Floricele de liliac mai-iun 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Rocsy multumesc de cafea!
Nico te-ai dus pe la Galati,Ploiesti,Brasov,unde mai vrei tu,dar nu ne-ai zis..morcovii ii mai ai?Globul rosu l-ai vazut?
Ori nu am inteles eu..sunt si nedormita

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">vara 2011:cr1 si cr2

Donati o picatura de viata pentru Bibi cu un sms la 848-2 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Salutare!
Ce faceti?
Nico,ce bine ca s-a distrat piciul la petrecere. La noi la munca nu se organizeaza nimic pentru copii, ba mint, organizeaza sindicatele, dar tot noi tb sa dam banii.
Gravidutele, cum va simtiti? Cand vedem si noi pozici cu burticutele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Neata!
Rocsy multumesc de cafea!
Nico te-ai dus pe la Galati,Ploiesti,Brasov,unde mai vrei tu,dar nu ne-ai zis..morcovii ii mai ai?Globul rosu l-ai vazut?
Ori nu am inteles eu..sunt si nedormita

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">vara 2011:cr1 si cr2

Ce ti-e si cu tineretul asta, citeste primul si ultimul rand si gata....
De luni am tot asteptat, caci atunci era "scadenta" si pana vineri cand a sosit am tot descarcat camioanele de morcovi.... Prima abatere de la cele 28 de zile fix ale mele...

Mergi la inceput

Au adus si reni la petrecere, d-aia vii nu impaiati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Nico, welcome back!
Frumoasa petrecere cred ca ati avut. Firma voastra isi respecta mult angajatii de ati venit si cu familiile.
Discordia...eu am cateva poze....dar cum ziceam nu mai stiu contul pe picassa si trebuie si pozele transformate din ce le scoate aparatul in jpeg...batai de cap

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
26+

Mergi la inceput

Si ca sa ma laud pana la capat: primim si 200 ron/copil de Craciun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Si ca sa ma laud pana la capat: primim si 200 ron/copil de Craciun

Mamica unui buburuz
Ahhhh ce viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Pai vezi Nico, ce bine era sa prezinti 2 copii :-))
Iti mai stricau inca 200?
noapte buna fete dragi!

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
26+

Mergi la inceput

Neataza!
Cafelutza e gata!

Cata- daca ar sta cresterea si educatia unui copil in 200 Ron, cred ca as face copii pe banda......

O zi fara ceata fetelor!

Mergi la inceput

Neata!
Nico,m-as baga la cafea,dar...Rocsy am voie,daca ma duc dupa amiaza sa-mi scot o masea?

Mergi la inceput