Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Ochidut, deocamdata e Radu Cristian, dar nu sunt 100% convinsa..

Iar vbiti de intalniri si eu nu voi putea veni :(

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 34+

Mie imi place Radu Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

giorgia,

bumblebee, pizza e f buna si mare, aia mare chiar ca e de neam prost :))

puiutz, sfecla tre sa stea vreo ora, daca nu si mai bine. Eu o spal bine cu o perie si o infasor in folie de aluminiu ca sa se faca mai repede. O verific cu furculita, ca pe cartofi. Dupa ce se raceste, o curat de coaja si o tai felii. Poti face ca ooana, la oana minune.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

cristina, daca se merita financiar, de ce nu?
de ce ar fi greu pt copii? sunt gradinite, crese, poti lua bona..deja ne stii pe noi 3 din Cj :) te putem ajuta sa te descurci cat de cat poti lasa si copiii la mine daca vrei.:)
nu stiu in ce domeniu ati/lucrati, dar piata muncii e destul de buna (zic eu).
imobiliarele..o tzara cam scumpe.
si plus ca e un oras destul de sigur. mie nu mi-e frica sa umblu seara/noaptea. bine nu umblu chiar prin periferii.dar in Buc. ma luase batzaiala o data prin ceva parc pe acolo, pe inserat.in Braila mi-e de-a dreptul frica sa umblu seara/noaptea.
sunt si zone mai linistite, destul de aproape sunt satuce unde iti poti ridica si casa dc poti.
aproape de Ungaria:) cam departe de mare, dar ...nu prea merita sa ajungi la marea noastra. si dc chiar vrei, vara se poate ajunge, cu escala pe la munte.
scoli bune pt copii. acu..cu bunicii...ii mutati si pe ei :):)
te-am convins?:)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

victo esti prea tare...
da, aud numai de bine de cluj, si ma incanta tare ideea.
job-ul sotului va fi unul nou, cu castig mai mare decat acu, dar deh...e greu sa estimez cheltuielile noi.
job-ul meu.. se duce de rapa. lucram ca economist la o instit de stat, pe agricultura, si e pe moarte... asa ca e un plus ca trebe sa-mi gasesc ceva nou oricum...dar si un minus poate... nu stiu.
iar de scoala imi pare rau pt razvan, ca merge la una privata acum, si e cu bursa, adik nu platim nic... si ma mai gandesc sa nu-l perturb acum cu schimbarea asta, cand el abia se acomodeaza cu noul format, cu scoala...apai sa=l pui iar sa schimbe scoala, colegii, orasul..ma gandesc sa nu-l afecteze negativ..

uff..e greu..v-am zapacit...dar serios ca ma pune pe ganduri si mi-as dori sa facem asta si sa fim oke.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Offf fetelor mi s-o facut inima cit un puric si bate intruna!!! parca am examen,ma uit ca nebuna intruna la ceas,greu trece timpul, cam pe la 22-23 tre sa apara tati al nostru . V a dormit azi numai 1ora si 20 min,acuma l-am adormit dinou la 17 macar sa se odihneasca o ora,ca sa fie freh cind vinte tati,vreau sa-l tin treaz sa vad prima reactie!!!
Georgia, mii mila de voi,stiu ca si voi asteptati ca si noi,nici nustiu ce as putea sa-ti zic,pup pe Antonia care nu are nici o vina,micuta !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Cris inca nu a plecat sotul..a venit miercuri seara si pleaca duminica asta...dar mai bine nu venea

Bumblebee ...tind sa cred ca nu/l cunosc...parca prea de tot e...pai vii acasa pt 4 zile si nu stai deloc cu fam...ieri a fost plecat toata ziua...azi e de la 11 plecat si nici acum nu a venit...cica are treaba...sunt f.suparata si dezamagita mai ales ca Antonia il striga toata ziua

Anul asta nu o sa simt spiritul sarbatorilor desi mie imi placea f.mult craciunul...probabil o sa ma duc la mama macar sa nu fim singure

In fine deja m/am lungit prea mult cu ofurile mele...scuzati/ma

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul

iubita mea, imi pare rau ca simti asa.... e pacat sau nu va puteti bucura de venirea lui. incearca sa vb cu el, fara cearta, sa contientizeze problema si eventual rezolvati treburile impreuna, toti trei... cat se poate... hai capul sus, fii o luptatoare, nu o pierzatoare..pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Citat:

Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

si mie

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Andreea, sunt firme pe amazon care nu trimit in Ro. Dar e posibil sa gasesti acelasi produs livrat de mai multe firme din care unele sa livreze in Ro. Eu asa am luat tablitele cu animalute, am cautat pana am gasit o firma care livra in RO.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

giorgia, uuffffff, imi pare tare rau pt voi...mai ales pt Antonia...eu zic sa vorbesti cu el, sa nu ramaneti suparati dupa ce pleaca....

ludmila, hai ca ai e putin...u mai e ce-a fost....

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Citat:

Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Si mie imi place :D

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Fete dragi,

multumesc mult pentru gandurile bune Eu am vb frumos cu soferul vinovat ca l-am vazut ca ii parea asa de rau si isi cerea scuze in continuu. Sunt sofer si eu si cel mai mare cosmar imi e sa nu accidentez pe cineva, ca stiu ca o clipa de neatentie i se poate intampla oricui. Plus ca eu eram prea preocupata sa-mi linistesc puiul care plangea de nu mai putea. Sotul insa era sa-l bata pe "inculpat" noroc ca l-a vazut umil si si-a dat seama ca nu e cazul. Seara insa, cand am revenit de pe la spitale, ii parea chiar rau, si l-a sunat pe om sa-i spuna ca sunt ok si sa-si ceara scuze ca i-a vb urat.

Cris sper ca ai petrecut frumos azi. Cum a iesit praji?

Giorgia imi pare tare rau ca venirea sotului in loc sa fie un eveniment placut iti provoaca asa suparari...nici nu stiu ce sa zic. Iti doresc multa putere si gandul bun care sa te invete cum sa procedezi.

Krys fetele au adus multe argumente in favoarea Clujului cu care sunt total de acord. Asa ca va asteptam Voi sunteti din Galati, daca bine imi amintesc? Nasii nostri sunt galateni veniti in Cluj de vreo 10 ani si spun ca nu s-ar mai intoarce acolo nici batuti

Ludmila s-aveti o revedere placuta!

Bumblebee suna bine reteta ta. Si eu m-am delectat azi cu morcov si conopida la abur + bucatele de avocado si ulei de masline. Destinatia initiala era garnitura la pestele lui V, dar domnisorul nu prea e prieten cu legumele in ultima vreme

Merg sa fac o salata de icre. Maine mergem la socrii si am zis sa duc ceva de post.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput