Here I am, mopping like a hurricane (8)
Raspunsuri - Pagina 8
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alra mianna, la concertul colibri la care am fost eu era un microfon liber :). cand a aparut persoana in plus pentru microfonul cu pricina am zis ca zbor peste scaune iti dau niste hint-uri, roacker mai varstnic cu coada carunta, bine facut asa, impozant, si a compus unele din cantecele colibristilor, alea mai vechi |
daca e cel la care ma gandesc eu, nu-mi mai place, am impresia ca si-a pierdut vocea (si stilul) si-am decis sa nu mai merg la concertele lor (nu, nu ale colibristilor). oricum, am fost si eu la acel concert (sau la unul similar, in care-a aparut si bine-facutulu poate vorbesti de un concert desfasurat pe alte meleaguri, ca t) si da, in context a sunat tare fain.
a fost superb in seara asta, o atmosfera excelenta. si imi place ca anul asta (vorbesc asa, mai general, fiindca am vazut asta si la concertele folk din centrul vechi, in vara) baietii si-au dat in sfarsit seama cat de puternica e memoria lui Pittis si cum smulge ropote de aplauze mai puternice decat pentru orice alt protagonist prezent pe scena. asa ca si azi au fost derulate pe ecran fotografii cu el, a fost difuzata inregistrarea audio cu "Sunt tanar, Doamna", si s-au cantat cantece in memoria lui. dar si in afara de astea, sala a fost plina si electrizata. mi-am incarcat bateriile
alra spune:
Mianna, ce am povestit eu se intampla acum fix 16 ani, cateva saptamani mai tarziu.
A fost senzational atunci, au cantat cantecele vechi. Eu nu am mai urmarit ce a facut covaci apoi, si cum sunt conservatoare din fire nu stiu daca as fi apreciat oricum :).
Atunci insa a fost super. Vocea lui avea un timbru puternic, care spargea frumos pe langa baniciu
Ps: mi-am luat lampa cu infrarosiii. Mmmm, sszzuppeerrr
mianna spune:
aham. da, pe-atunci suna intr-un anume fel. eu am intrat in "greva" asta doar de vreo 3 ani sau cam asa ceva, dupa ce-am iesit total dezamagita de la un concert de-al lor.
ca sa fiu on topic, maine am in plan sa aspir, sa mopuiesc, chiar si o vaga intentie de a spala bucataria (da' sper sa-mi treaca pana maine). intrucat de cand s-au deschis topicele astea nu cred ca m-ati auzit laudandu-ma cu asa ceva, se cam impune.
asta daca nu dorm toata ziua azi noapte am dormit 3 ore, si tocmai s-au facut 20 de ore de cand is in picioare. si n-am avut tocmai o zi usoara, singurele momente de relaxare au fost in avion. ajung la concluzia ca-s prea scurte cursele interne
mihaela_s spune:
mianna ce frumos! Eu nu am fost la concerte de ale lor, dar ii am in varianta cu Pittis pe mobil si ii ascult de cate ori calatoresc (saptamanal adica), imi plac tare mult. Pe Pittis l-am vazut adolescenta fiind la Cenaclul Flacara(deh, gaina batrana, eram de varsta fetei mele mari atunci, ce vreeeeemuuuuri!!!!!!) si il iubeam, dar il IUBEAM!
Somn usor mopuitoare!
mianna spune:
merita. imi pare rau ca spun asta aici, unde cuvantul de ordine ar trebui sa fie amuzamentul, dar el a fost singura persoana publica la al carei priveghi am fost. nu stiu, am simtit ca trebuie sa-l mai vad o data.
hannen spune:
Am intrat sa va spui ceva si-am uitat cind am citit de mujdee si alte cele de-ti ploua in gura.Eu iubesc usturoiul,cind fac prea mult mi-e mila sa-l arunc,l-as bea asa (numai ca nu fac prea des din cauza de jupin mofturos-care nu serveste deloc si care zice ca nu poate dormi de raul meu,cica imput tot dormitorul )
Aaa,scria allinta parca de pate de ficat facut in casa.O retete ceva aveti si pt. mine doamna?
Whatever happens don`t let go of my hand!
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Am intrat sa va spui ceva si-am uitat cind am citit de mujdee si alte cele de-ti ploua in gura.Eu iubesc usturoiul,cind fac prea mult mi-e mila sa-l arunc,l-as bea asa (numai ca nu fac prea des din cauza de jupin mofturos-care nu serveste deloc si care zice ca nu poate dormi de raul meu,cica imput tot dormitorul ) Aaa,scria allinta parca de pate de ficat facut in casa.O retete ceva aveti si pt. mine doamna? ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
Hannen, dupa ce pisezi usturoiul si il freci cu putina sare, ulei si zeama de lamaie, torni apa clocotita peste si dispare toata iuteala.
Pateul de ficat il fac asa : dau in cate un clocot, in oale separate, ficatul si pieptul de pui, arunc apa, spal carnea, apoi le pun la fiert cu sare si foaie de dafin, tot separat. Dupa ce au fiert, le mixez impreuna si le amestec cu iaurt gras.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
viviana spune:
Sa va spun cum fac eu mujdeiul.
Frec usturoiul cu sare apoi pun ulei putin cate putin pana se face ca un fel de maioneza. Picur ceva lamaie sau otet, apoi pun in bol smantana sau iaurt - depinde pentru ce imi trebuie. Mai adaug patrunjel taiat marunt.
Sa vedeti ce bun este intins pe felii de paine GPAFF prajite.
Ficatelul il fierb in lapte cu piper boabe, sare si foaie de dafin. Il amestec cu unt si la sfarsit ii torn un capacel de coniac. Ii da o savoare deosebita. La o adica coniacul se poate inlocui cu rom.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
hannen spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui allinta
Hannen, dupa ce pisezi usturoiul si il freci cu putina sare, ulei si zeama de lamaie, torni apa clocotita peste si dispare toata iuteala. Pateul de ficat il fac asa : dau in cate un clocot, in oale separate, ficatul si pieptul de pui, arunc apa, spal carnea, apoi le pun la fiert cu sare si foaie de dafin, tot separat. Dupa ce au fiert, le mixez impreuna si le amestec cu iaurt gras. allinta |
Sar`na de reteta si de sfat da` nu se cloceste usturoiul daca-i pun apa clocotita peste??Nu-i problema de iuteala(la mine cel putin,la jupin e,nu intelege cum mancam noi usturoi crud) el sa vaita ca miroase prea urit dupa(adica toata noaptea ,de nici nu poate respira linga mine,de pupat nici nu se mai pune problema.Da` macar stiu o treaba,mai scap si eu de una alta)
hannen spune:
Viviana, de retete.
Auzi,la o adica(la noi adica) cica nici rom nu-i voie.Nici in praji,nici in ...nika.Asa ca la "alcoale" le zic pas.
Eu am urmarit reclama aia de la TV din vara,unde batranelul ala calea pe foc (dupa ce in prealabil a fiert,probabil) ficateii cu usturoi si ceapa .Eu asa aveam de gind sa incerc.