Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 5
crispro spune:
Alice, mersi mult de urari!
MI- da, vreau! I/am zis aseara sotului ca se planifica una prin febr, posibil Arieseni. Zice "clar, mergem".
Sa-l ajutam pe Alex
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
doamne, ce mai inventeaza unii sa scaota bani... Ha ha,rad cu lacrimi.E absolut dementiala ideea |
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Oana, eu de aici l-am luat. Dar cred ac iesi mult mai ieftin de pe Amazon, daca inca nu ai dat comanda. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! Poze mare-partea aII a |
mai, mie pe Amazon au refuzat sa-mi trimita pic'n pop si trenuletul loop the loop...cica sa le dau alta adresa de destinatie...de ce??? ma rog...paote unele chestii nu le trimit in Ro?
asa ca m-am dus frumusel la depozitul Best kids (ca daor e in Cluj) si am luat de acolo ce-am avut nevoie...si in completare am mai comandat si de la Anamaria niste jucarii...no, sa traiasca luna cadourilor!
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ciristina_serban
hahah, nu paula, nu vin din bucuresti, si nu m-ar deranja calmitatea... Orasul nostru e ca si mort, fara oportunitati, de asta imi si surade ideea... Dar ma sperie necunoscutul si faptul ca nu voi avea ajutorul bunicilor cris . Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004) |
CRISTINAAAAAA.... va asteptam cu drag...Clujul e un oras frumos, cultural, universitar, cosmopolit(ca deh, mai sunt si studentii straini...) mie una imi place...
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
baby78 spune:
CRISTINA,LA MULTI ANI FERICITI!!! Sa ai parte de tot binele din lume!!!!! Esti o femeie si mai ales o mamica extraordinara!!!!!!!
Ilinca ma bucur ca nu ati patit nimic grav.
BUMBLE draga mea, cred ca iti va fi greu in spital,dar cu siguranta totul va fi bine.Multa sanatate
Iuliana mami fericita de minune Tudor
crispro spune:
Giorgia, imi pare rau ca a fost asa scurt timpul petrecut cu sotul. Bine ar fi sa reuseasca sa vina si de Craciun.
Sa-l ajutam pe Alex
ciristina_serban spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui eladea2005
CRISTINAAAAAA.... va asteptam cu drag...Clujul e un oras frumos, cultural, universitar, cosmopolit(ca deh, mai sunt si studentii straini...) mie una imi place... ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* POZE CU PRINTISORII... Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
oh Doamne, ce ma mananca talpile... Mie una imi plac schimbarile si daca nu ar fi copiii nu m-as gandi foarte mult. Si pt viitorul copiilor ar fi un pas f bun... Ufff... ce m-am pus pe jar.
Va pup si multumesc de raspunsuri!
crispro spune:
Iuliana, te pup tare, merci mult de tot de urari!!!
Eu is cu v la somn, doarme pe burta mea si eu fac pe mine Dar daca ilpun jos, se trezeste.
Sa-l ajutam pe Alex
eladea2005 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ciristina_serban
oh Doamne, ce ma mananca talpile... Mie una imi plac schimbarile si daca nu ar fi copiii nu m-as gandi foarte mult. Si pt viitorul copiilor ar fi un pas f bun... Ufff... ce m-am pus pe jar. Va pup si multumesc de raspunsuri! Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004) |
cristina, tocmai pentru copii ar trebui sa vii... au multe oportunitati aici, atat dpdv educational, cultural, de petrecere a timpului liber, etc. in plus, gandeste te asa...nu te muti la capatul lumii, ca Dragaica... poti oricand sa te muti inapoi daca vrei...dar sunt convinsa ca nu vei mai vrea...
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
Alice_Elena spune:
Ochidut, deocamdata e Radu Cristian, dar nu sunt 100% convinsa..
Iar vbiti de intalniri si eu nu voi putea veni :(
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 34+