Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Mai vroiam sa zic multe, dar am recuperat mult din urma si m-am zapacit.

Multa sanatate si insanatosire grabnica la bolnaviori, delfinasi si mamici.

somn usor in continuare

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Piscotul asta iar s-a trezit dupa nici 9 ore de somn, nu mai pun ca s-a si trezit azi noapte , problema e ca azi la 14 ne vin musafiri, asa ca f probabil nu va mai dormi, cred ca se lasa cu urlete .

Noi am facut consiliu in casa, desi ne-am f dorit f mult, la MI 2 nu putem ajunge pt ca este f departe si in luna februarie nu ne putem aventura 450 de km cu piscotel mic, avem de trecut pasul Oituz, M. Ciuc, Reghin, Tg Mures abia dupa se imbuneaza conditiile de drum.. Si daca mai riscam vreo zapada, vreun polei.. mai bine nu..
Nu dati cu rosii, dar sotul zicea ca la Brasov venim fara probleme, chiar si la Sibiu, Sighisoara..

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
va asteapta.
Ma omoara noul program a lui Raul. Se trezeste la 9, 9.30 si se culca de amiaza la 2,3 iar seara la 10,11. Nu-mi place deloc. Dar dorm si eu cu el, asa ca nu pot sa-l trezesc la 8 cum mi-am propus. Tb sa-mi pun ceasul sa sune.
De aseara am inceput operatiunea sacul de dormit. Azi noapte atat s-a foit si a gemut ca nu poate face tumbe in somn. L-am luat si cu mine in pat. Dar am zis ca insist 2 saptamani. Poate, poate se obisnuieste.
Am fost si noi la cumparaturi de jucarii aseara. am luat numai un catel mare, mare, de plus cu 40 de lei si Lego. Dar mi-a ramas sufletul acolo, printre jucarii...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

netza fetele!
dau si eu un ceai sau o cafeluta!
eu sunt zob, de 2 zile ma chinuie o raceala cumplita cu temp, tuse, nas infundat, ameteala, durere in gat, ce mai, tot tacamul. noaptea nu puteam sa dorm ca ma lua tusea si numa bine ca stateam sa-l legan si te tudor, cel putin azi-noaptea l-a leganat ta-su de la 3la 5 si apoi pana la 5 juma l-am leganat si eu!
oare cat mai dureaza durerile astea de dinti, maselutele am vazut ca au iesit dar doar un colt!
fetele din buc daca iesiti sa ma anuntati si pe mine ca vin si eu, mi-ar placea tare mult!
azi am in plan sa fac o fasole batuta, abia astept!
crispro la multi ani! sa fii sanatoasa, parca ti-am scris si pe fb, nu mai stiu.
bumblebee, sanatate mamico, o sa treaca, ai sa vezi!
btz, ai casa tare nrocoasa, eu te sfatuiesc sa bagi la loto, poate iese ceva
pup

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Neata!

paula exact programul asta il are si Medeea de sapt asta si tot ma chinui sa i-l schimb ca ma da peste cap si cu mesele si cu tot. Adevaru-i ca si eu am profitat si ba am dormit pana mi-a dat ea trezirea , ba m-am trezit dar am stat sa savurez cate o cafeluta in liniste

alice, Cris2010 n-ar fi rau sa mai punem de o intalneala la un loc de joaca. Ia ziceti ne mobilizam?

Cred ca am furat si eu ceva raceala de la Medeea (desi ei tocmai i-a trecut ) ca am o jena in gat de dimineata. Fix ce imi lipsea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Buna fetelor!!!!
Sotul a ajuns aseara acasa la 18-30,mai devreme decit ma asteptam! Vladut era tocumai trezit,si a fugit la usa sa-l intilneasca pe tata!!! striga tata,tata si l-a si sarutat,lucru care nu-l facea pentru un barbat,doar pe mine ma pupa si atit! deci copilul si-a recunoscut tatal,fr fericiti amibii,multe cadouri,dulciuri!!! sarbatoare mare. Dar cind sa mergem la culcare,na ca copilul nu a vrut sa doarma deloc! se dadea jos din pat,umbla prin casa prin intuneric,se urca inapoi pe patul nostru,in patuc tipa si racnea !!! M-am chinuit cu el 3 ore ca sa-l adorm,dupa atita cintat si leganat,tati care era nedormit de 1,5 zi a adormit inaintea lui v . Dar totusi pina la urma a fost totul romantic , noaptea am avut multe bucete de-a lui v.care nu dorea sa doarma decit 30 min in patuc la el,apoi luat cu noi in pat,si tot asa a trecut si noaptea romantica,la 7 fiumiu era treaz si topaia prin camera!!! Cam asta e povestea
Sa aveti o zi frumoasa toate!!!! Va cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Cris, Coteasca, merci mult de urari!! Va pup!

Cris, ce fain ai povestit de mami ta.

V s-a foit mult, s-a trezit des, dar a dormit pana la 10.

Bumblebee, eu vreau sa vii la MI! poate nu ninge in febr si va fi drumul bun!

Ludmila, bine ca a ajuns sotul cu bine, ca l-a recunoscut si dragastit Vladut!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Si noi vrem sa vedem delfinasii de Bucuresti live ! Haideti in Afi intr-o zi ! Eventual duminica , sa fie si taticii cu noi !

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

ca de obicei, in wk nu reusesc decat sa fac slalom printre copii. mai, is numa 2..da e plina casa.
din pacate insa cred ca il paste si pe Mihai ceva mai uratel, ca haraie un pic, respira greu cumva, ca si cd ar alerga, plus incepe usor usor sa tuseasca..offf..si e wk..pana luni dupa-am cd ajung la drita de familie..ce ma fac????offf (eu banuiesc o bronsiolita). Paula parca voi ati facut. ce trat i-ai dat? ma gandesc dc sa ii dau niste stodal pana luni.si aerosoli cu ser, sa vad dc sta.
stefan e mai binisor cu tusea, luni cred ca terminam aerosolii si il duc la gradi.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai, eu la stefan nu mi-am pus problema asta cu hipersalivatia, ca el nu a salivat mai deloc.
mihai in schimb, e varza. tot timpul e ud la gurita, il tin cu bavetica tot timpul, ca altfel trebuie sa ii schimb bluzele mereu.

dar cu ce se coreleaza chestia asta? ca eu ma gandeam ca e in legatura cu dintii.(avem si noi primul coltuc de maseluta)

tu cristina, ma tot gandeam ca ziceau drii ca Bea este norocoasa ca o are pe Elise...offf, pai la noi bietu Mihaita atatea impinsaturi si trante si smucituri si urlete isi ia de la Stefan, de mi se rupe sufletul!(si ma gandesc care o fi norocul lui aici) il vad cum se duce dragu de el si tare s-ar juca si el CU stefan, dar nici nu mai indranzeste, ca asta imediat il impinge, ii smulge jucariile din manuta.si sta si se uita la el... mereu trebuie sa fiu acolo.ooofff..
mai au si momente mai bune, dar mai rarute.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput