Here I am, mopping like a hurricane (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hai rapid in pijamale si la culcare cu voi.

viviana, noaptea nu se da cu mopul. acarienii periculosi se ascund la intuneric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Estera Vanessa suna bine pentru o bebelina..cu sange latin!

Si Anisia e un prenume frumos..si rar!

Neatza..si spor la goana dupa mop si saptamana aceasta!

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

30+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

azi scot mopul la inviorare ma simt in forma si vreau sa-mi pastrez formele.
aseara ne-am uitat la "A Beautiful Mind". l-am mai vazut si alte dati, dar de data asta nu m-am clintit din fotoliu. foarte subtire granita dintre real si imaginar.

pe dupa-amiaza ma duc sa achizitionez o razatoare de-aia de lucreaza singura.

soare si iubire va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Kari, daca au si o oala care face singuar ciorba sa-mi iei si mie si decontez. Din toate catastrofele mele culinare, ciorba e pe primul loc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Mie chiar imi place sa fac ciorbe ( atunci cand le fac ), de ce ti se pare greu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Estera Vanessa suna bine pentru o bebelina..cu sange latin!

Sunt frumoase ambele, insa latine...nu-mi suna niciunul.Estera e de undeva din Persia antica, iar Vanessa nu-i englezesc ? Si, ce-i interesant, e ca vine tot de la Estera!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Kari, daca au si o oala care face singuar ciorba sa-mi iei si mie si decontez. Din toate catastrofele mele culinare, ciorba e pe primul loc .

Exemplu de ciorba de pui :

3-4 bucatele de carne de pui, un morcov, o ceapa mica, o telina mica, un pastarnac, un ardei gras sau capia,2-3 rosii, 2 cartofi medii, patrunjel.
Bucatelele de carne le clocotesc o data separat, arunc apa, apoi le spal si le pun in oala de ciorba. Toc toate legumele si le pun pe toate la fiert, in acelasi timp. Dupa ce au fiert ( cam o ora si 20 minute ), opresc focul si presar patrunjelul. Las cateva minute cu capacul pus.
Daca vrei sa fie cu bors, procedezi la fel, dar pui la fiert separat borsul si dupa ce au fiert o ora, versi borsul peste ciorba si mai lasi cateva minute sa clocoteasca.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Nu e vorba ca mi se pare greu, m-am bagat si la de-alea mai complicate, dar nu ies 'cu gust' ca sa zic asa. Adica da, nu moare nimeni din ele, dar nici nu-ti vine sa mai ceri o a doua farfurie, desi toate ingredientele sunt fresh, naturale etc. De multe ori uit sa pun sare (mancam fara sare dar la ciorba se simte cel mai pregnant), o acresc prea mult sau prea putin sau uit sa o dreg. Offff...

Mergi la inceput

Ultima tentativa: radauteana de pui (mooor dupa gustul de usturoi ). A iesit buna, dar atat am fiert la carnea aia de pui ca a doua zi ciorba mea era ... piftie. Dar 'mangeabila' cand o incalzeam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Mihaela: Poze de la targul de azi, se pare ca tot a fost ceva...
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150382541711216.350450.248842681215&type=1

Mihaela, mi-au placut pozele. Este una cu 2 gagici suuuuper. Nu-mi spune ca esti cu cu mamzella ca lesin de ciuda.

Mergi la inceput