Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Eladea pe Thomas am vrut si eu sa il comand dar nu mi-l trimiteau la fel a patit si Ramo cu scaunul de masina...cred ca sunt firme care nu trimit in Ro, astea nu ar fi fost trimise de catre Amazon

Sfecla am fiert-o 20min in oala sub presiune

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristina, daca se merita financiar, de ce nu?
de ce ar fi greu pt copii? sunt gradinite, crese, poti lua bona..deja ne stii pe noi 3 din Cj :) te putem ajuta sa te descurci cat de cat poti lasa si copiii la mine daca vrei.:)
nu stiu in ce domeniu ati/lucrati, dar piata muncii e destul de buna (zic eu).
imobiliarele..o tzara cam scumpe.
si plus ca e un oras destul de sigur. mie nu mi-e frica sa umblu seara/noaptea. bine nu umblu chiar prin periferii.dar in Buc. ma luase batzaiala o data prin ceva parc pe acolo, pe inserat.in Braila mi-e de-a dreptul frica sa umblu seara/noaptea.
sunt si zone mai linistite, destul de aproape sunt satuce unde iti poti ridica si casa dc poti.
aproape de Ungaria:) cam departe de mare, dar ...nu prea merita sa ajungi la marea noastra. si dc chiar vrei, vara se poate ajunge, cu escala pe la munte.
scoli bune pt copii. acu..cu bunicii...ii mutati si pe ei :):)
te-am convins?:)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Cristina si eu m-as muta maine la Cluj ...dar eu sunt nascuta in Cluj, asa ca ramane orasul meu de suflet!

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Al meu vad ca a scapat de obsesia de a ascunde tot. Imi gaseam lingurile-n masina de spalat, telefoanele la chilotaraie, chilotaraie in oale , prea tare!
Dar, aseara a intrat in baie si a julit peria de wc pe care a pus-o tacticos pe canapea . Eu oricum sunt obsedata si pera de wc e curata, dar nu stiu pe unde sa o ascund, ca nu-l mai impiedica nici intunericul..
Al meu deschide usile si fara maner , scoate si banda scoch pe care mai incerc eu sa o lipesc .
Din seria ce mai face piticul sa se asigure ca mami va lua pastile de inima/calmante : se urca pe coltarul din bucatarie, isi aseaza capul pe masa cu fruntea si isi trage picioarele in sus si ramane cumva intr-o forma de triunghi . Evident cade daca nu il ajut sa revina la pozitia initiala, se mai misca si masa. Ar fi trebuit sa-i fac o poza, dar cine mai stia de aparat .

Btz, stu ca atunci cand ti se intampla tie nu e amuzant, dar a umplut casa de noroc Paulica.

Otilia, !

Crissy, meniul! Oare cum o fi pizza?
Eu niciodata nu m-am sarbatorit de Craciu.. Poate ar fi timpul.

Despre MI, Oana, ai asa un spirit organizatoric de bun! Plus ca esti in bransa si te pricepi cel mai bine !
Ooana, vrei postul de vice?
Alice, mami, dar tie iti vine comoara pretioasa acasa!! MI tot se vor mai face, sunt sigura.. Nu ar fi pacat sa nu tinem la prietenia noastra?

Giorgia, . De sot nu are rost sa zic nimic, ca tu stii cel mai bine. Macar sa va simtiti bine perioada asta scurta cat sta acasa cu voi.

Ludmila, ce fain ca vine sotul! Sper sa va iasa si cu afacerea, sa ramaneti impreuna!

Si eu m-as muta la Cluj! Dar sotul nu vrea.. El nu se muta decat daca-i ajunge cutitul la os..

Nicole, rabdare si putere iti doresc, pt ca sigur nu iti este usor..

Daca tot am scris un mesaj cat un pomelnic, sa va spun ce am mancat de post si mi-a placut f tare. Salata de telina cu morcov si am pus un avocado blenduit cu putin ulei si lamaie. Cu o felie de paine prajita merge minunat!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Eladeea, si mie mi s- a intamplat cu unele produse

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ciudat e ca ditamai scaunul de masina mi l-au trimis...iar nimicurile astea...na, asta e...

deci paula, v-ati facut si voi cu pic'n pop? cred ca va fi nebunie si la noi cu jucariile astea...eu le-am luat, deocamdata le tin in baia mica, ca acolo nu ajung maimutele... saptamana viitoare vine si Anamaria in CLuj si-mi aduce si ea inca o transa...ce sa facem...e si ziua lui Eric, plus mosii, avem 2 perechi de bunici, plus noi...deci sa tot fi copil...

tocmai am transat drastic maldaru de jucarii, mai ales masinute...maine le duce sotul la firma, ca organizeaza iar strangere de jucarii si lucrusoare pt copii saraci...doamne ajuta sa se stranga cat mai multe...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Ooana, daaaaa sa stii ca buna ideea cu vicele Eu te votez clar

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Cris inca nu a plecat sotul..a venit miercuri seara si pleaca duminica asta...dar mai bine nu venea

Bumblebee ...tind sa cred ca nu/l cunosc...parca prea de tot e...pai vii acasa pt 4 zile si nu stai deloc cu fam...ieri a fost plecat toata ziua...azi e de la 11 plecat si nici acum nu a venit...cica are treaba...sunt f.suparata si dezamagita mai ales ca Antonia il striga toata ziua

Anul asta nu o sa simt spiritul sarbatorilor desi mie imi placea f.mult craciunul...probabil o sa ma duc la mama macar sa nu fim singure

In fine deja m/am lungit prea mult cu ofurile mele...scuzati/ma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Ooana, daaaaa sa stii ca buna ideea cu vicele Eu te votez clar

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

mai eu accept da numa daca tu esti SEFU al' mare

Bumblebee, mi l-am si imaginat pe Victor pe masa, la faze din astea imi sta inima in loc

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23
...sunt f.suparata si dezamagita mai ales ca Antonia il striga toata ziua

nu stiu ce sa zic...imi pare tare rau pentru tine, dar mai ales pentru Antonia....

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput