Here I am, mopping like a hurricane (8)
Raspunsuri - Pagina 9
emanouela spune:
hannen....eu calesc ficateii 9in prealabil opariti) cu ceapa multisoara, nitica sare si piper, cand is reci ii mixez cu unt si nitel marar si ieseeeeeeeee ft bun
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
emanouela spune:
uitam....la mujdei, mie mujdeiul imi place cu usruroi proaspat, neoparit, chit ca put 2 zile...usturoiul pisat il frec cu sare si ulei, picur lamaie si dupa pun smantana si patrunjel proaspat, patrunjel mai multisor, ala mai taie din mirosul pe care ti-l lasa in gura. eventual, dupa masa mai rod 1 frunza de patrunjel....cica are efect, cat de cat, eu oricum am mirosul ala impregnat si-n piele si nu pot sa-mi dau seama
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
My_Lady0091 spune:
Hello...bullies......sau preferati groupies?
io tot in var ma scald!
am citit pe la ZZ..si am ramas ..tot nu pricep de ce e atata galceava?
Vine Mos Nicolae, hai la portocale !
30+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
kariguld spune:
'neata pinguinelor
lady, uneori pasarile fac galceava din nimik. face parte din viata lor. a pasarilor. ca sa nu se inteleaga altceva.
hannen, ma mut la tine in Japonia.
mancarica'i gata, copii vor face curatenie indata. amandina a iesit super. sper sa placa si celor unde vom merge maine sa serbam primul advent.
viviana, asa avansata brutaria romaneasca, au scos pe piata painea GPAFF?
viviana spune:
Oh, da. Insa nu imi place la gust.
Nu mi se pare generoasa - poate doar in calorii
Si nici pufoasa.
Dar la AFF exceleaza.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
mihaela_s spune:
Io scap de F ca o cumpar gata taiata.
Lady, mult zgmot pentru nimic. Eu asa am citit zezeul.
Noi o asteptam pe Berit. Poate ca va face si curatenie, dar nu in casa. Speram numai sa ajunga de gradul doi la noi, acum e la norvegieni si prin vestul Suediei la curatenie mare. Stiti "cine" e Berit?
Azi stau retrasa in dormitor, invat. Nu deranjati!
Tanti Zavaidoc spune:
Hallo! Si eu aveam in plan sa invat, dar e un soare nesperat de bland pentru luna noiembrie, asa ca mergem la plimbare. Repede, pana nu apune (e doar ora 1 si incepe deja sa scada lumina).
Nu am vazut-o pe Berit cea suedeza. E tot o tanti Mareana?
mihaela_s spune:
O gasiti pe Berit www.expressen.se/nyheter/1.2633467/enorm-kraft-nar-stormen-berit-slar-till" target="_blank">aici.
Si cica din sud de la scotieni vine www.expressen.se/nyheter/1.2633613/nu-varnar-smhi-for-dubbelstorm" target="_blank">alta.
Norocul meu ca nu plec cu vaporul pana joi...de fapt e posibil ca oricum nu plecam .
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alra kari, te-am citit si pe la alte subiecte, pe asta o stiai? bine, e o situatie extrema, dar sunt multe trepte pana acolo. Vacanta cu Laura in Romania |
acuma citesc linkul, dar inteleg ce legatura are cu mine. daca vrei, poti sa-mi spui pe privat. danke.
edit, nemtii au un talent innascut ptr a pune doua-trei-patru cuvinte laolalta. in timp ce descifram intelesul unor astfel de cuvinte, suna de zor alarma de incendiu. uitasem pe foc ceva si s-a facut scrum in tigaia mea cea noua. barbatul spunea ca iara si-a lasat careva masina setata pe alarma.
mianna spune:
am dormit 11 ore acum m-am apucat de mopuit, c-am o energie in mine incat as fi in stare sa intorc casa pe dos. asta-i pauza de tigara.