, eu sunt bine! De fapt chiar acum nu sunt asa bine. Miruna nu a vrut sa adoarma. Am stat langa ea 30 minute si ea isi facea de lucru cu altele. Si-a dat jos pijamaua, a indesat pernutele intre pat si perete si alte chestii importante. iar cd m-am sculat din pat sa ma duc sa scot rufele din masina a inceput un plans isteric. s-a dat jos si a venit dupa mine. I-am explicat ca sunt suparata pe ea si ca nu ii vorbesc, dar ea plangea si mai tare. Pana la urma mi-a adormit in brate, eu scriind la calc. Am momente de disperare, cand nu ma pot controla. Apoi imi pare rau, dar stiu ca e prea tarziu si copilul e deja marcat de asta. acum suspina in somn.
M-am descarcat, scuze!
Nicooooo.....ti-ai luat concediu dupa examen sau doar vrei sa vezi cum ne descurcam fara tine? Te asteptam pe aici, cu glob rosu sau fara. Nu-ti fie teama!!
Mi-am actualizat si semnatura
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
26+
R.Cata spune:
De fapt acum e actualizata complet!
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
26+
discordia spune:
Buna dimineata!
Cris, unde este cafeaua?
R.Cata, felicitari pt baietel! Cu privire la Miruna, te inteleg, imi aduc aminte ca si eu eram uneori nervoasa pe Clau cand eram gravi cu Dragos, dar inca este mica, nu poate intelege ceea ce spunem noi.
Dragos se cere singur sa doarma, zice nani, cu accent pe a, si ne impinge pe mine sau pe tati spre pat, si adoarme imediat. Recunosc ca nu ma asteptam sa fie asa cooperant.
cris_09 spune:
Neata!
Este gata www.decoblog.ro/wp-content/uploads/2010/06/cafea-acasa.jpg" target="_blank">cafeaua,aveti si micul dejun,iar eu am si bomboane cu cafea,dar le tin doar pentru mine
WOW Cata 26 de sapt,mai ai 14.V-ati gandit la nume?
Sa aveti o zi frumi
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">vara 2011:cr1 si cr2
r_ocsy spune:
Neata !
Cris : multumim de cafea ... si noroc ca nu imi plac bomboanele ca astfel ti le ceream , asa le poti pastra doar pentru tine
Cata : felicitari pentru ... hmm ... si tu si Ioana o sa aveti baieti , sper sa nu fie si la mine la fel .
Tigruta : la voi e roz sau albastru ca nu mai stiu daca ne-ai spus sau nu ?
Am certat-o pe Sofia ca tot deschidea calculatorul si in urmatoarea secunda il inchidea de l-a ametit pe saracul, acum sta la picioarele mele sub scaun , cu suzeta in gura si pernuta preferata sub cap ( parca ar fi un caine ) ... o mai las putin
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 9 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
cris_09 spune:
Dmnisorul meu a racit.
I-am dat pana acum Nurofen si Panadol cand a facut febra,insa tuseste ingrozitor.Cu ce ati tratat tusea copilasilor,cu succes?
cris_09 spune:
Offff,scumpa de ea