Floricele de liliac mai-iun 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Buna!

Ah, ce firma grijulie fata de angajati. Auzi, petrecere cu reni, bani pentru copii, misto!

Cris, of ce belea pe cap cu maselele astea, si eu ar tb sa merg la dentist, dar aman ba din lipsa de timp, ba din lipsa de bani.

Eu azi am program de plati prin oras si daca ma mai tin balamalele cand ajung acasa, voi face bradul. Daca nu, il fac maine ca mi-am luat o zi libera.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Noi am impodobit bradul de sambata, asa veselie a fost pe capul lui fi-miu....

La mine nu prea prind anesteziile la masele, a trebuit o data sa-mi scot o radacina care aproape o acoperise gingia si nici dupa 3 injectii nu a prins anestezia. I-am zis lui tanti doctor sa ma lase sa ma duc in lume. A refuzat ca a zis ca o sa mor acasa, asa ca a mai chemat 2 medici si 2 asistente sa am tina si in 2 ore mi-a scos si radacina. La iesire plangeam de fericire si asa am tinut-o pana acasa. Eram uda leoarca cu vreo 2 kg mai usoara si timp de o ora nu m-am putut opri din plans (de fericire ca am scapat). Se uita lumea la mine pe strada ca la urs, dar asa fericita eram....

Scoaterea unei masele e foare la ureche pe langa scoaterea unei radacini....

Cris- te-am imbarbatat, nu gluma. Mai ai chef de scos masele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Mersi Nico
La cat de tare m-a sacait mi-as scoate-o singura.S-ar putea sa mearga salvata,dar la ce nervi mi-a facut nu-mi mai trebuie
Problema e ca am sunat la cabinet si nu pot merge azi dupa amiaza,abia joi.Mai bag niste Ibalgin de la miezos pana atunci.

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Donati o picatura de viata pentru Bibi cu un sms la 848-2 euro

Mergi la inceput

Aaaa,Nico, si eu sunt de parere ca ar trebui sa mai faci copii la ce de avantaje ai,pat la munca pentru gravide,vineri pleci la 14,petrecere si bani de Craciun....Eu zic sa nu mai stai pe ganduri
Discordia cum ai reusit sa amani impodobirea bradului,la cat de nerabdatoare era Claudia?

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Aaaa,Nico, si eu sunt de parere ca ar trebui sa mai faci copii la ce de avantaje ai,pat la munca pentru gravide,vineri pleci la 14,petrecere si bani de Craciun....Eu zic sa nu mai stai pe ganduri
Discordia cum ai reusit sa amani impodobirea bradului,la cat de nerabdatoare era Claudia?

Da ce, eu fac copii cu firma la care lucrez? Nici macar cu sefu'
Atat timp cat ii fac cu barbatu' din dotare, mai analizam... Daca ar fi fost dupa vointa/placerea de a avea copii amandoi ii concepeam fara multe batai de cap, dar mai exista si altele de luat in calcul care momentan ne tin pe bara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Neata!
Nico,m-as baga la cafea,dar...Rocsy am voie,daca ma duc dupa amiaza sa-mi scot o masea?

Cu mare intarziere din lipsa de timp iti spun acum ... ca ai fi putut sa bei cafeaua azi dimineata .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 9 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Nicoleta : important e ca au sa iti ajunga morcovii pana la anul pe vremea asta sau poate chiar mai mult , nu te scapi una-doua de atatea camioane de morcovi .

Discordia : burta prea putin pana acum, sa mai creasca nitel !

Rcata : tu nu ai cont pe FB ?

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Neatza!
Dau eu cafelutza!
Rocsy- suferi de insomnie? Aia de mai sus e ora de postat?

De morcovi m-am lecuit cat pentru o viata!.....

Mergi la inceput

Neata gagici!
Ce faceti?Aveti planuri pentru vineri seara?
Daca nu,poate va tenteaza un eveniment caritabil,marca Dc,detalii www.desprecopii.com/info.asp?id=7631" target="_blank">aici
Fetele de la umanitare,"Ajutoarele lui Mos Craciun",sunt in focuri,au strans pachete cu jucarii,hainute,bani pentru fructe,dulciuri ca sa le imparta copilasilor mai putin norocosi.Au inceput si o www.desprecopii.com/info.asp?id=7631" target="_blank">licitatie ce se va incheia vineri,la opera comica pentru copii,unde are loc intalnirea DC.

Mergi la inceput

Salut !

Cris : eu m-am "inscris" aici ... Cadoul din cutia de pantofi ... nu de alta dar au punct de colectare si in Brasov

nicoleta
: aveam nervi aseara, nu puteam sa dorm ... de fapt nu stiu daca am dormit 3 ore azi noapte !!! M-am certat cu sotulache, azi dimineata ne-am impacat ... pacat de noaptea nedormita, acum mi-e si trebuie sa plec la cabinet .

Mergi la inceput