Here I am, mopping like a hurricane (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Dap, foarte simpatice domnisoarele alea, dar eu cand am vazut poza nu ma gandeam decat la un lucru: cum nu mor de frig?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Hahaha...letitia, nu zic, va las sa va roadeti unghiile.

Ioana, ieri au fost 10 grade, cum spuneam aici e temperatura de vara(cand timp de 3 zile consecutiv temperatura este peste 10 grade, se considera vara...asa e prin mai-iunie la noi :)).

Iar daca mai trag cate o dusca de glögg, alcoolic neaparat, atunci ce frig?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Spre rusinea mea am aflat de ciorba radauteana de pui abia acum vreo 2 ani la Gura Humorului. Fii-mea sa traiasca ca ea si-a comandat-o in spirit de fronda la ciorba noastra cu "ciorapi flausati" - asa-i zice ea ciorbitei de burta.

Se face la fel ca ciorba de burta.

Cetodata nu suport mirosul de supa de pui. Si atunci arunc inauntru vreo cateva seminte de chimen.

Ca veni vorba, imi place mult si supa de chimen.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viviana

"ciorapi flausati" - asa-i zice ea ciorbitei de burta.

e bine. nepoata mea de cinci ani ii zice ciorba de rame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Viviana: Spre rusinea mea am aflat de ciorba radauteana de pui abia acum vreo 2 ani la Gura Humorului. Fii-mea sa traiasca ca ea si-a comandat-o in spirit de fronda la ciorba noastra cu "ciorapi flausati" - asa-i zice ea ciorbitei de burta.

A, eu am aflat demult de ea si o fac in amintirea celei de "ciorapi flausati", ca nu prea gasesc pe aici decit gata fierti si pusi in ciorba capata o consistenta prea moale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Seminte de chimen in ciorba de pui ?! Zau ca nici macar nu imi pot imagina cam ce fel de gust ar avea !
Dar cu suc de lamaie este foarte buna supa de pui.

Mi-a placut chestia cu ciorba de rame si ciorapi flausati.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Ioana, stai linistita ca nici mie nu-mi ies ciorbele atunci cand le confectionez. barbatul e invatat cu ciorbe bune, ca muma'sa face mancare foarte buna, da na de mine nu s-a prins microbul ciorbistic. gatesc de nevoie nu din pasiune.

cat despre oale de-alea minune era stocul epuizat. si razatorile erau pe minus, n-am gasit ce vroiam.

ma duc sa pun pizza in cuptor si sa fierb orezul cu lapte. apoi pun un mar ras in el si scortisoara

Mergi la inceput

In orez? Eu am facut mere coapte (by themselves) chiar azi. E dulcele meu de iarna preferat.

Mergi la inceput

Citesc invers: pui un mar ras. Cand? Cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mai ce va fac eu voua.Cand apar aici numai de mancare discutati ,asta nu e normal si numai sa imi faceti mie pofta.

Kariguld folosit azi mopul?daca da sa imi dai reteta.

Maine am un nene care vine sa imi schimbe usa de la bucatarie,daca ii pun aspiratorul in brate oare nu e bine.

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput