Here I am, mopping like a hurricane (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Fac un munte de cartofi prajiti.
Abia sunt la baza, dupa 2 ture.

In rest am o lene...

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Tocmai am mancat o felie de paine din noul sortiment: singurul/primul sortiment dotat cu sistem GPAFF.

Vreau sa va tin in suspans asa ca nu va spui acum ce e GPAFF.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eunice78

Lady, nu a venit nici o lege in sensul spus de tine. Mereu asa a fost, adica daca nu ai lucrat cel putin 6 luni in anul respectiv nu poti fi evaluat, deci nu primesti calificativ. Daca nu ai calificativ in ultimii doi ani, nu esti avansat. Cunosc, pentru ca eu am stat sase ani asa, pe aceleasi considerente.

Te contrazic..colega de a mea, aflata in concediu crestere copil, anul acesta si-a luat gradul, chiar inainte sa se intoarca in campul muncii.

Si da, raportul de serviciu e suspendat...insa legea care spune aceasta e o lege generala-aplicata politistilor, insa legea referitoare la indemnizatie e o lege speciala si intotdeauna legea speciala e superioara unei legi generale!

Multumesc de sustinere...si nu-s suparata..asta-i viata!

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Eu am casa vraiste, varuim si amenajam camera viitoarei chiriase-n pelinci!

Am facut si niste analize astazi, mi-a luat sange...si-s cam ametita!

Multumesc pentru incurajari tuturor!

Eunice..te invit sa ramai printre noi!Tot in MAI lucrezi?

Eu una...abia astept sa fac turtele cu nuca(Pelincile Domnului/scutece etc)..si sa incerc iar sa le fac si pe cele cu julfa(canepa)..anul trecut a fost esec total..canepa nu era coapta/uscata

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Topicul asta a devenit prea serios, are nevoie de o invigorare.

Ma duc sa urlu la copchii ca nu se culca si revin cu urmatorul episod din Curatenie paranormala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Tocmai am mancat o felie de paine din noul sortiment: singurul/primul sortiment dotat cu sistem GPAFF.

Vreau sa va tin in suspans asa ca nu va spui acum ce e GPAFF.

Daaa...imi place A-ul, mai ales. Adica suntem perfecti, dar nu chiar. :)) Si G-ul imi face din ochi.

"I'd rather walk in the dark with God
Than go alone in the light;
I'd rather walk by faith with Him
Than go alone by sight."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Lady, de le 'eu una..." m-ai pierdut. Ce e cu pelincile? Sunt turtele pentru Craciun cu foaie, zahar si nuca? Si ce treaba are canepa?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

Topicul asta a devenit prea serios, are nevoie de o invigorare.

Ma duc sa urlu la copchii ca nu se culca si revin cu urmatorul episod din Curatenie paranormala.

Vacanta cu Laura in Romania

Vreti inviorare/ "invirilare"?Luati-va moapele..si hai la mine...eeeeeeeeeeeeeeeee...MOP PARTY

29+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

mie imi place FF, ca fi-mea se plimba uneori cu painea in dinti precum cainii cu covrigii in coada, prin toata casa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Lady, de le 'eu una..." m-ai pierdut. Ce e cu pelincile? Sunt turtele pentru Craciun cu foaie, zahar si nuca? Si ce treaba are canepa?

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Ioi...Doamne!

Turtele cu nuca...in Moldova se mai numesc scutecele/pelincile Domnului!

Se mai fac si cu julfa(canepa), uite aici:

http://www.retete-gustoase.ro/link.php?article_key=3053559111

te asigur ca gustul e deosebit...e gustul..Craciunului..pentru mine!

29+
Citat:

Mergi la inceput