Here I am, mopping like a hurricane (8)
Raspunsuri - Pagina 7
viviana spune:
Sa le trimitem niste eugenii.
Am facut si mujdei. Si am mancat cu gogonele.
Nu au iesit baloase
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
alra spune:
Nu am mai ajuns sus insa nu se mai aud. Ma duc mai tarziu sa vad care pe unde a adormit.
Deci:
Curatenie paranormala, episodul 2
Uneori tipa incepea cu spalatul toaletei de jos (impecabil, lucea nu alta!) si de vreo cateva ori o vad venind cu galeata de laturi rezultate din spalarea obiectului amintit anterior pe care (pe galeata adica) o varsa in .... chiuveta de la bucatarie, v-ati prins
Ok, sa analizam, tipa evita sa verse in buda - ca abia o spalase, na - nu o arunca in chiuveta din garaj, care era la cativa metri de cea din bucatarie, nici macar afara in iarba, ci se ducea cu ea fix la bucatarie, unde eventual erau depozitate pe margine niste cesti de cafea si niscaiva biberoane.
Stiind-o - sa zicem fin - sensibila, incerc un aproach timid:
- cutarita, stii, as prefera sa nu arunci apa murdara in bucatarie.
- a, da? De ce? E cineva bolnav??
-
- daaa, stiii, fetita mare are astm... Si poate mmm, nu ii face bine.
- ah, ok atunci
-
The end
Epilog: la cateva saptamani dupa asta am stat acasa din niste motive, tipa a venit cu caldarea la bucatarie, si a varsat-o la locul stiut.
De fiecare data cand veneam acasa dupa curatenie, casa luna-bec-farmacie, dezinfectam cu clor chiuveta, primul lucru cand intram pe usa.
emanouela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alra Nu am mai ajuns sus insa nu se mai aud. Ma duc mai tarziu sa vad care pe unde a adormit. Deci: Curatenie paranormala, episodul 2 Uneori tipa incepea cu spalatul toaletei de jos (impecabil, lucea nu alta!) si de vreo cateva ori o vad venind cu galeata de laturi rezultate din spalarea obiectului amintit anterior pe care (pe galeata adica) o varsa in .... chiuveta de la bucatarie, v-ati prins Ok, sa analizam, tipa evita sa verse in buda - ca abia o spalase, na - nu o arunca in chiuveta din garaj, care era la cativa metri de cea din bucatarie, nici macar afara in iarba, ci se ducea cu ea fix la bucatarie, unde eventual erau depozitate pe margine niste cesti de cafea si niscaiva biberoane. Stiind-o - sa zicem fin - sensibila, incerc un aproach timid: - cutarita, stii, as prefera sa nu arunci apa murdara in bucatarie. - a, da? De ce? E cineva bolnav?? - - daaa, stiii, fetita mare are astm... Si poate mmm, nu ii face bine. - ah, ok atunci - The end Epilog: la cateva saptamani dupa asta am stat acasa din niste motive, tipa a venit cu caldarea la bucatarie, si a varsat-o la locul stiut. De fiecare data cand veneam acasa dupa curatenie, casa luna-bec-farmacie, dezinfectam cu clor chiuveta, primul lucru cand intram pe usa. Vacanta cu Laura in Romania |
zi tu acu ca nu ti-e dor de ea
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
My_Lady0091 spune:
Daca isi aminteste de ea in preajma sarbatorilor..clar ii e dor!
Vine Mos Nicolae, hai la portocale !
29+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
alra spune:
Sincer, as vrea sa stiu ce s-a intamplat cu ea. Era foarte sufletista. Ne dadea felicitari de craciun si cand am nascut a adus cadou pentru bebelus.
Ultima data cand am vazut-o iesea de la ea din casa - inchiria o minigarsoniera undeva - sarind peste niste cutii, inauntru se vedea ca nu ai unde sa arunci un ac, era plin-plin. Se tunse periuta, freaky, ea avand un par lung frumos pe cand facea curat la mine.
La cateva luni garsoniera era de inchiriat.
Stiind ca in ultima vreme fusese din ce in ce mai ciudata m-am gandit la ce putea fi mai rau, insa un coleg care o cunoaste a zis ca am fi auzit si ar fi fost fuzz in sat, deci probabil ca e internata undeva.
Tanti Zavaidoc spune:
Am intrat numai sa va zic buna seara si noapte buna, fara amanunte multe, ca luni am examen.
N-am citit din urma decat vreo doua pagini. Letitia, curcanul era foarte mort si congelat cand l-am cumparat Stiu ca mai e o luna pana la Craciun, dar era reducere dupa curcan´s day americanesc (sunt multi pe aici) si am profitat de ocazie.
Ma intorc la cartile mele, desi evident ca as citi cu totul si cu totul altceva decat e nevoie
mihaela_s spune:
Tanti savaidoc, asa citi a mica a mea numele tau . Suedeste.
viviana, mujdei de usturoi?
Gata si petrecerea, s-a spart gaska desi inca se mai hahaie jos. Majoritatea a venit cu biciclete, pleaca cand vor desi limita a fost la 22.
alra, de coma povestile tale!
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui mihaela_s Tanti savaidoc, asa citi a mica a mea numele tau . Suedeste. |
Deci nu Sooovaiduc? Zi-i ca mai are de lucru la pronuntie
Explicatie: a se citeste o, o se citeste u (in suedeza).
Ma intrebai dincolo ce m-a apucat cu notele. M-a apucat ca o nota buna imi reduce durata cursului (sar niste etape) si ma ajuta si mai incolo (nu mai dau niste examene). De aia ma framant acum, nu ca sa imi cumpere mama bicicleta ca am luat 10
mihaela_s spune:
ah, da...dar ea citeste romaneste . Cu accent suedez. Tocmai imi citea dintr-o carte in romana si nu intelegea ce sunt acelea preocupari zilnice .
Pricepui acum cum e cu bicicleta, cred ca o iei pe a baiatului de tie nu-ti trebuie. La noi nu a fost asa, de asta ma miram.