Floricele de liliac mai-iun 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Neata!
Azi sunt mai calma ( deocamdata :-) ).
Discordia pai tocmai ca ea zice somnic si se freaca la ochi de zici ca pica pe loc. Dar nuuuu, n-ai sa vezi. Mai dureaza de atunci intre 15 si 40 minute. Iar eu atunci incep cu rabufnirile. In rest ne intelegem de minune :-))
Cris...sincer nu m-am gandit la nume, dar eu as vrea tot ceva cu initialele M.I. si al doilea nume sa fie de sfant. Asa ca astept propuneri.
Eu cred ca Elena va avea tot baietel :-))
Nici eu nu vreau bomboane cu cafea. Dc aveai cu caramel sau nuci/alune nu-ti mai lasam niciuna.
Azi nu mai ies afara, ca n-am chef.

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
26+

Mergi la inceput

Miruna nu a tusit cd a racit. Dar ii dadeam cu tantum verde spray in gurita. Am zis ca o sa iau sa am in casa sirop Propolis C cu echinacea. Poate o fi si pt tuse.

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Cris : eu ii dadeam Eurespal cand tusea, asta imi dadea doctorul . Sanatate multa lui Sebi !

Ma doare capul ingrozitor ... de aseara ... de mult nu am mai avut dureri de cap !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 9 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Cata: Matei,Mihai,Mattias,Mihnea
:Ionut,Yannis,Iusin
Mie imi place Matei(sau Mattias)Ionut(sau Iustin)
Rocsy si pe mine ma doare capul mai mereu.Nurofen pastile moi,sau Ibalgin siropel de la fi'miu(face minuni)
Acum ma doare o masea,mai bag cate un puf cu lidocaina cand imi vine sa ma urc pe pereti,marti ma duc la dintar ca nu mai tine

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">vara 2011:cr1 si cr2

Donati o picatura de viata pentru Bibi cu un sms la 848-2 euro

Mergi la inceput

Avem doi fini pe care ii cheama Matei :-))
Imi place Mihnea si Ionut si Iustin. Si cred ca se si potrivesc intre ele.

La multi ani Gabriela10!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Cu scuze de intarziere urez sarbatoritelor:

La multi ani, Jocurban!
La multi ani, aly!
La multi ani, Annnna35 !

si pt azi:
La multi ani, Gabriela10!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

La multi ani Gabriela

Rcata felicitari pt baietel..si eu cred ca tot baietel voi avea, cel putin asa parea la eco de 13 sapt..cel mai sigur aflam la morfofetala..sa stii ca si eu imi mai pierd rabdarea cu Luca si apoi imi pare rau..

Rocsy sa interleg ca tu vrei fetita?? apropo unde vei naste daca doctorita ta s-a mutat? banuiesc ca acolo la spital..ce impresie ti-ai facut despre spital in general??
Noi suntem bine, creste burtica..

Discordia exact asa face si Luca..loveste toti copii, ma pisca de gat, vine pe la spate si iti da in cap, sau ma trage de par..nici eu nu mai stiu cum sa procedez, i-am explicat frumos de fiecare data, l-am tras chiar si de par sa vada ca doare dar de unde..asa ca si eu astept sugestii..
I-am facut analizele pt alergie si nu i-a iesit ca ar avea alergie la ceva alimentar, in schimb are eozinofile marite si deficienta de fier..saptamana viitoare mergem cu analizele sa vedem ce urmeaza sa facem..probabil o sa ii facem si analiza scaunului sa vedem daca nu e vorba de paraziti intestinali..
Vai mi-am adus aminte ca eu n-am scos hainele din masina..stau acolo de pe la 1

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 17+

Mergi la inceput

Buna !

Elena : da, eu vreau fetita ... sper sa nu fie contagioasa si partea cu baietelul ca sarcina a fost ... ar trebui si o fetita printre atatia baietei ! Sa nu va spun ca sotul numai baietel viseaza, mai ales de cand ne-a zis dr. ca poate e de alt sex din moment ce ma simt asa de bine in sarcina asta .
Inca nu m-am hotarat unde voi naste, probabil la Sf. Constantin ... inca nu am fost sa vad cum este, abia pe 21 decembrie avem programare !

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Neataaaaa !!!!

Cam tarziu si nu a dat nimeni cafeaua !!! Poftiti va rog ... va servesc eu o mare, mare si delicioasa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza! caci frumoasa-i viata cand e asa cum iti doresti!

Multumesc pt urarile de Mos fetelor! Va doresc asemenea! De examen am trecut, acum in februarie vedem rezultatul....

Cata- felicitari pt baietel! Si nu nu mi-am luat concediu dupa examen, am fost la munca fizic, dar spiritual am stat acasa sa fac receptia la camioanele de morcovi ce au tot sosit de luni pana vineri, asa ca nici un chef de a intra de forum. Dupa nopti nedormite, imbatranit cu 10 ani, "mi-a murit" forever cheful de neprotejat, doar daca e cazul de conceput noi mostenitori.

Vreau sa urez si eu La multi ani fetelor care s-au serbat in ultima perioada!

Ma bucur nespus pt Ana Maria, ii doresc un bebe sanatos care sa-i lumineze viata!

Vineri am fost la petrecerea de Mos Craciun, organizata de firma, ne-am distrat de minune, mai ales fi-miu. Sa-mi crape inima de fericire si alta nu, vazandu-l cum se bucura.....

O zi frumoasa fetelor!

Daca doreste careva morcovi, sa-mi spuna, dau gratis oricat. Mie imi ajung cat pt o viata...

Mergi la inceput