Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 8
crispro spune:
Mersi inca o data fetelor pt urari! Mi-ati facut ziua muuult mai speciala sa va stiu aproape! Sunteti cele mai tari, fetele mele dragi!
Azi am stat pe acasa, iar seara la socrii, la o pizza (eu cartofi cu salata) si la o bere rece, buna. Copilul a fost tare cuminte, m-a iubit si m-a dragastit de numa, de parca stia ca e ziua mea. Acum seara a durat mai mult adormitul, dar no...
Si e gata ziua mea... Ce mi-a placut! Am primit flori, m-au sunat prietene dragi, familia, colegii de la munca, am primit mesaje. No, a fost bine. Maine seara iesim un pic in oras. Sotul zice ca toata saptamana e ziua mea.
Va pup, noapte buna si linistita!
Sa-l ajutam pe Alex
michelle1981 spune:
Eu azi m-am delectat cu cartofi natur si salata de legume si seara cu humus si falafel
Am fost in Metro sa luam cadou pt o prietena de casa noua un set de farfurii si cand colo, ce-m ivad ochii, reduceri 40% la jucarii. Am lasat 370 ron
Cris eu votez pt Cluj
Eladea, cum te mai simti?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
Alice_Elena spune:
bumble, da, sper sa ne mai intalnim si sa putem ajunge si noiiii. pana atunci ma uit pe poze si sufar in tacere
dar ma gandeam zilele trecute, nu exista locuri d=astea de joaca pt copii mai mititei asa ca ai nostri, in interior? poate ne intalneam intr-o zi fetele din buc...
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 34+
michelle1981 spune:
Fetele, ca sa trimita produsele de pe Amazon si shippingul sa nu fie foarte mare trebuie ca vanzatorul sa fie Amazonul. Pentru asta bifati in stanga Seller: Amazon.co.uk (sau .de, sau .fr)
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
Cris2010 spune:
La multi, multi ani!!! pentru o mamica speciala!!! Cristina, sa fi sanatoasa, fericita si iubita multi, multi ani de-acum inainte!!!
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Buna dimineata, mamici dragi.
Ilinca, ce patanie!!! Ma bucur ca sunteti bine. Azi era s-o patesc si eu, tot cineva care dadea cu spatele, culmea pe trotuar. Noroc ca am fost mai iute, iar caruciorul iesise deja din raza lui.
Btz. Din martie vreau s-o dau la cresa. Pana atunci, poate sa stea mama cu SN.
Fetelor, vreau sa va zic cat de bine este cu mama la noi. Am incredere ca mu-mi iese din cuvant in ceea ce o priveste pe SN, mai face si mancarica pt noi, mai iesim si noi seara in oras, sau la cumparaturi sau daca apare o urgenta de mers undeva, nu-mi bat capul cum fac cu SN... de multe ori ma gandesc ca abuzez de bunatatea si disponibilitatea mamei mele. Si e atat de modesta si cumpatata. Vrem sa le luam bilete (si pt tata) la o statiune o saptamana, doua. Ea zice ca nu simte nevoia sa mearga la statiune la odihna, de ce sa cheltuim bani pt ei. Intotdeauna renunta ea prima daca e nevoie, intotdeauna se pune pe ultimul loc, intotdeuna se ofera sa ajute ... sa-i dea D-zeu multa sanatate si multe zile, sa-si vada nepoteii crescand mari! Si-i multumesc lui D-zeu ca sunt norocasa sa am o asa MAMA!
Cris2010 spune:
Bumblebee, bravo pentru hotarare. O sa fie foarte greu dupa operatie, dar o sa treaca.
Despre MI 2 mi-ar placea tare mult sa putem veni si noi. DAr din cauza unui sot prea muncitor si cu un program schimbator de la o zi la alta, noi ne trecem la rezerve.
Georgia,. Poate reusiti sa stati de vorba si sa-ti spui oful.
Liudmila, cred ca esti deja in bratele sotului. Cum a fost revederea cu tati a lui Vladut?
Cris2010 spune:
Alice, chiar azi am fost in Afi la un centru de joaca pt copilasi asa micuti ca ai nostri (pt prima oara). E destul de maricel, au acces si parintii. Deci m-am dat pe trambulina ca SN nu stie sa sara, si pe topogan gonflabil ca mi-a fost frica sa-i dau drumul singurica lui SN. Mai au masute cu lego, piese mari si foarte mari, casute, balansoare, masinute de impins, chestii de catarat... tot tacamul. In afara sunt si jocuri, carusele pt copilasi mai maricei.
Mi-ar placea si mie sa ne intalnim macar cateva fete din Buc.
Cris2010 spune:
Rodi, esti si tu la ? Ti-ai rezolvat hartiile?
Ce m-am distrat si eu cu tatalele lui Crissteo si putele lui Eladea
Am si eu una de la nepotica: il surprinde pe tatal ei la dus si exclama: "Tati, ce pasarica mare ai!"
Noi ne-am imbogatit repertoriul cu suntete de vaca si de oaie, o imitam pe bunica cum croseteaza. Ultima distractie este sa se urce in varful patului si sa cada in fund, dupa care pe spate.
Va multumesc si eu pt idei de cadouri. Nici nu stiu ce sa-i iau. Printre altele vroiam sa-i iau masinuta de impins ca prin parc e calare pe toate de la copii. Azi la locul de joaca erau doua modele de masinute, n-a vrut sa se urce pe niciuna. S-a jucat mult cu lego, iar acasa nici nu se uita la ele.
'Aquadoodle' avem si noi. binenteles ca trage cateva linii pe covoras si in rest alta parte, numai pe covoras nu. Dupa care suge apa prin varful cariorii, asa ca l-am pus bine pt mai tarziu.
Poate ma mobilizez si eu sa fac comanda pe net de jucarii. Pana acum cumparam de la magazine pt ca nu luam multe de-odata. si ca sa iau de pe net cate una, nu renteaza, ca mai mult dai pe curier si in plus imi place sa vad si calitatea materialului din care sunt facute.
M-am inscris sa merg maine la "Invata sa ai un copil sanatos". Sotul e maine la Targoviste. Sa vad cum ajung.