Here I am, mopping like a hurricane (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

viviana, daca ma prezint la tine cu cartoafele curatate si taiate imi prajesti si mie vreo 2 kile? Ca taman ultima etapa din operatiunea cartofi prajiti imi iese cel mai jalnique...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Nu mai bine o mamaliga tare, batoasa ca-n Moldova??...aia nu face firmituri in veci! Ar fi numai GFF, totusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Ioana....traditionala e julfa cu canepa...facuta din foi subtiri si uscate, copate pe plita sau in cuptor, cu seminte de canepa pisate (eeee, e o intreaga istorie)..... asta cu foi , nuca, zahar si mirodenii e adaptata, traditionala e aia cu canepa. multe foi, subtiri, coapte intre fiecare foaie se pune strat de canepa cu zahar si mirodenii sau nuca , zahar si mirodenii....foile se insiropeaza de la maglavaitzul pe care il pui intre si ieswe ceva bun bun

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

oooooo daaaaaaaaa......mamaliga cu cartofi prajiti de la viviana si mujdei de usturoi

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Ce vorbiti voi acolo cu canepa aia e advance cooking haute couture.

Eu prajesc cartofi in friteusa, de la punga proaspeti sau congelati. Aia congelati nu imi plac decat daca sunt preprajiti in ulei de floare exclusiv, altfel mi se pare ca put si imi fac acelasi lucru cu cele 3 kile de ulei din friteusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Ultima interventie serioasa si ma duc la culcare:
Sigur ca poti lua gradul si stand acasa, daca indeplinesti conditiile. De ex. eu am intrat in crestere copil in 2006 si stagiul meu pt urmatorul grad , de 4 ani, s- a implinit in martie. Avand calificativ pe 2004 si 2005... Am luat gradul urmator. Cu primul copil insa nu am avut calificativ in ultimii doi ani ai stagiului si am stat in loc de 4 ani..6. Dar nu m-a deranjat..copii sunt de un milion de orimai importanti. Legat de legi speciale..toate sunt speciale prin raportare la codul muncii care e legea generala. Stiu despre ce vb tu, dar acolo e ff discutabil.si pana la urma urma, introducand chestia cum ca nu sunt obligati sa pastreze postul in situatii de reorganizare...daca li se pune pata..tot o comit. Dar din cei 14 ani din sistem..nu am vazut nici un caz in care sa se ia cineva de mame. Bine..nici timpuri ca astea nu am vazut..
Asa ca tu bucura-te de sarcina, de copii ..ca probleme ai timp sa iti faci dupa concedii.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Ce ma stresati cu initialele astea...ca na..va spun un banc..

Bula-bebelus,la botez...
Vin ursitoarele...
Prima:Bula..vei fi cel mai frumos din lume!
Bula..Ing-ing...
A doua:Bula..vei fi cel mai bogat din lume!
Bula:Ing-ing!
A treia:Bula vei fi cel mai prost din lume!
Bula:Ing- in gatu' ma-tii!

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Eunice

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Bine, mei, hai ca m-ati inmuiat cu rugamintile voastre:

GPAFF

Generoasa Pufoasa Aproape Fara Firimituri

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Eu sunt curioasa ce minte luminata a inventat sistemul asta in panificatie.Are o echipa beton la marketing firma asta!

Mergi la inceput